Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот metodito » 15 юни 2018 09:46

TristaNNN написа:[Нека да видим все пак дали и кой ще дойде на тяхно място.

Не става дума за позиция, Матросов, а за роля. Не можеш да привлечеш някого да изпълнява ролята, изпълнявана от двамата. "Черноработник", Матросов, не е позиция във футбола. Даже и да бъде привлечен футболист, който не само заеме ролята, ами даже е по-добър, това няма как да стане за един сезон. Това става с времето, а за това време, ние няма да имаме такъв, който изпълнява тази роля. А такъв футболист е задължително да имаш. Не утре, следващия сезон, а следващия мач. Освобождаваш Васко, добре. Ама преди това намираш негов заместник и го интегрираш.

Дано Хали Тиам успее да изиграе такава роля. При правилна работа с момчето, може и да се получи. Не знам, Но какво става, ако Хали почне да играе тази роля и бъде захвърлен по подобен начин. Тогава ще се твърди същото за него. Убеден съм.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 юни 2018 10:01

138 сраници а още нямаме нов играч :lol:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 юни 2018 10:02

Бууста, който даваха двамата играейки със сърце и душа няма как да бъде даван от чужденец.
А дале новите играчи ще са по-силни от тях двамата предстои да разберем.
А какво по дяволите ще правят с ментета като Белмонт и Кабрал един Бог знае.
Следващия, който си заминава е Вутов.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 юни 2018 10:05

Васко бе със статут на резерва през пролетта. Не знам колко е "бууствал" отбора през тази част на първенството. Имаме много вътрешни халфове.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 15 юни 2018 10:11

И мен ме е яд, че двамата напуснаха, но... Прохазка определено надгради с отиването си във Виктория. Ще играе в ШЛ със шампиона на Чехия при, със сигурност, много по-добри условия. Как по-точно се отказва такава оферта? Да, може би я е приел, защото както каза не се е почувствал желан от клуба, но определено това е голям плюс за кариерата му. Относно Васко - да, тъпо е, че не му предложиха достатъчно добър договор /ако изобщо му е предлаган/, но защо не се допуска варианта, че Роси знае кои му трябват, кои - не и че може би по-реално от нас им оценява качествата и това доколко ще бъдат полезни на отбора? Факт - добре е за атмосферата в отбора да имаш такива играчи като Прохазка и Васко, които горят за отбора и се влагат на 200% във всеки мач, но нека видим кои ще дойдат и как ще се развият нещата.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юни 2018 10:16

Serafim написа: Имаме много вътрешни халфове.

Прав сте. Подкрепям! Рошу и Белмонт са хора, които бяха пренебрегвани напълно незаслужено. Тяхната липса се усещаше във всеки мач, но тази несправедливост ще бъде поправена! "Неможачи" като Прохазка и Панайотов бързо ще бъдат забравени и пред "Левски" предстоят светли дни! Мисля, че господин Русев знае как се прави! Показа го, откакто е дошъл в "Левски"! Той е достоен българин, който не е излъгал никога за нищо. Светъл да е всеки негов ден. Хвала!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 юни 2018 10:21

metodito написа:

Прав сте. Подкрепям! Рошу и Белмонт са хора, които бяха пренебрегвани напълно незаслужено. Тяхната липса се усещаше във всеки мач, но тази несправедливост ще бъде поправена! "Неможачи" като Прохазка и Панайотов бързо ще бъдат забравени и пред "Левски" предстоят светли дни! Мисля, че господин Русев знае как се прави! Показа го, откакто е дошъл в "Левски"! Той е достоен българин, който не е излъгал никога за нищо. Светъл да е всеки негов ден. Хвала!

Добър опит за ирония. :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юни 2018 10:23

metodito написа:

:lol: :lol: :lol: Тоя Рошу аз лично не помня да съм го гледал ... Белмонт един път го виждах в игра - ами, изобщо не ми хареса, даже си помислих, че е някакъв ваш юноша, дето още не знае къде се намира.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 юни 2018 10:32

Не знам, ама Божката на двустранната игра бе нападател и вкара с глава. Май открихме новия Божи9гол. :lol:

Между другото гледам - пускаш гол - всички правят 10 лицеви. :lol: Ще изкарат перки тоя сезон. :lol: :lol: :lol:

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 15 юни 2018 10:39

mikata написа:138 сраници а още нямаме нов играч :lol:

Наистина са сраници. :mrgreen:

Върни се в “Левски”