Ракета по базата в Кандахар!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Ракета по базата в Кандахар!!!

Мнениеот ZinedineZidane » 25 яну 2010 09:49

Бижутера написа:
petrof написа:Кой каквото си търси, си го намира... Това си е техен проблем, да се оправят... Не съм ги пратил аз в Афганистан.

и аз така мисля...при всяка професия има риск, щом защитаваш американската идея трябва да си готов да се назакусваш и с малко олово :twisted:

Надявам се не го мислите това! Да не мислите, че са отишли от любов към САЩ...или просто така си злобеете. Може да има 1% от тях, които да са там по идеологически причини...другите са за да изкарат някой кървав долар за семействата си, че в България е доста зор вече...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 25 яну 2010 09:50

Извинявам се за второто мнение, за втори път така става! Явно аз бъркам някъде!
Последна промяна от ZinedineZidane на 25 яну 2010 10:58, променено общо 1 път.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 25 яну 2010 10:53

:mrgreen:

Ние нямаме никаква работа в Кандахар, Мандахар или на остров Тамбукту ... :evil:
България няма национални каузи и интереси там ! Нашите военни защитават чужди интереси в Афганистан, Ирак, Косово и т.н.
Който отива като агресор в чужда държава е наясно, че местното население няма да го посрещне с хляб и сол ... :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 25 яну 2010 11:23

Дано се оправят,но пак показваме,че сме прост народ...Все да защитаваме чуждите интереси,и особено на САЩ...Вярно,че са отишли и заради парите,но пък бива ли такова нещо...Отидеш ли там,не се знае какво ще стане 8-)

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 25 яну 2010 11:53

Щом си част от НАТО и не си един от най-големите членове ...примерно Испания.....Сабатеро каза край изтегляме ги от там,оставаме само с медици....край,има ангажименти и се налага да ги спазваш,друг е въпроса че Авганистан е най-големия производител на мак и след това на хероин и дали Америка се бори с това или просто само се бори за да не бъде под влияние на някой друг, та въпроса е в това, че нашите войници там нямат подготовката на колегите си от другите страни,щото в Европа професията ренджър освен че е много добре заплатена и наистина е професионална....а не просто за 50 дни на полигона в Карлово и са готови,ма при такава атака от планините за 8 секунди с ракета и рамбо да си се случват такива неща.....дано пострадалото момче да се оправи.

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 25 яну 2010 15:58

На плажа във Варна не падат ракети. Да се преместят там момчетата, ако ги е страх от бомби. Който нож вади, сам пада в него :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”