Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

helic
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот helic » 13 юни 2018 17:40

blue avalanche написа:
helic написа:
blue avalanche написа:
phd написа:
ralka_levskarka написа:Не, това не е точния превод. Медиите пак си трупат кликания на гърба на нашия клуб. Няма лошо, но нека кажем истината.

С клубът, който преговаря "първо е необходимо да се построи инфраструктура, такъв модерен стадион като на Рапид не съществува.

Разликата е огромна, нали? ;)

Колега, в българските медии рядко списват хора с истинско висше образование, а обикновено - не са и с висше филологическо. Не студентите-филолози, ами учениците трябва да ги поправят...
Иначе - този трансфер ако се осъществи, мнооого ще се учудя, а ако Вили-то остане на поста СТД повече от година, ще е е най-невероятното нещо, ставало в ръководството на Левски от 30 години насам.

Колежке??? :?

в литературния български език правилната дума е "колега" и тя няма женски род ;)

В литературния български език изречението започва с главна буква и завършва с препинателен знак. ;)
ПП. Как ти звучи: "Колегата роди близнаци?"

Звучи ми правилно. Даже за тези, които знаят това правило, звучи и информативно достатъчно, тъй като ще си направят веднага логическия извод, че колегата е жена :)

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 13 юни 2018 17:59

По-бързо да започва подготовката и да обявяват нови играчи, СТД и т.н., че като гледам какви неща се обсъждат от скука... :lol:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 13 юни 2018 18:05

Serafim написа:.....

А тия във форума на Левски пак се ядосват за Вили, понеже бил във вип ложата на мача с Морето, а тамошните потребители не са разбрали нищо. :lol: Между другото, след като Ралка даде първите подсказки кой ще е СТД, аз предположих, че ще е Ралф Мюр от Аустриа Виена първоначално. Сега гледам, че там са го поели и това, като спекулация. :lol: Явно кълват на всичко там, въпреки претенциите им за вътрешно инфо. :) Модора обаче го гледам играе двоен агент :x :)
Ами във форума на Левски имаше подсказки за този СТД преди около 1 месец ;) Тук същия човек, пишещ под друг ник, го пусна преди около 2 седмици, ако не бъркам!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 юни 2018 18:09

Serafim написа:Модора обаче го гледам играе двоен агент :x :)

Защо да съм двоен агент :lol: Да не сме врагове :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 13 юни 2018 18:15

metodito написа:Най-после! Привличането на австриеца звучи точно като намерение за визия и стратегия! Русев, продължавай да ме опровергаваш! Пожелавам му успех на Рутенщайнер. Що се отнася до Янко, мисля, че би бил добро попадение. Ако ще е и да е за един сезон или най-много два. Няма значение (все пак е на гранична футболна възраст). Играч от подобна класа е за големи мачове, големи голове - за влизане в ЛЕ! Влезем ли в Лига Европа, ще може да си позволим и други играчи от подобна класа. Вече мисля с влизането казаха, че автоматично получаваш седем милиона евро - независимо от представянето в групата.

Но определено "трансферът" на Рути буди респект.

Нека подпише най-напред. Писна ми да се пише за този и онзи, а накрая да не идват, защото някой, някъде е успял да прецака работата.
А ако стане и Рутенщайнер + Янко подпишат, колко тролове ще активират плювалниците :lol: Сега Левски ще се напълни с некадърници от Австрия. Не ни стига 'талянското менте ами сега и такива от Австрия.....

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 юни 2018 18:22

Поради липсата на новини се почнаха езикови спорове :lol: :lol:
Според мен утре ще се изсипят новините както е обявено ,а няма да бързат като Реал :)
А щом Вили казва, че тепърва трябва да се изгражда инфраструктура, явно става въпрос за Левски. Дано подпише, че това може да се тълкува само като много сериозна стъпка за стабилизирането на клуба и приключване с аматьорщината.
Много ще съм доволен ако вземе и Марко Янко. Това е чистокръвен голмайстор от който нашите много могат да научат.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 юни 2018 18:24

rane написа:

А тия във форума на Левски пак се ядосват за Вили, понеже бил във вип ложата на мача с Морето, а тамошните потребители не са разбрали нищо. :lol: Между другото, след като Ралка даде първите подсказки кой ще е СТД, аз предположих, че ще е Ралф Мюр от Аустриа Виена първоначално. Сега гледам, че там са го поели и това, като спекулация. :lol: Явно кълват на всичко там, въпреки претенциите им за вътрешно инфо. :) Модора обаче го гледам играе двоен агент :x :)
Ами във форума на Левски имаше подсказки за този СТД преди около 1 месец ;) Тук същия човек, пишещ под друг ник, го пусна преди около 2 седмици, ако не бъркам!

В крайна сметка името му дойде от тук. :mrgreen: И мисля, че са двама различни, по назад има спор.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 13 юни 2018 18:35

ralka_levskarka написа:
rane написа:

В крайна сметка името му дойде от тук. :mrgreen: И мисля, че са двама различни, по назад има спор.
Не е важно от кой форум са тръгнали слуховете. Важно е това, което ще излезе на официалната страници на клуба! Начел съм се на слухове за този или онзи, но в крайна сметка са си оставали само слухове. Ще се радвам да се окаже вярно, но ще го повярвам само, когато го видя на официалната страница на клуба!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 юни 2018 18:54

Днес бащата докато е бачкал и май е чул по дарик, че Спас утре ще е в Австрия, за да се договорят. Ако някой е слушал с по-отворени уши - да сподели :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 юни 2018 19:22

rane написа:Ами във форума на Левски имаше подсказки за този СТД преди около 1 месец ;) Тук същия човек, пишещ под друг ник, го пусна преди около 2 седмици, ако не бъркам!

Нашият живот = sinfen14 :? не вярвам
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”