“Акулите” привличат капитана на Пасош де Ферейра - Педриня

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

“Акулите” привличат капитана на Пасош де Ферейра - Педриня

Мнениеот Parmalat » 25 яну 2010 11:08

Черноморец ще направи поредния си трансферен удар. “Акулите” ще си осигурят подписа на португалския халф Педриня, който идва от 10-ия в класирането Пасош де Ферейра.

Самият футболист, който е роден на 3 май 1978 година, признава, че ще премине в Черноморец.

“Тук прекарах 9 години, това е моят дом. Клубът е малък, но за мен е много голям, защото всички са се съобразявали с мен. Аз си тръгвам, но винаги ще оставя сърцето си тук. Решението да напусна бе много трудно, прегръщам ви всички”, заяви Педриня пред португалско интернет издание. В материала се пише още, че играчът отива в Черноморец на Балъков, който е играл дълги години в Спортинг (Лисабон).

Президентът на клуба Фернандо Секуера описа играча като харизматичен за клуба. “Това е тъжен ден за отбора, не се говори лесно, тъй като той е страхотен човек и голям професионалист”, каза босът, а на раздяла дари Педриня със златна игла в знак на благодарност за прекараните 8 години в клуба.

Футболистът е в Пасош де Ферейра от 2001 година, като преди това играе за Пеняфиел. През този сезон има 14 мача и 1 гол

Даже вече играчът в transfermarkt.de е преместен в отбора на Черноморец :o
http://transfermarkt.de/de/spieler/1435 ... rofil.html

Има 178 мача в елита на Португалия и 14 гола.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Re: “Акулите” привличат капитана на Пасош де Ферейра - Педриня

Мнениеот south_division » 25 яну 2010 11:47

Ами много хубаво, само че не знам защо са писали поредния трансверен удар? Аз за друг незнам, някой ще ме светне ли?

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 25 яну 2010 12:05

Еми ако стане,Черноморец ще попълнят състава с още един класен играч...Дано стане факт :) :) :)

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 25 яну 2010 13:56

Саут Дивижън - ония от Рубин и Рикардо Андре от Черно Море. Правим добра селекция, но само с наемници отбор не се прави... искам и малко български момчета все пак :(

savatabs
Контакти:

Мнениеот savatabs » 25 яну 2010 14:12

ultra_shark написа:Саут Дивижън - ония от Рубин и Рикардо Андре от Черно Море. Правим добра селекция, но само с наемници отбор не се прави... искам и малко български момчета все пак :(

така е трябват ни и малко бг момчета... а защо не и от школата

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 яну 2010 14:15

_RoKi_ написа:Еми ако стане,Черноморец ще попълнят състава с още един класен играч...Дано стане факт :) :) :)

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=114459

Вече и в гонг го написаха.Трансфера е сигурен защото го обявява официалният сайт на Пасош де Ферейра!Иначе Черноморец искаха първо Даксон ,но Коко Динев е качил цената му (деветократно от 150000 евро на 1 милион евро).След като пропадна трансфера се насочиха към Педриня
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 25 яну 2010 15:00

А така поредния младеж,определено се превръщаме в еквивалент на Милан,само че българското първенство.То ако ще е да привличаме само опитни играчи на по 30+,направо да си прибираме Кишишев от Ловеч,а Бобич,Балъков,Груев и Хубчев направо да стават играещи треньори :)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 яну 2010 15:20

Devian написа:А така поредния младеж,определено се превръщаме в еквивалент на Милан,само че българското първенство.То ако ще е да привличаме само опитни играчи на по 30+,направо да си прибираме Кишишев от Ловеч,а Бобич,Балъков,Груев и Хубчев направо да стават играещи треньори :)

Прав си. Много опит, много нещо в този отбор, ама опит и старост вече вървят ръка до ръка. Приказките можещи и неможещи ги казват само хора, като Алекс, Гонзо и прочие. Време е Бала, Бобич и Груев да сложат шортите и бегом на терена. Ако не спортна то те имат много добра физическа форма на фона на "гюведите" Боби Михайлов,Н. Сираков, Методи Стойнев, Стоичков и повечето играчори в БГ...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 яну 2010 15:26

Првилно ли съм разбрал, че този играч струва 1 100 000 Е ?... :roll: :roll: :roll:
Що не купиха мен тези хора бе ? :twisted: :twisted:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 яну 2010 16:35

ntodorov написа:Првилно ли съм разбрал, че този играч струва 1 100 000 Е ?... :roll: :roll: :roll:
Що не купиха мен тези хора бе ? :twisted: :twisted:

толкова му е цената в transfermarkt.de 1 100 000 евро ;)
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Черноморец”