gzagorov написа:Corwin написа:blue avalanche написа:Откога, пък, Васил Панайотов стана съдбоносен играч за настоящето и бъдещето на ПФК Левски?
И критерий за това, дали Роси си разбира от работата?
Тоя разговор няма да го водим за седемнайсти пореден път. За теб явно няма значение дали един посредствен играч гори в играта или не...
Не мога да повярвам какво чета.
Оставяме настрана, че за мен нито Панайотов, нито Прохазка са посредствени играчи и заслужаваха да са в "Левски", но... това е животът.
Друго ме вълнува, обаче, не може ли мен да привлекат, щом това е вариант? Ще горя в играта и няма да взимам много - към 5-10 хил. на месец са ми достатъчни (отделно премиите и служебния автомобил). Даже няма да ми е проблем да бягам по десетина-дванадесет километра на мач 1-2 пъти седмично. Чакам офертата. Свободен агент съм.
Въпросът е, че е с лека ръка преглъщаме напускането на всякакви футболисти, защото били слаби (да кажем, че е вярно), все едно на тяхно място ще привлечем гореспоменатите Шави или Иниеста (или поне Андре Шюрле), а не футболисти със също толкова 'прежалими' качества.
Естествено, че ако знам, че на мястото на Прохазка и Панайотов ще дойдат поне Обертанов и Карангов, ще съм спокоен, че трансферната ни политика е правилна. Само че не знам откъде колегите са толкова сигурни, че това ще се случи, сякаш всеки трансферен период взимаме Бардоновци, а не Кабраловци. Че същите колеги даже си позволяват да говорят на недоволните от висотата на някаква криворазбрана мантра тип 'Ние сме Левски, можем да прежалим всеки по-слаб от Боримиров (старши) футболист".