Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

joro5rov
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот joro5rov » 07 юни 2018 12:00

metodito написа:Ето според мен един много добър евентуален "трансфер":
https://topsport.bg/dunav/ivaylo-petkov ... dunav.html
Говоря, разбира се за човек, който да е свързващо звено собственик - отбор/треньор.

Хмм даа определено доста интересно но едва ли ще стане нещо

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юни 2018 12:03

От това, което пише - че искал да е агент вече - може да бъде привлечен или като скаут. Една от многото позиции (заедно с директор), която ни е нужна.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 юни 2018 12:19

Ако може някой от вечно мрънкащите да направи една рекапитулация на зимните трансфери на Левски и оранжевите. Мерси предварително! Защото цяла зима мрънкахте как тирето пак привлякло супер класни чужденци, некви си "звезди", как ние пак на пожар сме привличали некви анонимници и още и още. А накрая какво стана??? Тъпспорт дали ще излезе пак със статия Така го правят шампионите? :mrgreen: Само дето много от вас се водят точно по такива парцали.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 07 юни 2018 12:38

не знам за вас, ама имам някакво такова чувство, че тазгодишната ни лятна селекция ще е "или-или". Или ще е потресающа и ще трябва да гоним с камъни ръководството, или тихо и кротко ще привлечем 3-4 наистина добри и класни, с прилични визитки, футболисти.
А журналята сякаш са изнервени от липсата на реално инфо покрай Левски и се чудят с кво да си пълнят сайтчетата и смучат от пръстите си
Последна промяна от helic на 07 юни 2018 12:39, променено общо 1 път.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 юни 2018 12:38

terata написа:Ако може някой от вечно мрънкащите да направи една рекапитулация на зимните трансфери на Левски и оранжевите. Мерси предварително! Защото цяла зима мрънкахте как тирето пак привлякло супер класни чужденци, некви си "звезди", как ние пак на пожар сме привличали некви анонимници и още и още. А накрая какво стана??? Тъпспорт дали ще излезе пак със статия Така го правят шампионите? :mrgreen: Само дето много от вас се водят точно по такива парцали.

Ти остави тая работа с партенките и мрънкането, ами я виж форумната лелка методито по кого въздиша днес - СТД Ивайло Петков, моля ти се... :lol: Аз се учудвам как все още не е "селектиран" и Тони Тасев, който вече е свободен агент.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 07 юни 2018 12:40

TristaNNN написа:
terata написа:Ако може някой от вечно мрънкащите да направи една рекапитулация на зимните трансфери на Левски и оранжевите. Мерси предварително! Защото цяла зима мрънкахте как тирето пак привлякло супер класни чужденци, некви си "звезди", как ние пак на пожар сме привличали некви анонимници и още и още. А накрая какво стана??? Тъпспорт дали ще излезе пак със статия Така го правят шампионите? :mrgreen: Само дето много от вас се водят точно по такива парцали.

Ти остави тая работа с партенките и мрънкането, ами я виж форумната лелка методито по кого въздиша днес - СТД Ивайло Петков, моля ти се... :lol: Аз се учудвам как все още не е "селектиран" и Тони Тасев, който вече е свободен агент.

аз тъкмо щях да питам с какво толкова е известен тоя Ивайло Петков и защо смята, че е добър избор за подобен пост.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 юни 2018 13:09

Яблонски дали мина прегледите вече? :roll: А Обертан кога ще подписва и той с новия си клуб? Кога ще се събираме да гоним с камъни ръководството? :?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 юни 2018 13:24

А аз подозирам, че селекцията ще е много тиха и кротка. Вероятно ще е съставена от "поливалентни" играчи. Офанзивен футболист, който може да играе на двата фланга и на върха на атаката, както и зад нападателя. Бек, който може да играе на двата фланга, вратар и може би още един халф. Сега вече ако има напускащи ще трябват корекции на съответните позиции. Аз лично не се кефя на този подход даден играч да играе на 3-4 позиции, но то по-скоро си е до възможностите на играча, наистина. Виждаме в Лудогорец как се въртят навсякъде по атаката, а Лукас Саша бе като Прохазка при нас.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 07 юни 2018 13:29

а че журналята скучаят по темата Левски. Поредното доказателство - Тъпспорт са го докарали до там да взимат интервю с Алфонсо Фигейредо, за да изкрънкат няколко плювни по Роси. Не вярвам падението им да е стигнало чак до там, че да не са го изобщо интервюирали, но и не бих и учудил, ако е така :mrgreen:

Върни се в “Левски”