Това въобще не е така което си написал. Реал М обявяват новия си треньор снощи без никой от испанската
федерация да знае че това е техния треньор, който преподписа нов договор преди 2 седмици. Бих разбрал
такова поведение ако взимаха треньора на Барселона (примерно както трансфера на Фиго но дори и тогава
се знаеше по-рано). Но начинът по който се развиха нещата с Лопетеги е ненормален, точно по
флорентиноперезки. Ясно е и защо, Реал М бяха в цайтнот с треньора и прехвърлиха този цайтнот и
напрежението в/у собствения си национален отбор. Можеха да организират среща м/у Флорентино
и шефа на федерацията да се разберат и да не излезе никакво инфо докато не отпаднат/станат шампиони.
Но не Флорентино Перес не може да приеме че напрежението щеше да е в Реал М през следващия месец
който привидно щеше да е без треньор. Медиите щяха да го питат постоянно и да има напрежение.
Е той тушира напрежението в Реал М но го прехвърли като горещ картоф в нац. отбор. Може би от негова
страна е най-важно Реал да е добре изглежда напълно правилно. Лопетеги също подходи като пу*ка нищо
не му е пречело да каже на целия щаб че има предложение от Реал М което обмисля и може да напусне след
световното, той обаче не го е направил. Това е все едно да си си наел кола под наем и да разчиташ на нея за
утре но аз да ти звънна 5 мин. преди да ти трябва колата за нещо много важно и да ти кажа че на базата на
дребен шрифт в договора съм ти взел колата защото и аз имам ключове от нея и тя не е пред хотела ти,
оправяй се, ще ти приспадна 1 ден от сумата за наема.