Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

На линия
Serafim
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот Serafim » 25 юни 2018 14:53

metodito написа:
Serafim написа:
metodito написа:
csimoen2 написа:
Изключително точен коментар, дано главата на Методи уври най-сетне, аман от неговите споменавания за "Прохи" и "Срас" във всяко мнение...

Няма какво да увира. Посочил съм две реплики, които са достатъчно. Чета и мненията тук и вече ми е смешно. Преди се дразних, но вече горе-долу знам за какво става дума.

Че всички сме агенти на Срас, който работи по това да унищожи клуба, а ние го покриваме във форума на Гонг? Или пък, че сме слепи за това, което се случва в Левски, а ти единствен го виждаш. :lol:

Ако искаш веднага мога да ти начертая план как се фалира и разбива клуб и да си направиш сам изводите дали се случва това с Левски в момента.

Няма смисъл постоянно да завоалираш какво искаш да кажеш. Разбрах те чудесно още първия път. "Говори" на български, не на френски.

Ами аз те питам за какво точно ти става ясно, долу-горе. Винаги съм отворен към това да ми променят мнението, като изложат доводи. Ама не и някой да ми казва: "Абе нищо не разбираш, нищо не ти е ясно..."

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 25 юни 2018 14:58

1palq4o1 написа:Това:
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... nes-494171

Как никой не го е постнАл все още?

Дано , днес да се разбере най накрая .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юни 2018 15:21

[offtopic]
Serafim написа:Ами аз те питам за какво точно ти става ясно, долу-горе. Винаги съм отворен към това да ми променят мнението, като изложат доводи. Ама не и някой да ми казва: "Абе нищо не разбираш, нищо не ти е ясно..."

Ми кажи например как Васко и Роман са щета за клуба. И двамата нищо не са направили и Русев знае какво прави. Нали това е рефрена? И говорейки за Роман, аз буча и за Васко. Посочих ти с конкретни дати думите на Васко и на Краси. Посочих ти какво каза Роман. Прочете предполагам това, което каза Роман и си се виждаше - че ръководството не е било примряло да го остави в клуба. Чу думите и на синьор Роси. Предполагам, че ще видим и конкретните резултати от това. Много добре знаеш, че историята с Костадинов се повтаря. Виж, ако ви смятах за някакви ...не знам какви, нямаше въобще да комуникирам с вас, както не го правя с един пич тука, за който няма да дам определения, че пак ще ям банана.[/offtopic]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 25 юни 2018 15:32

Прохазка ако беше останал на минимална заплата и ваучери да играе го признавам :lol: :lol: Костадинов също ревеше за пари и за това си тръгна. Левски има нужда от халф централен, крило и бек. Защо никой не иска да остане в Левски с намаление на заплатата?? :lol: И без тва получават повече, от колкото заслужават некой :lol: Русев непромени много от старите практики например: Освобождаване на играчи без пари и взимане на играчи който в сезона нямат и 5 мача. Много лошо за клуба...а е
Спас ще инвестира повече само ако напипа че това може и да е печеливш бизнес
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 юни 2018 15:46

metodito написа:Истината е, че това не е "истина", а фейк нюз.
Е, то всичко което не пасва на възгледите ти, или твоята гледна точка, е "фейк", "измислица", "платено от нЕкой" и т.н.
Не знам как не се усещаш ... :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 юни 2018 16:07

„Тема спорт”: Ангелов и Рошу взели неустойки
Разтрогналите с Левски през миналата седмица Георги Ангелов и Нелуц Рошу са получили неустойки, за да си съберат багажа от „Герена". Те категорично са отказали да напуснат, без да вземат финансово обезщетение за факта, че не попадат в плановете на Делио Роси. Двамата имаха контракти с клуба за по още две години, но италианският треньор категорично бе заявил на ръководството, че няма никакво намерение да разчита на тях. Така, за да скъсат договорите си по взаимно съгласие, футболистите са получили по няколко заплати.

Докога??? :o

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 25 юни 2018 16:33

И ден след това Рошу подписва с румънци... Можеше да вземат за него едни 50К от мамалигите. Ако неиска да напусне, направи го 100 килограмов, пре*б*му кариерата и той ще се съгласи :) още на 2рия месец оттова накзание
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

На линия
Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 25 юни 2018 16:38

metodito написа:[offtopic]
Serafim написа:Ами аз те питам за какво точно ти става ясно, долу-горе. Винаги съм отворен към това да ми променят мнението, като изложат доводи. Ама не и някой да ми казва: "Абе нищо не разбираш, нищо не ти е ясно..."

Ми кажи например как Васко и Роман са щета за клуба. И двамата нищо не са направили и Русев знае какво прави. Нали това е рефрена? И говорейки за Роман, аз буча и за Васко. Посочих ти с конкретни дати думите на Васко и на Краси. Посочих ти какво каза Роман. Прочете предполагам това, което каза Роман и си се виждаше - че ръководството не е било примряло да го остави в клуба. Чу думите и на синьор Роси. Предполагам, че ще видим и конкретните резултати от това. Много добре знаеш, че историята с Костадинов се повтаря. Виж, ако ви смятах за някакви ...не знам какви, нямаше въобще да комуникирам с вас, както не го правя с един пич тука, за който няма да дам определения, че пак ще ям банана.[/offtopic]

Истината е, че въртиш една и съща плоча за Васко и Роман. И понеже единия не го искат (и то най-вероятно Роси), а другия още от зимата е водил преговори с Пилзен, и заради това сега Спас е Срас и иска да съсипе Левски.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 юни 2018 16:40

Warped написа:И ден след това Рошу подписва с румънци... Можеше да вземат за него едни 50К от мамалигите. Ако неиска да напусне, направи го 100 килограмов, пре*б*му кариерата и той ще се съгласи :) още на 2рия месец оттова накзание

А едно време, такива ги пращаха да гледат видео по 8 часа на ден :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 25 юни 2018 16:47

blue avalanche написа:
„Тема спорт”: Ангелов и Рошу взели неустойки
Разтрогналите с Левски през миналата седмица Георги Ангелов и Нелуц Рошу са получили неустойки, за да си съберат багажа от „Герена". Те категорично са отказали да напуснат, без да вземат финансово обезщетение за факта, че не попадат в плановете на Делио Роси. Двамата имаха контракти с клуба за по още две години, но италианският треньор категорично бе заявил на ръководството, че няма никакво намерение да разчита на тях. Така, за да скъсат договорите си по взаимно съгласие, футболистите са получили по няколко заплати.

Докога??? :o

Редно е да се попита предишното ръководство как и защо Георги Ангелов е подписал такъв дългосрочен договор с Левски, кой го е привлякъл, какво е видяно в него, като качества и т.н....

Върни се в “Левски”