Ръководството на "червените дяволи" ще се опита да направи топ реализатора си Уейн Рууни най-скъпоплатения играч в отбора, като се очаква до няколко дена на Уейн да му бъде предложен нов контракт.
Босовете на Юнайтед ще покачат на 150 хиляди пауна седмично, за да задържат нападателя си и, за да предотвратят негово напускане към посока Испания.
Bgfen.net Ви препомня, че Рууни забоде четири гола срещу Хъл Сити и доказа, че е много важен в състава на Сър Алекс Фъргюсън.
Според шефовете на "червените", по-добре е да налеят пари в отбора въпреки финансовата криза, вместо да загубят някой важен футболист през идното лято.
Преди дни испанските грандове Барселона и Реал Мадрид, заявиха че имат сериозен интерес към англичанина и дори ръководството на "баугранас" предложи по 200 хиляди паунда на седмица.
Bgfen.net
Юнайтед с умопомрачителна оферта към Рууни
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Юнайтед с умопомрачителна оферта към Рууни
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

- battlestar31
- Контакти:
Re: Юнайтед с умопомрачителна оферта към Рууни
Аз ако съм на руни отивам в реал 200 хиляди са си 200 хиляди
а и в испания са по ниски данъците 
battlestar31 написа:Аз ако съм на руни отивам в реал 200 хиляди са си 200 хиляди
Не всичко е пари. За Руни ще е най-дбре да си остане в Юнайтед, там му е мястото. Ако остане на Олд Трафорд, има голяма вероятност да се превърне в легенда за "червените дяволи. Докато в Реал Мадрид, най-много да му закопаят краиерата, както са правели с доста други играчи
- battlestar31
- Контакти:
Гуу написа:battlestar31 написа:Аз ако съм на руни отивам в реал 200 хиляди са си 200 хиляди
Не всичко е пари. За Руни ще е най-дбре да си остане в Юнайтед, там му е мястото. Ако остане на Олд Трафорд, има голяма вероятност да се превърне в легенда за "червените дяволи. Докато в Реал Мадрид, най-много да му закопаят краиерата, както са правели с доста други играчи
Е то и за роналдо казваха така ама сега се счупва да вкарва в реал със него в състава реал няма загуба а руни е полезен играч точно какъвто трябва на реал иначе ако остане ще стане легенда на клуба
- Ticha
- Контакти:
Аз доколкото знам, Рууни е фен на Барса.
Иначе ако наистина подпише този договор ще стане един от най-добре платените футблисти на Острова след Робиньо, Джон Тери и Лампард.
- Lord of memory
- Контакти:
Ticha написа:Аз доколкото знам, Рууни е фен на Барса.Иначе ако наистина подпише този договор ще стане един от най-добре платените футблисти на Острова след Робиньо, Джон Тери и Лампард.
И клуба са му предложили 140к а не 150к и със сигурност ще подпише за 5 години договор в следващите 2 или 3 седмици най-късно.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:Ticha написа:Аз доколкото знам, Рууни е фен на Барса.Иначе ако наистина подпише този договор ще стане един от най-добре платените футблисти на Острова след Робиньо, Джон Тери и Лампард.
![]()
Не знам от къде си я чул тая глупост.
И клуба са му предложили 140к а не 150к и със сигурност ще подпише за 5 години договор в следващите 2 или 3 седмици най-късно.
Ок, иначе как е? Гледам си му личен приятел, че така сигурно казваш какво ще стане... Каза ли как е жената, детето нещо.. семейството?
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Messinho написа:Ръководството на "червените дяволи" ще се опита да направи топ реализатора си Уейн Рууни най-скъпоплатения играч в отбора, като се очаква до няколко дена на Уейн да му бъде предложен нов контракт.
Босовете на Юнайтед ще покачат на 150 хиляди пауна седмично, за да задържат нападателя си и, за да предотвратят негово напускане към посока Испания.
Bgfen.net Ви препомня, че Рууни забоде четири гола срещу Хъл Сити и доказа, че е много важен в състава на Сър Алекс Фъргюсън.
Според шефовете на "червените", по-добре е да налеят пари в отбора въпреки финансовата криза, вместо да загубят някой важен футболист през идното лято.
Преди дни испанските грандове Барселона и Реал Мадрид, заявиха че имат сериозен интерес към англичанина и дори ръководството на "баугранас" предложи по 200 хиляди паунда на седмица.
Bgfen.net
Само да отбележа, че "баугранас" са Барса, а не Реал... щото май стана обърквация с колегите горе^^
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
Ticha написа:Аз доколкото знам, Рууни е фен на Барса.Иначе ако наистина подпише този договор ще стане един от най-добре платените футблисти на Острова след Робиньо, Джон Тери и Лампард.
[offtopic]Фен е силно казано. Преди време даде едно интервю, в което каза, че когато играе футбол онлайн, ако съперникът му играе с Юнайтед, той си избира Барса. От тогава медийте изписаха куп глупости, че едва ли не Рууни е най-големия привърженик на каталунците.[/offtopic]
По темата, ако Юнайтед даде толкова пари на някой, това определено трябва да е Рууни. Той е сърцето и душата на отбора и когато не играе, липсата му е осезателна. Мисля, че САФ ще направи всичко възможно да го задържи и ако се наложи и по-голяма заплата ще му даде.
- Lord of memory
- Контакти:
Тоя номер със увеличаването на заплатата едва ли ще се отнася за Рууни. Преди време беше казал че е отказал на клуба да му увеличат заплатата, защото мисли че заплатите на футболистите са много високи....и е прав естествено....да не е като Маугли примерно, дето ще има среща отблизо с Газ в Сряда.
Двойка от Рууни получават кавалите в сряда.
Двойка от Рууни получават кавалите в сряда.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.