Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот ralka_levskarka » 13 юни 2018 22:04

1914.1902 написа:
ralka_levskarka написа:Днес бащата докато е бачкал и май е чул по дарик, че Спас утре ще е в Австрия, за да се договорят. Ако някой е слушал с по-отворени уши - да сподели :mrgreen:

Утре ще има среща между Спас Русев и австриеца . След нея ще бъде обявено решението на Рутенщайнер .

Спокойно значи.
Случва се. 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 13 юни 2018 22:43

Лети в момента,братя и сестри!Утре медицинските прегледи и подписче. 8-)

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 13 юни 2018 23:11

sinfen14 написа:Лети в момента,братя и сестри!Утре медицинските прегледи и подписче. 8-)

Вили защо ще минава медицински прегледи :mrgreen:
Може най много психиатър, за да се установи дали е достатъчно луд за да дойде в Левски и в България изобщо :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 юни 2018 23:15

Според мен колегата има предвид Мариани.

ЕДИТ: Чакай, каква Виена ме гони. И аз се обърках. Мариани е от Швейцария. :lol:

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 13 юни 2018 23:21

Serafim написа:Според мен колегата има предвид Мариани.

ЕДИТ: Чакай, каква Виена ме гони. И аз се обърках. Мариани е от Швейцария. :lol:

Ясно е какво има предвид ама не пречи да се пошегуваме :mrgreen:

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 13 юни 2018 23:22

Чичо Спас реши ли да вземе някой го взима без да пита. 8-) Чакам с нетърпение утрешния ден, очертават се доста и все интересни новини.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 юни 2018 23:43

Според мен се очертава много мнения от хора, свързани в миналото с клуба. От типа: "Ще ги видим тия, от къде ги намериха, кво ще правят, аз не им вярвам, докато не се докажат, това че е играл/работил някъде нищо не значи". Очаквам и много лайномети и при най-малката грешна крачка.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 13 юни 2018 23:59

O,чакай само да кацне!(не сега де :lol: ) и ще се почне веднага.Но най-хубаво от всичко е,че Спас не взима под никакво внимание това което иска Иван,Стоян или Петкан.Нито пък мненията на разни легенди.Следва си стратегията и толкова.Резултати от работата на Вили извън първия отбор,могат и трябва да се очакват минимум след 3-4 години. ;)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 юни 2018 00:12

blue avalanche написа:
vvessel написа:А щом Вили казва, че тепърва трябва да се изгражда инфраструктура, явно става въпрос за Левски.

Чакай сега... Той за СТД ли идва или да прави козирката? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не покривна структура, а инфраструктура ;)
Човека е видял, че тепърва трябва да се гради материално и организационно и дано се навие, че няма да му е лесно.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 14 юни 2018 03:26

TristaNNN написа:
Michael_Buble написа:[offtopic]
sin4ec написа:В Европа приходите от ТВ права и билети формират 60-70% от бюджетите на отборите. Тук-едва 10%...

Мога ли да дам пример с Италия?!
Там правата се държаха от SKY (говорим за 2011г.) Голяма част от мачовете се играеха по едно и също време и ти даваха опция да си разделиш екрана до 8 квадранта и да гледаш 8 мача лайв по едно и също време. Абонментът беше 600 евро на година. Или по около 50 евро на месец. Включваше се първенството и купата. Разбира се в пакета влизаха и няколко филмови канала и няколко специализирани спортни канали.
Да обобщим:
В Италия- 50 евро на месец (при зрителски таргет, да речем, 20 млн. абонати)
В България- 3 евро на месец (при зрителски таргет около 1 млн. абонати)
Мисля, че всеки може да сметне!
Забравих!!! В тези 3 евро влиза и английското първенство. Да се смееш ли, да плачеш ли?![/offtopic]
Абонаментът трябва да стане поне 10 евро на месец + още толкова субсидия от държавата и тогава отборите ще получават едни доста прилични суми. И тогава няма да са зависими от букмейкърските спонсори, които в момента държат на къса каишка поне 10 отбора в България. Получава се конфликт на интереси и пряка възможност за манипулиране на мачове от самите оператори.
Сбъркана работа!

Отборите най-напред да си повишат качеството на игра, или както там му викат президентите-мутри у нас - да си оправят продукта.
И да спрат за мрънкат, че има завери, че всичко е уредено и не знам си какво, ами да се стягат и да работят, че и 3 евро са им много. Не стига, че ни предлагат антифутбол, ами го комбинират и с огромна доза Изображение ... Е, какви 10, какви 50 евро на месец, питам аз? Изображение

Приемам гледната ти точка. Твоята антитеза на моята теза е, обаче, като приказката за кокошката и яйцето. Президента казва- парите от ТВ права са малко, държавата не помага със субсидии, как да подобря инфраструктура и продукт? От другата страна контрират- кой ще даде тези пари за един скапан продукт. И...кучето си гони опашката до безсъзнание, а резултат никакъв!

Върни се в “Левски”