Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот damyanov1963 » 08 юни 2018 15:05

Mitata написа:
niki.al написа:Този сръбски джендър цели два пъти го е било срам от името му. Брат му и него веднъж. За баща му неща да си помислям.

А вие какво общо имате с ЦСКА? Нито феновете, с изключение на малък процент, нито легендите ви подкрепят. ДЮШ на ЦСКА е на Армията и Панчарево. Като контрапункт преди година изгонихте почти всички юноши от червената школа, които през 2016 г. бяхте съблазнили. За тяхна сметка в състава ви се включиха всякакави причудливи имена, половината от които сега гоните. С две думи, въпреки че вече сте в Б група при вас е пълна обърквация. Не знам на какво разчитате. Нямате шанс да се превърнете в клуб с многолюдна публика, даже собственикът "Х" да ви направи шампиони.

Джевизов и Ради Здравков не ги ли броите за легенди?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2018 15:08

damyanov1963 написа:
Mitata написа:
niki.al написа:Този сръбски джендър цели два пъти го е било срам от името му. Брат му и него веднъж. За баща му неща да си помислям.

А вие какво общо имате с ЦСКА? Нито феновете, с изключение на малък процент, нито легендите ви подкрепят. ДЮШ на ЦСКА е на Армията и Панчарево. Като контрапункт преди година изгонихте почти всички юноши от червената школа, които през 2016 г. бяхте съблазнили. За тяхна сметка в състава ви се включиха всякакави причудливи имена, половината от които сега гоните. С две думи, въпреки че вече сте в Б група при вас е пълна обърквация. Не знам на какво разчитате. Нямате шанс да се превърнете в клуб с многолюдна публика, даже собственикът "Х" да ви направи шампиони.

Двама срещу двеста ... струва ли си да се брои ? Ради си е Локо Сф между другото , също както и Котков , което не ви пречи на вас да си го присвоявате за легенда от двата му сезона при вас ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 юни 2018 15:45

Истината е в ЕКТ !

Имаме наглед лесна начална програма. Ако го добутаме до мачаове през август в ЕКТ (когато другите се събират, за да се запознаят) ще е добро начало на сезона. Т.е Първите пет мача - ПЕТ победи и два преминати противника в ЛЕ. Това са 9 мача. Верно, по-малко от 100-те дни дадени по-горе, но аз след тези 9 (дано) мача ще си правя изводи за тренера.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 08 юни 2018 16:08

Е, той петия мач е гостуване в Разград. По-скоро от първите 13 мача да вземем 10 победи и 2 хикса ми се вижда реалистично като очакване. Ако е вярно, че Ботев Враца ще домакинстват в София излиза, че имаме десет мача в София на първото завъртане. ЕКТ не ми се смятат, докато не ни видя на жребия.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 юни 2018 16:21

k_oleto написа:Истината е в ЕКТ !

Имаме наглед лесна начална програма. Ако го добутаме до мачаове през август в ЕКТ (когато другите се събират, за да се запознаят) ще е добро начало на сезона. Т.е Първите пет мача - ПЕТ победи и два преминати противника в ЛЕ. Това са 9 мача. Верно, по-малко от 100-те дни дадени по-горе, но аз след тези 9 (дано) мача ще си правя изводи за тренера.

Прав си, истината за нашите отбори е в ЕКТ. Само дето, вие имате чисто нов треньор-чужденец, който ще има много малко време да се запознае с отбора преди първия мач и най-важното - да развие идеите си, както и да наложи определен игрови стил. Плюс това, не е много сигурно какво ще е бъдещето на част от титулярите ви, дали ще има други нови състезатели, как ще се отрази липсата на напусналите, които, хайде, да приемем, че имаха по-периферна роля. Така че, без да искам да ти развалям мечтите в този иначе хубав летен ден, си мисля, че два преминати противника в ЛЕ са по-скоро блян на този етап.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 08 юни 2018 16:43

Не се опитвам да адвокатствам на Нестор, но е с точно 272 мача като помощник в Бундеслигата, 39 мача в австриската бундеслига и 38 мача като старши в Словакия. Защо всички твърдят, че няма опит?! Честно да си призная предпочитам бъдещето пред човек като Аутуори. Ние това преживяване го имахме със Симони.
Мирко Сломка направо чудеса с Хановер. Сломка е свободен и в момента, само на 50 години, но съм сто процента убеден, че няма сила (или поне толкова много пари), която да го доведе в България като старши треньор. За това идва дългогодишния му чирак, който Сломка не е зарязал в нито един момент. Само че да извървиш пътя на Ел Маестро на тия младежки години си е достойно за уважение поне за мен. Замислете се какво сте представлявали на 22-25 години, на каквито години той е започнал да работи в Шалке.
Мненията са субективни, за разлика от статистиката (ползвал съм тази от transfermarkt).

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 юни 2018 16:52

baraba написа:
damyanov1963 написа:
Mitata написа:

Двама срещу двеста ... струва ли си да се брои ? Ради си е Локо Сф между другото , също както и Котков , което не ви пречи на вас да си го присвоявате за легенда от двата му сезона при вас ;)

На вас повечето ви легенди са от други отбори, да ги изброявам ли Стоичков, Георги Димитров, Пламен Марков, Спас Джевизов, Петър Жеков........
А сега ти ми покажи, къде сме броили Котков за наша легенда, винаги сме признавали, че е локомитивец, а това че сме му отдали заслуженото за това, което направи за Левски за два сезона е съвсем друго, защото, ако не го бяхме направили, щяха да ни обявят за неблагодарници!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 08 юни 2018 17:16

По реакцията на подуенци разбирам че новият треньор много ги комплексира .... което ме кара да му дам шанс да се докаже ....

Напред армейски лъвове ...32-та зове!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 юни 2018 17:20

tut написа:По реакцията на подуенци разбирам че новият треньор много ги комплексира .... което ме кара да му дам шанс да се докаже ....

Напред армейски лъвове ...32-та зове!

Леле, ако знаеш само как сме се разтреперили, сън не ни лови от страх и комплекси... :|
Сега сериозно, аз лично очаквам голям сеир с този сърбосаксонец, но да видим, де. Времето ще покаже.
Последна промяна от TristaNNN на 08 юни 2018 17:42, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 юни 2018 17:23

Тоя Маестро ми изглежда голям комик ....

Върни се в “ЦСКА”