БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО /за националния/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ БЕРБАТОВ
Бербатов - вън от България, незаслужаваш фланелката с герба, марш в турция да те е**т манафите, предател 

ЕТО,ИЗПЪЛЗЯХА...

-
- Контакти:
Кой е прославил повече българския футбол повече от Бербо последните години??? Ония трагик Гонзо ли??? Гонзо ли повече се е раздавал за националния отбор до момента? Или ВСИЧКИ треньори до сега незаслужено са го пренебрегвали заради "връзките" на Бербатов в националния??? Я се осъзнайте!!!!!!! А и доколкото си спомням Лефски е главния износител за Турция...
Ай стига с тия детински заяжданици бе . Къде пак от Бербатов я докарахте до туй кой е циганин и кой резак ? Бербатов бил манекен . Глупости . Ман.Юн. да не са тъпи , че платиха за него колкото е бюджета на София за 1 година . Страхотен талант е и играе красиво . 100% тия дето го плюят му гледат головете във V-BOX . Сега националния отбор има нужда от подкрпата ни и трабва да му я дадем , щото е много лесно да викаш "ура" когато всичко е наред .
-
- Контакти:
Само ще допълна, че не съм от ЦСКА и не мисля, че клубните ми предпочитания влияят на мнението ми. Точно защото съм от нетолкова претенциозен клуб имам безпристрастен поглед над случващото се в момента. И тия критика към Бербатов са напълно безпочвени. Факт е, че няма с кой да играе в Националния. А и това, че Ман гo взеха в редиците си и дадоха толкова милиони доказва невероятната му класа. много ще ми е интересен следващия ти коментар, tezei!
ScrappyDoo написа:Само ще допълна, че не съм от ЦСКА и не мисля, че клубните ми предпочитания влияят на мнението ми. Точно защото съм от нетолкова претенциозен клуб имам безпристрастен поглед над случващото се в момента. И тия критика към Бербатов са напълно безпочвени. Факт е, че няма с кой да играе в Националния. А и това, че Ман гo взеха в редиците си и дадоха толкова милиони доказва невероятната му класа. много ще ми е интересен следващия ти коментар, tezei!
Следващият ми коментар е - отивай бързо в училище и учи граматиката! И като се образоваш - заповядай!!!
tezei написа:ScrappyDoo написа:Абе Говеда прости... Кой е прославил повече българския футбол повече от Бербо последните години??? Ония трагик Гонзо ли??? Гонзо ли повече се е раздавал за националния отбор до момента? Или ВСИЧКИ треньори до сега незаслужено са го пренебрегвали заради "връзките" на Бербатов в националния??? Я се осъзнайте!!!!!!! А и доколкото си спомням Лефски е главния износител за Турция...
Ало, "умното прасе", с какво казваш е прославил Барби българския футбол??!!! Титли, купи, европейски, световни??!!!! Колкото до Гонзо - само ще ти напиша цифра, а ти си знаеш какво значи -15!!!! И си помисли от последната разпродажба на Кочината, къде играят звездите ви!!!!
За коя от двете цифри става въпрос - 1 или 5?