[offtopic]
Michael_Buble написа:Ясно съм написал,че в пакета на SKY влизат и филми и специализирани спортни канали- колоездене, бадминтон, ядене на салфетки и к'вот се сетиш. Това ли е най-важното? (Какъв % е футбола.) Който е живял поне малко в Италия, знае добре, че футбола там е най-големият притегателен център. Нищо, че в пакета на SKY има и една камара канали, които ги гледат "малка група руски учени".
Да, БВП на Италия е несъизмерим с българския, но нима средната работна заплата да е повече от 5 пъти по-висока на Ботуша?! Тогава, ако при тях е 50, защо при нас да не е 10 евро?
Защотото непредлагат нищо, което заслужава 10 евро. Абе аз по скай 12 или 15 съм гледал Парма в лега про, сегунда дивизион имаше + секвите му там спортове. Само ме беше яд , че недаваха Диамантена лига, всичко друго имаше. И да ти кажа Ф1, волейбола и колоезденето много ги гледат. На други места са още по гъвкавии например в Германия Бундес лигата ще е само по нета, а в други страни можеш да си избираш кой канали да останат и кои да махаш от пакета, като това се отразява на цената, но там си е и опоределено кое по кой канал ще бъде за да прецениш, а не като тук незнаеш къде ще пуснат а група, англичани и тн.[/offtopic]