За Панайотов и така, и така - на мястото на кой да играе?Нашименто - класически плеймейкър, Жорди - перфектен опитен разиграващ халф, Хали Тиам - подобрена версия на Ричи Еромоигбе

За Рошу - не разбрахме какво може това момче...Игра нещо при Митов, контузи се, останалото го знаем.Същият като Петер Кабат.Загубихме можещ играч(повече ме е яд за тоя,отколкото за Прохазка,лично мнение, кой,както иска да го разбира).
Проблемите си остават на крайните бекове и евентуално централният нападател.Ривалдиньо е още пълна мистерия,макар да показа епизодични прояви,Костов е пълно недоразумение и дървар,а играта на Буш много зависи от тази на другите зад него :/.Напред да се залага на млади играчи като Илия Димитров и Стаси Иванов при консервативен тип като Роси ми е малко "научна фантастика".
Фактите са налице - гръбнака на отбора се запази и този момент да се стартира при равни позиции с другите фаворити,без ексцесии,треньорски катаклизми и безумни мащабни селекции , с вече изграден отбор, за мен шансовете за 50-50 за достигане на 3-ти кръг на ЕКТ. Оттам-нататък е вече въпрос на психология, самочувствие, вяра в собствените способности, лични качества, игра и...малко късмет!
Ако се играе разумно и в първенството ще сме конкурентни поне до октомври-ноември при позитивно развитие,а няма да сме спукали гуми и приключили сезона още в началото на септември.
Това е от мен, поздрави и весело лято на всички!