NBA 2018-2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA 2018-2019
Ленърд и Леброн Джеймс в Сан Антонио при Попович!

- JohnnieWalker
- Контакти:
Преди Драфта / или по-точно преди трейдовете покрай драфта / и преди ЛеБрон да направи своя избор за нов отбор, нищо не е ясно ! Макар да не вярвам, тайно се надявам да отиде в Сан Антонио !
- Drunken_Master
- Контакти:
По-малкият брат на зваздата на Милуоки Янис Адетокумбо, Костас, няма да оттегля името си от тазгодишния Драфт на НБА. Ако бъде избран на 21 юни, той ще се превърне в третият брат, който попада след най-добрите след Янис и Танасис, който е най-голям от тримата.
Костас е висок 208 сантиметра и играе като крило, а през сезон 2017/2018 бе част от Дейтън в колежанското първенство. За 29 мача той получаваше средно по 15.1 минути, за които успяваше да вкара 5.2 точки и 2.9 борби при 57.4% успеваемост в стрелбата от игра.
Адетокумбо обаче е отменил всички планирани до момента тренировки с отбори, които се интересуваха от качествата му.
Янис вече се доказа като един от най-добрите играчи в НБА, след като Бъкс го избраха под №15 в Драфта през 2013 година. Танасис бе избран от Ню Йорк под №51 през 2015 година, като в последвалия сезон изигра два мача за Никс
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Kolec
- Контакти:
Много слаби плейофи. Разочарован съм последните години от NBA. Малко като теория на конспирациите, но миналата година Игодала ако не ме лъже паметта нарочно контузи Кауай Ленард и така ГС успяха да отстранят Спърс. Тази година след контузията н Крис Пол пак победиха. Хюстън ги беше смачкал с СР3. Доколко "краля" заслужаваше титлата ... Според мен е прекалено прехвален, и се мисли буквално за краля. Ужасното му държание към Исая Томас го показа що за човек е. Миналата година Томас беше мотора на Бостън, тази година можеше да надгради в Кливланд, но отношението на Джеймс го съсипа. Надявам се догодина да си върне нивото и да Лейкърс най-накрая да заиграят като отбор. Имат много качество откъм младите с Кузма, Бол и Ингам.
Най-много ме е яд за любимците ми от Минесота, така и не успяха да постигнат няк'во дори минимално постоянство. Таунс ще бъде следващия ЛеБрон, но се надявам да остане в отбора, а не да търси пръстен на всяка цена като Гарнет
Най-много ме е яд за любимците ми от Минесота, така и не успяха да постигнат няк'во дори минимално постоянство. Таунс ще бъде следващия ЛеБрон, но се надявам да остане в отбора, а не да търси пръстен на всяка цена като Гарнет

..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
- Drunken_Master
- Контакти:
Kolec написа:Много слаби плейофи. Разочарован съм последните години от NBA. Малко като теория на конспирациите, но миналата година Игодала ако не ме лъже паметта нарочно контузи Кауай Ленард и така ГС успяха да отстранят Спърс. Тази година след контузията н Крис Пол пак победиха. Хюстън ги беше смачкал с СР3. Доколко "краля" заслужаваше титлата ... Според мен е прекалено прехвален, и се мисли буквално за краля. Ужасното му държание към Исая Томас го показа що за човек е. Миналата година Томас беше мотора на Бостън, тази година можеше да надгради в Кливланд, но отношението на Джеймс го съсипа. Надявам се догодина да си върне нивото и да Лейкърс най-накрая да заиграят като отбор. Имат много качество откъм младите с Кузма, Бол и Ингам.
Пич,ти направо ме разби...Написа 1000 глупости за отрицателно време !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Drunken_Master
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b6PzUAN2Ogc[/youtube]

- obi4am_pirin
- Контакти:
Drunken_Master написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b6PzUAN2Ogc[/youtube]
Като гледам в какво състояние са тук мачът вече е бил загубен...
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Kolec написа:Много слаби плейофи. Разочарован съм последните години от NBA. Малко като теория на конспирациите, но миналата година Игодала ако не ме лъже паметта нарочно контузи Кауай Ленард и така ГС успяха да отстранят Спърс. Тази година след контузията н Крис Пол пак победиха. Хюстън ги беше смачкал с СР3. Доколко "краля" заслужаваше титлата ... Според мен е прекалено прехвален, и се мисли буквално за краля. Ужасното му държание към Исая Томас го показа що за човек е. Миналата година Томас беше мотора на Бостън, тази година можеше да надгради в Кливланд, но отношението на Джеймс го съсипа. Надявам се догодина да си върне нивото и да Лейкърс най-накрая да заиграят като отбор. Имат много качество откъм младите с Кузма, Бол и Ингам.
Едно вярно нещо няма при тебе пич.
Исая Томас се контузи и беше трейднът от Бостон,от Кавс го разкараха защото мътеше нещата в съблекалнята и имаше някакви претенции към Кевин Лов,никаква връзка с ЛеБрон.
Тази година Томас е свободен агент и 99% Лакерс няма да му предложат договор,защото гонят ЛеБрон и Пол Джорж.
Таунс няма нищо общо с ЛеБрон като стил на игра.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Drunken_Master написа:Kolec написа:Много слаби плейофи. Разочарован съм последните години от NBA. Малко като теория на конспирациите, но миналата година Игодала ако не ме лъже паметта нарочно контузи Кауай Ленард и така ГС успяха да отстранят Спърс. Тази година след контузията н Крис Пол пак победиха. Хюстън ги беше смачкал с СР3. Доколко "краля" заслужаваше титлата ... Според мен е прекалено прехвален, и се мисли буквално за краля. Ужасното му държание към Исая Томас го показа що за човек е. Миналата година Томас беше мотора на Бостън, тази година можеше да надгради в Кливланд, но отношението на Джеймс го съсипа. Надявам се догодина да си върне нивото и да Лейкърс най-накрая да заиграят като отбор. Имат много качество откъм младите с Кузма, Бол и Ингам.
Пич,ти направо ме разби...Написа 1000 глупости за отрицателно време !
Така е, само ти пишеш истини ..... тук никой няма право да напише нещо срещу набедения за Крал, веднага му скачаш като камикадзе.

Остави хората да си имат свое мнение, стига си рипал срещу всяко различно от твоето. Разбери че няма да убедиш света в твоята си истина, престани с тези донкихотовщини.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Drunken_Master
- Контакти:
1982,вместо да си гледаш старините и правнуците си седнал да коментираш нещо,което определено не разбираш...
Нормално е да си ядосан,все пак на тези години е доста трудно да "вдигнеш самолета" !
Ако ЛеБрон стане МВП ще плачеш ли ?
Нормално е да си ядосан,все пак на тези години е доста трудно да "вдигнеш самолета" !
Ако ЛеБрон стане МВП ще плачеш ли ?