Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот Serafim » 29 юни 2018 11:38

phd написа:Май никой не се сеща, че договорите на играчите изтичат обикновено през ЮНИ.
А сега погледнете календара.
Ааахааа! :idea:

Няма особено голямо значение това, защото обикновенно си уреждат документално нещата по-рано, след приключване на офиц. срещи и си отиват по новите отбори. Така както Прохазка, примерно или Панайотов, който вече не е част от състава, а фактически има договор вероятно до 30.6, защото такава е практиката). Дори и Фигейредо, който точно не си оформи нещата документално. :lol:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 29 юни 2018 11:57

Geonik написа:
Странджата написа:Бре, припрян народ бе :). Пише, все едно, че в управата на Левски са се събрали баничари и краставичари и хич не им е на ум, че идват мачове. Ъм чи дъ купувът, да гий ибъ - подирка да му мислят :)

Ами, нали знаеш, че на "българино" акъла му идвал изодзаде. За тогава, купувайййййй, пък после, като ти дойде изодзаде. му мисли. :mrgreen:

Роси сам каза, че е обявил пред управата колко и какви играчи иска преди цели 3+ месеца. Не е от днеска, че адвокатите да скачате като ужилени. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 29 юни 2018 12:01

phd написа:Май никой не се сеща, че договорите на играчите изтичат обикновено през ЮНИ.
А сега погледнете календара.
Ааахааа! :idea:

На Мариани кога му свършава договорът с Лугано? (30.06.2018). A, на Прохазка? пак (30.06.2018). Брей, как тренират тия играчи незаконно в Левски и Виктория Пилзен? :o Малииииии... :oops:
R.I.P.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 29 юни 2018 13:01

koisa написа:...................................
На Мариани кога му свършава договорът с Лугано? (30.06.2018). A, на Прохазка? пак (30.06.2018). Брей, как тренират тия играчи незаконно в Левски и Виктория Пилзен? :o Малииииии... :oops:

Само ще спомена, че сравнително стойностен ритнитопковец, едва ли ще се хвърли на първото предложение, ако не е подплатено във вид на доста финикийски знаци, а ние не сме в тази роля. Така, че ако искаме поне на хартия да имаме стойностни трансфери, то следва да сме търпеливи. Не, че аз съм такъв, :oops: ама поне се старая да бъда или поне да си намирам обяснени и оправдания ! :roll:
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 29 юни 2018 13:08

В крайна сметка не знаем дали се водят преговори, или не, че вече да обявяваме окончателно селекцията каква е. Факт е, че всички искаме играчи на необходимите позиции колкото се може по-рано, но не за първи път пиша, че не сме някаква огромна притегателна сила, че футболистите, които си заслужават, да напират да идват да играят тук. Да, Роси може и да е казал преди 3 месеца какви играчи му трябват, но това не означава, че Спас ще щракне с магическа пръчка и ще ги докара на секундата. Отнема време. Ясно е, че такива играчи, които си заслужават, няма да подпишат с нас договори 3-4 месеца по-рано, а ще се озъртат и чакат до последно. Аз предпочитам, а убеден съм и всички останали, да се забавим малко, но да има смисъл от трансферите (примери в сегашния състав много), отколкото да изкупим разни съмнителни типове рано-рано и после да се чудим как да ги шитнем декември с някакви дебели неустойки и всичко отначало. Гледали сме го тоя филм не един и два пъти.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юни 2018 13:10

koisa написа:Роси сам каза, че е обявил пред управата колко и какви играчи иска преди цели 3+ месеца. Не е от днеска, че адвокатите да скачате като ужилени. :lol:
Той италианецът си е изказал желанията отдавна, но то "Тая работа, не е като Оная"... Нали знаеш ?

Играчи ще се вземат, но за съжаление няма да е "сега и веднага"... Мисля, че Роси е наясно с това.
Мисля, че би трябвало и повечето левскари да сме наясно и да не рипаме припряно.
Да, хубаво би било селекцията вече да е готова и в следващите две седмици да се обиграват, ама нема как да стане.
Независимо дали мрънкаме или не. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 29 юни 2018 13:28

Geonik написа:
koisa написа:...................................

Само ще спомена, че сравнително стойностен ритнитопковец, едва ли ще се хвърли на първото предложение, ако не е подплатено във вид на доста финикийски знаци, а ние не сме в тази роля. Така, че ако искаме поне на хартия да имаме стойностни трансфери, то следва да сме търпеливи. Не, че аз съм такъв, :oops: ама поне се старая да бъда или поне да си намирам обяснени и оправдания ! :roll:

Заради това в нормалните отбори започват преговори с набелязаните играчи далеч преди края на сезона. Особено когато става дума за такива с изтичащи договори. Пресен пример е как действаха чехите с Прохазка. 8-)
R.I.P.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 29 юни 2018 13:37

THE G.A.M.E написа:
koisa написа:Роси сам каза, че е обявил пред управата колко и какви играчи иска преди цели 3+ месеца. Не е от днеска, че адвокатите да скачате като ужилени. :lol:
Той италианецът си е изказал желанията отдавна, но то "Тая работа, не е като Оная"... Нали знаеш ?

Играчи ще се вземат, но за съжаление няма да е "сега и веднага"... Мисля, че Роси е наясно с това.
Мисля, че би трябвало и повечето левскари да сме наясно и да не рипаме припряно.
Да, хубаво би било селекцията вече да е готова и в следващите две седмици да се обиграват, ама нема как да стане.

Не знам как си разбрал какво мисли Роси, но добре. :oops: Щом 3-4 месеца не са достатъчни за намирането на няколко играчи... Няма какво повече да коментираме. :geek:
R.I.P.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 29 юни 2018 13:51

Ситуацията с бековете не е толкова проста.Когато защитата върви,там промени не се правят.Което означава,че новите бекове ще са резерви по "дифоулт".Видяхте какво стана с Фигейредо.Дойде с големите претенции,а не успя да се пребори за титулярно място с Горанов.Оттам единственото което правеше е да мрънка и трови климата. ;) Спешна нужда от бек няма.Цветко и Горанов ще си започнат сезона.Според мен дилемата е дали да се заложи на опитен играч,който няма да мрънка,че е резерва и когато се налага ще играе,или да се привлече млад играч с перспективата да се налага и развива за в бъдеще.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 29 юни 2018 14:20

koisa написа:
THE G.A.M.E написа:

Не знам как си разбрал какво мисли Роси, но добре. :oops: Щом 3-4 месеца не са достатъчни за намирането на няколко играчи... Няма какво повече да коментираме. :geek:

Играчите може и да са намерени, няма как да знаеш. Не знам защо, но явно си мислиш, че щом Роси е казал примерно в края на март "Шефе, искам играчи на тая, тая и тая позиция" и Спас трябва да му ги сервира в първия ден на подготовката. Не става така при нас, няма и да стане в скоро време. Такива трансфери още преди да е свършил сезона правят само европейските грандове. При нас на тоя етап се чака до последно, играчите си преценяват първо опциите, чакат да видят дали ще изскочи нещо по-добро и накрая подписват с нас ако е добра офертата. Ето ти няколко примера от миналото лято: Обертан - 20.07, Жорди - 06.07, Холмар 01.09. С такъв тип играчи НЯМА как просто да се подпише още преди да е изтекъл юни най-малкото. Въпреки че тая година до този момент вече подписахме с двама и то определено не съмнителни играчи на ключови позиции, което изобщо не е малко.

П. С.: Мачовете от първия предварителен кръг миналата година срещу Сутиеска вече бяха минали, когато подписахме с тримата, с които дадох пример горе. Тази година поне имаме лукса да имаме вече сработени отбор + треньор, което е огромна стъпка напред спрямо преди. Лека полека.....
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”