Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Гонзо маха Тасевски и Жо против волята си

Мнениеот zlatan » 25 яну 2010 10:59

http://www.novsport.com/news77142_1003.html.

Признавам си разбирам го човека,но от една страна вече ще съм по спокоен за нашето бъдеще,какво имам предвид.? След очакващата се тотална разпроддажба вкл. и на тези двама,в отбора класните имена които още не се чува че ще ги подаряваме само и само да вземем некви стотинки са броят на пръсти:Гаджев,Сърмов,Милиев,Минев.Тогава мили ми Гонзо нема да те е яд за никого,а Левски ще се оправи някак.Как ще се оправи по бързо?На този въпрос ще ни отговори най добре г-н Лафчис.

Успех на отбора ,а на тези които ще си тръгнат БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВСИЧКО.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Гонзо маха Тасевски и Жо против волята си

Мнениеот Deluxx » 25 яну 2010 11:12

ехе вие пък прекалявате с тая продажба...толкова сте закъсали за пари че бихте продали Дарко Тасевски дори и на Локо Мездра,после защо нямате класни футболисти е ето ви примера защо продавате 3-4 титуляра

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 25 яну 2010 11:15

Поредната спекулация според мен,Тасевски заеви многократно че ще напусна само при много добра оферта.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 25 яну 2010 11:17

mon_cool написа:Поредната спекулация според мен,Тасевски заеви многократно че ще напусна само при много добра оферта.
+1...Абсурд да продадем Тасевски в този момент :) :)

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 25 яну 2010 11:20

Това са пълни глупости,стига сте били толкова наивни.Оставете на мира играчи и тренери.Само ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 25 яну 2010 11:36

Поредната спекулация според мен,Тасевски заеви многократно че ще напусна само при много добра оферта.

+1...Абсурд да продадем Тасевски в този момент :) :)

Аватар
_RoKi_

* Лично съобщение

аз съм последния на този свят,който иска да се разделим с тези играчи,НО НЕ ПИТАТ НАС,БОЛНОТО МИ Е ЧЕ ДОРИ ГОНЗО НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ СМОЛЯНСКИЯ БЕК ОТ РАЗПРОДАЖБАТА КОЯТО Е ПРЕДПРИЕЛ.
LEVSKI_FOREVER

ilsengard

Мнениеот ilsengard » 25 яну 2010 12:06

Вижте сега, Батков е умен човек и бизнесмен, нека не му се бъркаме в управленските решения. То е ясно че пари няма и ще закърпва положението някакси, но дано се доберем поне до ЕКТ. Това е нашата съдба да бъдем 2-ри или 3-ти и доста години занапред се очертава да мизерстваме в средата на таблицата

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 25 яну 2010 12:23

И да сме послeдни,най-малко трябва да има 5 000 човека на мачовете ни.Само Левски !
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот crap » 25 яну 2010 12:28

Кой КЛАСЕН, млад и преспективен футболист ще си сложи главата под ножа, и ще дойде в България?
1. Това може да стаен единствено ако го вземем (говоря не само за Левски тук) под наем, но работата е, че "на запад" плащат в пъти по-големи заплати от колкото тук.
2. От Франция да дойдеш в България си е безумие от където и да го погледнеш... дори и Украйна е по-добре устроена и правова държава от милата ни родина, в която разтрелват разни хора посред бял ден на центъра.
3. Тук няма първенство.
4. БФС не защитава интересите на футболистите, недай си боже да случиш на отбор като Ботев (без да обиждам великата им публика).
5. Тук ако някой отбор се класира за ЕКТ се счита за успех.
6. В България няма нито един истински ПРОФЕСИОНАЛИСТ, на какво ще се научиш?
7. Имахме един Рабех-убиец, имаме и други като него, как да играеш срещу невменяеми псевдофутболисти?
8...
9...
10... и така до утре.

Стегнете се малко, стига мечти, трябват ни бази, ДЮШ, стабилно БФС, истински фенове, истински стадиони, а не КЛАСНИ чужденци! Колкото и да е класен един чужденец, той е просто НАЕМНИК, който идва играе за пари и заминава, нищо повече!

Това важи и за всички отбори, тука просто ми дойде тази мисъл, като прочетох това за 5-6те класни млади и талантливи футболисти от които се нуждае Левски... 8-) 8-) :geek:
YA GUNNERS YA

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 25 яну 2010 13:02

Ако това е вярно,жалко за Левски !

Върни се в “Архив”