Левски - Олександрия | 05.07 | 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски - Летни контроли 2018

Мнениеот W84me » 27 юни 2018 22:55

specter написа:
Към края на интервюто можете да чуете най-епохалния въпрос от журналист на бТВ - "Каква сума бихте заложили, че Левски ще стане шампион през новия сезон" :shock: :shock: :lol:

Какви журналисти в България? Ебати малоумния въпрос...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 27 юни 2018 23:50

Ебааати тъпите въпроси, братче. Ако не са супер шаблонни, ще са ей такива. Имам чувството, че преди интервюто журналистите са завъртяли един коз, а Детелин ги гледаше супер разочарован, като даскал по физическо е малко... :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 юни 2018 00:14

Заслужаваме си съдбата, баси тъпото, мрънкащо племе.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юни 2018 09:53

Пак ли тролите младите? Аз гледах второто само. Интересно никой нищо за един Белмонт, например? Никой нищо за това как "Септември" минаваха през центъра ни? ;) Ах тези некадърни младежи, ух-ах. Ми, на мен пък ми се ще да видя още някой път това хлапе Папазов. А това ли е титулярната му позиция? И бих искал да видя Найденов на титулярната му позиция, но явно няма да стане. Дидо къде е?

Антонио нямаше никаква мотивация. Контрола или не, не е приемливо. От това, което видях, Жорди отново беше над всички. Габи също тича яко. Въобще личи си кой е професионалист и кой не. А Жорди е на 33.
Последна промяна от metodito на 28 юни 2018 10:09, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 28 юни 2018 10:21

specter написа:Мале, мале... И тук ли започна рязането на вени... Осъзнайте се малко вие, които мрънкате, пуснете си някой мач от световното и релакс. От една тренировка срещу Септември вече начертахте черния сценарий за следващия сезон. :roll:

В интерес на истината мачът в Правец ми хареса повече от Франция- Дания или Германия- Корея. Въпреки лоошият терен, въпреки слабата игра (явно тренировките в "стил Роси т.е. тежки и сериозни, достатъчно са ги натоварили), въпреки загубата. Все пак играхме с трима- четирима титуляри. От пълнежа се разбра, че освен Стаси (с известна уговорка) другите не са готови за Левски. Даже Найденов, който според мен има качества, показва отстъпление. Добре, че не видяхме Ал. Боримиров и Ил. Димитров, че настроенията против бъдещите звезди на сините би си осезаемо засилило. Някой знае ли лявото бекче, И. Иванов май беше, колко е годишен. Аз лично за пръв път го гледам. Не бива да недоволстваме от тях. Тези пубертетчета още не са осъзнали къде се намират. Оценки за тях можем да правим след изигран поне един сезон. Аз бих ги пускал по един, максимум двама, при решени мачове. Но само тези на възраст тийн. Ако си израстнал в школата на Левски и до 20 гоишна възраст не си "хванал око" и не си попаднал в първия отбор, значи не си за него. Или си потърси късмета другаде, или сменяй професията.
ПП. Спасе, чакаме си класните попълнения.
След изненадата от отпадането на Германия на световното не бих се изненадал ако Вили Рут...еди кой си, се озове на Герена въпреки писанията, че е предпочел Израел. Силните личности често правят нелогични неща.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 юни 2018 11:44

Томислав Папазов игра срещу Верея малко и срещу неживите. Момчето има проблеми с позиционирането, а това е едно 60% от играта на централния защитник. Вчера гледам при гола на Будинов е някъде там из наказателното. Но той е на 16 години и е нормално да е много далеч още от нещата, иначе щеше да е вундеркид. А Алекс Боримиров примерно е на 20 вече...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юни 2018 11:59

Serafim написа:Томислав Папазов игра срещу Верея малко и срещу неживите. Момчето има проблеми с позиционирането, а това е едно 60% от играта на централния защитник. Вчера гледам при гола на Будинов е някъде там из наказателното. Но той е на 16 години и е нормално да е много далеч още от нещата, иначе щеше да е вундеркид. А Алекс Боримиров примерно е на 20 вече...

На 16? :shock: Браво, бе. Значи има все пак надежди за това, което идва отдолу. А какво става с Дидо? Пак ли са го преотстъпили или...? А синковеца на таткото, няма какво да се споменава. Само като си спомня на оня детски турнир татко му какъв пример даваше... И това е човек, на когото са поверени деца. :o И се грижи за бъдещето на "Левски", 2х :o . Мани-мани.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 юни 2018 12:12

Аз съм доволен от формата, която показват някои ключови за нас играчи, да не кажа моторите на отбора: Обертанов, Гомесов, Тиамов и Бушев. Специално румънецът ми прави впечатление, че няма нищо общо с кюфтето, което дойде при нас. Вече е по-раздвижен, обработва топката с повече самочувствие и майсторлък, финтира успешно, подава прилично. Абе, нищо общо с онзи дървен Бушев в началото. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юни 2018 20:37

Миналият сезон беше най-успешния в кариерата му дотук. Дано повтори. Това, което не мога да му отрека на Буш, че е много натокан тактически. Това му позволява без много усилия да излиза на голови позиции - "чете" играта, както се казва - пълната противоположност на един Мапуку, който търчеше като муъ без глъвъ и за последните десет метра въздуха му свършваше.
Последна промяна от metodito на 29 юни 2018 04:41, променено общо 1 път.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 29 юни 2018 00:49

Аз от това което каза Роси след мача,разбирам,че той тактично намекна за това,че юношите са много далеч от истината....
"Не са готови" ми звучи като културно - повечето не стават....Казвам повечето,защото все пак хора като Папазов(16),това момче на левия бек,който също е на 16 е прекалено рано да бъдат оценявани.Те могат да израснат тепърва както тактически,така и физически(дори на ръст).Найденов и Стаси обаче са хора вече на по 20 и 19 години.Ако и през този сезон не покажат израстване....еми явно няма да стане.Дидо е на 22!!!От него очаквам да пребори Белаид за първа резерва.

Върни се в “Левски”