acmilan написа:deepblue1963 написа:acmilan написа:Абе дийпблу,имам чувството,че и осми да завършите пак ще казваш,че всичко е супер и феновете не трябва да си изразяват мнението,защото не разбират.Не мога да те разбера,честноРазбери,че ако продадете и последните си класни футболисти,с изключение на ветераните,които са наистина класни,но все пак са ветерани,то вие няма да бъдете конкурентно-способни на нито един от сериозни отбори в България,за Европа да не говорим.Моята прогноза преди да започнете разпродажбата и преди Андоне да поеме ЦСКА,беше,че ще завършите преди тях,но вече не смятам така,чисто спортно-технически,ако продажбите станат факт,вие сте си за 5 място...
И като сме 5-ти какво?Това е краят на Левски,така ли?Колкото по-рано феновете на ВСИЧКИ отбори в България разберат,че техния отбор не е абониран за титла,купа или "еврозона",толкова по-рано ще се нормализира отношението на феновете към отборите,към другите фенове и,изобщо към случващото се в нашия шампионат.В края на краищата шампионът е само един.Това прави ли всички останали отбори по-малко любими за феновете си?Прави ли ги по-малко "футболни",по-недостойни?На кое място е Ливърпул в момента?След 7-8 години хегемония,на кое място е Лион в момента?Откога Бенфика не са ставали шампиони?Не казвам,че на феновете им е приятно,ама чак,пък да се посипваме с пепел...
Позволих си да напиша това,не защото не е нормално всеки отбор да има спад,а защото не е нормално да искаш феновете да не си изразяват мнението,да се заяждаш постоянно,да защитаваш хора,които са крайно компрометирани като ти знаеш кого.Истина е,че трябва да се нормализира отношението на феновете към отборите,но всеки има право да бъде недоволен,особено когато има причина за това.
Естествено,че всеки има право на мнение,но аз,пък НЕ съм съгласен форумът на Левски да се превръща в трибуна на "Тема Спорт" или Спорт1.Собствено мнение да,но "препратки" към откровено анти-левскарски медии-откъде-накъде?Пък и не съм видял някой да си е събрал багажа.Почнахме да оплакваме "нероден Петко",май.