БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Tino
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот Tino » 20 ное 2008 11:05

ЦСКА ни започна , Левски продължи ....., "Националите" ни довършиха!
С кризата в ЦСКА започна всичко
после с Евроиздънките на ЛЕВСКИ ....то не бяха скиори то не бяха трактористи .....то не бяха БАТЕ то не беше КАКА .....
Накрая и "националите"
започна се от Х-са с Черна гора
после имаше някакъква светлинка в тунела с този измъчен Х с Италия
след това поредния слаб мач и Х с Грузия тази световна сила във футбола
за да се стигне до вчера 6 парцала от Сърбия
Ето за това никой не ни иска за съперник в контролите.хората просто ни жалят.
И оня МИШОК веднага .....3:1 30 мин и той се бил контузил .....стига .....скри се като първият мишок ......звезда бил това ква звезда си ти бе БОКЛУК от кога не си изиграл едни свестен мач за националното ни ОТБОРЧЕ както го нарече ....Каладзе ли вече не помня .....
И всичко това тези слаби игри започнаха от трансфера ти в Юнайтед....и какво всички тогава ти си най големия по голям от Стоичков... :( а истината е че никога няма да бъдеш като него МИШОК такъв.дееба дразна се само вече като ти чуя името (БАРБИтов)

Tino
Контакти:

Мнениеот Tino » 20 ное 2008 11:07

знаете ли кво заслужат
на Мача с Кипър ( на 1ви Април) като на шега ст.Васил Левски да остане празен за да се замислят малко тея ЛАЙНА че не заслужават ПУБЛИКАТА която имат .

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 20 ное 2008 11:28

Колкото и да ви се иска да вярвате , че все пак от нас и вас зависи нещо в тази шибана държава , много се лижъте .

:?: :?: :?: :!: ето го наи важният момент на всички Българи!СЪЗНАНИЕТО! ТОВА Е! Според по голямата част от БЪлгарите от на не зависи нищо!е как да не зависи? ти гласуваш!ти имаш право на протест!ти имаш право да избираш с кои и как да живееш!
но не!БЪЛГАРИНА Е СВИКНАЛ И МУ Е НАБИТО В МОЗЪКА ЧЕ ОТ НЕГО НИЩО НЕ ЗАВИСИ!АМИ ТАКА ШЕ Е ДО КАТО НЕ ПРОМЕНИМ СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА!БРАВО INDZAGII 99 ! ТАКИВА ХОРА ТРЯБВА ДА ИМА НО НЕ САМО ПО ФОРУМИТЕ! И СТИГА С ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА!НЕ ВИЖДАТЕЛИ ЧЕ СМЕ ЗАТЪНАЛИ ДО ГУША! ХАИДЕ ДА СИ ВДИГНЕМ ГЛАВИТЕ,ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ КЪЛТА!НЯКОИ ЩЕ ПОПИТАТ КАК? АМИ ТАКА! ОТИВАМЕ И ПЪЛНИМ ПЛОЩАДИТЕ,НО НЕ ДА ПОДКРЕПИМ ЛУПИ ИЛИ БАТКОВ А ДА СИ КАЖЕМ МНЕНИЕТО!ЧЕ ТОВА ВЕЧЕ Е ДЪНОТО!И УПРАВЛЕНИЕТО НА СПОРТА Е НУЛА,И СЕР-ГЕЙ Е ЗАКАРАЛ ТРАМВАЯ В ЗАДЪНЕНА УЛИЦА В КРАИНИЯТ КВАРТАЛ НА НЯКОИ ГЕТО! НО ЗА ВСИЧКО ТОВА СМЕ СИ ВИНОВНИ НИЕ!ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА-КОИТО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА НИЩО!ЗА ПОСТЪПКАТА НА БЕРБО ОТ СНОЩИ!ЗА ВСИЧКО ОКОЛО НАС!
ТАКА ЧЕ ДА НЕ КАЗВАМЕ ЧЕ ОТ НАС НИЩО НЕ ЗАВИСИ!НЕКА ВСЕКИ ОТ НАС ДА ПРОМЕНИ ЗА ДОБРО НЕЩО ОКОЛО СЕБЕ СИ И ТОГАВА ДА ВИДИ РАЗЛИКАТА!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 ное 2008 12:04

дали зависи или не си е избор на човека. Ако не си на стадиона, от теб нищо не зависи. Ако не гласуваш, от теб нищо не зависи. Стадионите са празни, футбола е ужасен. Урните са празни - страната линее. Ами... какво чудно има?

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 20 ное 2008 12:05

ИСКРЕНЕ колко са хората които мислят като теб мен и елит и още 15 съфорумци???
Малко много малко, аз написах снощи се почна с омразата, няма значени че сме българи важно е да се мразим , това е максимата на 95% от населението на тази родина, защото държава отдавна няма!!!!
Но си прав , всичко зависи от нас самите, но е доказано че ние сме си овце!!!!
На всеки максимата нека аз да съм добре, пък на другият майната му и като във вица, ако един успее да издрапа до по добро ниво дай всички да го върнем обратно в казана!!!
Смешна работа сме това българите!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Megalife
Контакти:

Мнениеот Megalife » 20 ное 2008 13:12

Ако искаме да променим нещо, трябва да направим нещо запомнящо се. Идеята никой да не иде на стадиона на 1ви Април е супер, въпросът е да й дадем такава гласност, че наистина никой да не иде. Ама наистина никойя! Дори примерно пратеник на Гонг. Изглежда малко невероятно, ама кво пък ако стане ще се чуе по всички бг медии и ще питат Боби и Марков и футболистите "Мислите ли че това е нормално". И понеже те са на такова дередже, че сигурно ще направят входа свободен, не е зле като крайна мярка да направим един фонд и да причакаме всичките 47 фена, който ще идат на мача и да им дадем по 5 кинта да ходят да пият две бири, да не се занимават с глупости:) Ако успеем - успеем! Но с такова качество на продукта, няма да е трудно да разубедим и малкото хора да не влизат на стадиона.

бтв днес ми попадна един коментар че трябвало да сменят Гошо Петков на полувремето да не се излага момчето...Според мен на полувремето трябваше да сменят Пламен Марков и ако Боби, го беше направил можеше и да има шанс на следващия конгрес :)

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 21 ное 2008 12:55

INZAGHI_99 написа:ИСКРЕНЕ колко са хората които мислят като теб мен и елит и още 15 съфорумци???
Малко много малко, аз написах снощи се почна с омразата, няма значени че сме българи важно е да се мразим , това е максимата на 95% от населението на тази родина, защото държава отдавна няма!!!!
На всеки максимата нека аз да съм добре, пък на другият майната му и като във вица, ако един успее да издрапа до по добро ниво дай всички да го върнем обратно в казана!!!

но тези боклуци томов,батков,онези с трамвая,доган и т.н всички те искат ние да се мразим за да не сме единни,да не се саюзим против тях за да ги махнем!ето сутринта по нова тв казват батков колко заменки е направил за милиарди евро,а на ЛЕВСКИ какво дава жълти стотинки!защо? за да се караме само с червените! и нищо да не се променя!те това искат!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 21 ное 2008 13:05

iskren написа:
INZAGHI_99 написа:ИСКРЕНЕ колко са хората които мислят като теб мен и елит и още 15 съфорумци???

но тези боклуци томов,батков,онези с трамвая,доган и т.н всички те искат ние да се мразим за да не сме единни,да не се саюзим против тях за да ги махнем!ето сутринта по нова тв казват батков колко заменки е направил за милиарди евро,а на ЛЕВСКИ какво дава жълти стотинки!защо? за да се караме само с червените! и нищо да не се променя!те това искат!

ИЗКУСТВОТО ДА МАНИПУЛИРАШ ТЪЛПАТА!
курвата Батков това прави, виж като стане дума за ЛЕВСКИ в последните два месеца, веднага бие отбой към цецека и прехвърля на там проблема, което го прави мега жалък.
Томов- копелето той по същия начин, като го питат какво става и веднага,
ДАНО ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА ГИ ИЗРИНЕМ ВСИЧКИ, ТОМОВЦИ БАТКОВЦИ серГЕЙчовци и тем подобни ЧОВЕКОПОДОБНИ ЛАЙНА.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

toxin34
Контакти:

Мнениеот toxin34 » 24 ное 2008 13:39

Абе какво става в нашата бедна и жалка държава?Управляват ни Руснак,АвстроИспаноБългароНемец и Турчин!?!В спорта Перуки,вълци(добрият вълк Лупи),Коце-Маци и прочие менажерия!Цени по-високи от европейските,заплати по-ниски от Албанските!Ток,парно и вода монопол на разни отрепки.Спорт ли?Футбол?Абе Българи пълно и бързо повторение на 97-ма година,с една промяна-ЛИНЧ за другарите,агите,зоопарка в спорта.Когато ги ибесим по-полиелейте в парламента,партиините централи и БФС,тогава и само тогава ще се оправим!Иначе си ломотим под нос,скимтиме тихички и незабележими и търпиме да ни "шибат"през панталоните!А ми кажете 97-ма година по площадите делихме ли се на Левски,ЦСКА,Локо,Славия?НЕ НЕ СЕ ДЕЛИХМЕ!Не бяхме Стойчковци,Гонзовци и прочие,а бяхме Българи!Да си спомним кокво значи това и то по-бързо,още тази зима,сега и незабавно!Още тази седмица,днес!Защото утре ще е късно!Защото не сме тълпа а народ!Защото не можем вече да търпим ватмани(СерГейчо и Е.Мин..етчиев),разни Збогом Деяновци(майор),разни Соколи,Перуки,Каки и батковци,Гоцета и Лупита,царе и не до там такива(АвстроИспаноБългароНемски недоразумения и фамилия!Знамето на обратно и навън да кажем Не на тези горните,да кажем Не на геноцида над нас,да кажем НЕ!И Да на един нормален живот в нормална държава,с нормални закони и институций!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 24 ное 2008 13:53

НИКОЙ НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ПРИЯТЕЛЮ, КАЗАХ ПО ГОРЕ ОВЦЕ СМЕ, НЯМА ДА ИМА ПАК 97-МА МИТИНГИ И ДРУГИ, НАРОДА ГО Е СТРАХ, А ЗА ДА СТАНЕ ПРЕВРАТ СОФИЯНЦИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДЯТ, НО СОФИЯНЦИ ГИ Е СТРАХ, ЗАЩО ЛИ??
ЗАЩОТО НА МЛАДИТЕ НЕ ИМ ПУКА, НА ОБИКНОВЕННИТЕ ИМ ПУКА ЗА ДА НЕ ЗАГУБЯТ РАБОТАТА СИ, НА ВЪЗДРАСНИТЕ - ТО Я ЯСНО ПОД СТРОЙ ДА ГЛАСУВАТ ЗА серГЕЙчо. И какво излиза - ОВЦЕ СМЕ И ТОВА СИ Е!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Върни се в “Национален отбор”