koisa написа:rane написа:И пак не написа конкретно,
кое от е фантазия?
Упорито избягваш да го направиш!
Нали се сещаш това какъв те прави да изглеждаш в очите на другите

Очакваш да се обяснявам на всяка една глупост, която напишеш ли? Прочети началото на дискусията, там съм отговорил каквото е нужно. Под фантазия се има предвид всички приказки как вървим напред и всичко е точно, а не как Русев бил взел Дельо, Обертан и Гомез а-у. Голям праз като накрая пак играем бараж и сме загубили купата. Не съм от тези дето ще се хвърлят да целуват краката на Русев като им доведе бивш треньор на Лацио и минали през Англия играчи. Казах го и вчера, когато Русев постигне 1/8 от успехите на Батков, тогава ми го хвалете и обяснявайте какво е свършил. За момента е кръгла нула и кал по ушите.
П.С. Какъв съм в очите на съфорумците ми е най-малкият проблем и грам не ме интересува.
[offtopic]А, ти специално или си на заплата или си наистина супер наивен, та се правиш на адвокат на Русев. Смятам, че това не го забелязвам само аз.

[/offtopic]
В лялянето си силен - това го разбрахме!
Особено когато трябва да защитиш тезата си - само празни приказки и нищо конкретно по темата

Лаладжия от най-висша класа
За Батков си прав. Той, като постигнати успехи, ако не бъркам е сред най-успешните президенти на клуба, както и е най-дълго задържалият се на тази позиция или поне е сред най-дълго задържалите се.
Левски има 7-8 трофея спечелени по негово време(титли, купи и суперкупи), требъл през 2007.
Имаме и някои много добри представяния в ЕКТ(четвъртфинал, няколко участия в груповата фаза), рекордно висок коефициент на български отбор в ЕКТ, имаше и постигнат към онзи момент и рекорд за най-много победи в ЕКТ за сезон или календарна година (той беше подобрен или поне изравнен от Лудогорец на по-късен етап във времето), отстранени отбори от Италия и Франция.
На ниво български шампионат имаме рекорден брой поредни победи(този сезон Лудогорец го изравни), рекорден брой победи в един сезон(този сезон Лудогорец го изравни), рекорд за най-много отбелязани голове в един сезон за шампионат(неподобрен и до днес)!!!
Сигурно има и други, но в момента не се сещам...
Но пък при Батков имаме и други едни "успехи", които на мен лично ми се ще никога да не повтаряме!
Например "Казанската афера", 7 място в шампионат(само още един път в историята си сме били толкова ниско в класирането), няколко поредни години треперим за лиценза на клуба, 5-6 поредни години без трофей(да, тази серия от 10 поредни години без трофей, точно при него започна), срамът, който донесе на клуба покрай треперенето за лиценза на клуба през 2015 и това, че беше на ръба на фалита, тоталната абдикация от честването на 100 годишнината на клуба, провалът за шампионат през 2013, провалът за КБ през 2015, загубата на един исторически висок коефициент в ЕКТ, една камара провали в ЕКТ срещу скромни за момента и времето си отбори, десетки треньорски рокади, рекорден брой сменени наставници за един сезон, знакови смени на ръководители, знакови реплики(заради една от тях и наказание отнесе от УЕФА) и не на последно място - загробването на клуба с десетки млн. лева дългове, които клуба не се знае дали изобщо ще може да изплати, поне не и в близко бъдеще. Гледам, че много страдаш за легендите на клуба. При него спомняш ли си колко бяха употребените и изхвълени като мръсен парцал след това?
Мезду другото, да, аз работя и получавам заплата - естествено съм на щат при Русев, или който си избереш

Явно не е лоша, след като след някоя друга седмица мога да си позволя да изляза 10 седмици отпуск и да се насладя напълно на лятото, СП и ЕКТ с участието на любимия Левски. Естествено надявам се и си мечтая да е колкото се може по-продължително участието ни и дано с късмет и помощ от Господ да играем в груповата фаза, което на този етап и състояние на отбора реално е доста трудно...
А ти си пиши празни приказки

пп: забравих и милионите от Газпром. Тръбата така и не стигна до нас