Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
kiril.a.d написа:И второ, което не ми харесва в Маестрото:
- какво ми се прави на велик, та отговаря на английски, вместо свободно да говори на разбираемия и за нас, сръбски???
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
kiril.a.d написа:Не съм гледал контролата с Етър, защото такъв мач просто не си заслужава да се гледа! НО, четейки изказването на Десподов, бе за какво защитно първо полувреме може да става дума (тактиката на Ел Маестрото), след като играеш срещу Етър?...
А срещу Берое, примерно, как ще играе?....
Не ми харесва тактиката катеначо - писал съм го вече! - и късането на нерви, срещу слаби отбори!!!
...предполагам, Маестрото ще скъса нервите на гледащите и срещу УФА (Русия)...не така, Маестро! - това не е стилът на всепобеждаващия ЦСКА!!! - такъв стил, може да играе Литекс, но не и ЦСКА!
Гришата да се замисля...
kiril.a.d написа:Не съм гледал контролата с Етър, защото такъв мач просто не си заслужава да се гледа! НО, четейки изказването на Десподов, бе за какво защитно първо полувреме може да става дума (тактиката на Ел Маестрото), след като играеш срещу Етър?...
А срещу Берое, примерно, как ще играе?....
Не ми харесва тактиката катеначо - писал съм го вече! - и късането на нерви, срещу слаби отбори!!!
...предполагам, Маестрото ще скъса нервите на гледащите и срещу УФА (Русия)...не така, Маестро! - това не е стилът на всепобеждаващия ЦСКА!!! - такъв стил, може да играе Литекс, но не и ЦСКА!
Гришата да се замисля...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта