rhaegar написа:Цел форум има, ей Богу. Скролни най-доле.
Верно има, деа
Как беше откриването? Гледах само последните 25 минути на мача, там три хубави гола за руснаците.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Цел форум има, ей Богу. Скролни най-доле.
Groucho написа:rhaegar написа:Цел форум има, ей Богу. Скролни най-доле.
Верно има, деа"Dali6astane" се е постарал
![]()
Как беше откриването? Гледах само последните 25 минути на мача, там три хубави гола за руснаците.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Робин Уилямс изпя 2-3 песни, акомпанираше му неква мацка от "Татарстан", демек, от Волжка България ( Мноу 'убава, междургото, ама то наше-лошо, немаGroucho написа:Как беше откриването?
Thsmith написа:Няма кво да му се гледа на това "първенство"... загуба на време.
boabbb написа:Не схващам какво имаш предвид ... Ти какво искаш от едно Световно първенство - Путин да извади да си покаже уя ли![]()
![]()
Groucho написа:boabbb написа:Не схващам какво имаш предвид ... Ти какво искаш от едно Световно първенство - Путин да извади да си покаже уя ли![]()
![]()
Thsmith се дразни, че първенството е в Русия. След няколко години, когато домакин е Северна Америка - турнирът отново ще стане интересен за гледане
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Groucho написа:boabbb написа:Не схващам какво имаш предвид ... Ти какво искаш от едно Световно първенство - Путин да извади да си покаже уя ли![]()
![]()
Thsmith се дразни, че първенството е в Русия. След няколко години, когато домакин е Северна Америка - турнирът отново ще стане интересен за гледане
![]()
Thsmith написа:На първо време има видеоповторения, а аз такива мачове нямам особено желание да гледам. Вече говорихме за това, че за мен е убийство на футбола и емоцията.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта