Добре че "Чили" не бяха домакините тук, че щеше да стане "Мек Кор"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:
Добре че "Чили" не бяха домакините тук, че щеше да стане "Мек Кор"![]()
![]()
![]()
![]()
boabbb написа:Да си на морето и да гледаш по телевизията за оранжев код за валежи и опасно време до края на седмицата ... #курзасиноптиците
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
boabbb написа:Да си на морето и да гледаш по телевизията за оранжев код за валежи и опасно време до края на седмицата ... #курзасиноптиците
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
ivan56 написа:boabbb написа:Да си на морето и да гледаш по телевизията за оранжев код за валежи и опасно време до края на седмицата ... #курзасиноптиците
Екстра, цялата плажна ивица е за теб![]()
Няма досадници и хлапета, да ти хвърлят пясък върху теб
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Авалокитешвара, tmanolov и 31 госта