Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот TristaNNN » 07 юни 2018 11:00

Eminem написа:хаххахахаххахаха излезе някакъв слух, че продаваме Яблонски и тук вече начертаха бъдещето за години напред.... :lol: :lol: :lol:
Признавам ви, забавлявате.

Наскоро някой правилно отбеляза, че това се превръща в подобие на форума БГМама. Аз бих допълнил, че темата бавно и безславно мутира от "Трансфери" в "Тема за нероден Петко". :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 юни 2018 11:14

Супер, много се радвам, че Стипица вместо на Герена, отиде на Кочин парк. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 07 юни 2018 11:17

koisa написа:Супер, много се радвам, че Стипица вместо на Герена, отиде на Кочин парк. :lol:

и аз тъкмо това щях да пиша под мнението на припознавача, ама мнението му изчезна :)
Стипица е клиент на Буш, няма лошо :)

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 юни 2018 11:20

helic написа:
koisa написа:Супер, много се радвам, че Стипица вместо на Герена, отиде на Кочин парк. :lol:

и аз тъкмо това щях да пиша под мнението на припознавача, ама мнението му изчезна :)

Гледах му клипове, Божката №2... :oops: Ако взимаме вратар поне да е класен, а не още един дето изпуска топката, асистира или му вкарват от центъра. :geek:
R.I.P.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 07 юни 2018 11:28

koisa написа:
helic написа:

Гледах му клипове, Божката №2... :oops: Ако взимаме вратар поне да е класен, а не още един дето изпуска топката, асистира или му вкарват от центъра. :geek:

дай някой клип, ако не те затруднява

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 юни 2018 11:36

От Стипица се отказахме още преди седмица.
Иначе и аз се радвам - на 27 години, с 43 мача в кариерата си за Хайдук, и още десетина за турнири, и два мача за 2018. Според флашскор това му е първия отбор.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 юни 2018 11:45

helic написа:дай някой клип, ако не те затруднява

[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=g0vCH7Uy-6Q[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CZi4yC5Tl-8[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cm0uwb-drgM[/youtube][/offtopic]
R.I.P.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 07 юни 2018 11:46

OGI1914RZ написа:
Corwin написа:
OGI1914RZ написа:...
Обмислял ли е някой възможността, привличането на чужд екип специалисти в "Лудогорец" да е провокирано от видяното,като ефект от работата на нашия спортно технически щаб?
Не сте ли горди с факта, че най популярното треньорско име, и играчът достигал най високо ниво в кариерата си, са част от Левски?
...

Ти верно имаш някакви проблеми обаче.

Лудогорец били взели чужденец (БРАЗИЛЕЦ) заради работата на Делио Роси (ИТАЛИАНЕЦ, г-н "0:0 а напред каквото стане").
Да съм бил горд, че г-н "0:0, а напред каквото стане", ни е треньор, а залязващи средноевропейски футболисти изглеждат като извънземни спрямо останалите в отбора?

Не, не съм горд и никога няма да бъда горд от това, защото не съм фен на Роси, Русев, Батков, Обертан, Прохазка или Вутов. А на Левски. И от играещ страхливо и разпродаващ де що има читав футболист Левски аз няма как да бъда горд, може само да ме боли. Сега като продадат и Яблонски, пак ли ще има 'ами той пожела да си тръгне', с Васко същото?

Да не стане така, че гръбнакът догодина да е Митрев, Рошу, Белмонт, Костов, Кабрал и Ривалдиньо?

Трябва да си сляп, ако не си забелязъл,че пролетния дял бяхме най добре физически подготвения отбор. Ефектът от работата на спортно техническия щаб не са само крайните резултати от мачовете! Левски беше кондиционно най силен тази пролет. Жалкото е че конкурентите ни го признават,обаче ние пак не сме доволни от спортно техническия щаб. А щом се срамуваш и те боли от случващото се в Левски в момента, не разбирам как не си си прерязал вените при Тонев.... Пак напомням... в началото на сезон 2017/2018 беше обявено че най важното в момента е да избегнем фалит и клубът да се стабилизира. Аз може да имам проблем,но искам да те попитам: Когато постоянно си недоволен,постоянно критикуваш,това прави ли те по щастлив? Подкрепяш Левски,но не и Спас Русев.... Припомни ми,имаше ли друг желаещ да инвестира в Левски? Не казвам че е Флорентино Перез или Абрамович, но кога последно Левски привлече футболист,срещу трансферна сума? Кога последно в Левски дойде футболист,който е бил титуляр в отбора си,и то в по силно първенство? Дори и да са малко, хубави неща в Левски се случиха...
И по последния ти въпрос: "ДА", ако Яблонски иска да заведе семейството си в Италия,ако иска да играе в едно от четирите най силни първенства в света,ако реши че иска да играе на по добри терени,пред повече публика.... Най нормалното нещо е: ДА - да поиска да бъде трансфериран. Как трябва да действа ръководството тогава според теб? Левски не е затвор... Можеш ли да задържиш играч,който няма желание да играе за отбора? Можеш ли на сила да накараш някой,да се раздава за отбора? Теб да изпратя да преговаряш с играч, който е решил че е време да си ходи.... едва ли ще постигнеш резултат. Аз съм сигурен че Яблонски ще остане! Докато страдате за "хиперзвездата" Роман Прохазка- "универсалния блуждаещ халф"... обмислете как пристигна тази зима Паулиньо при нас !!!! От Луганск сигурно са убили с камъни ръководството на клуба си! Няма такива балъци като тях и такива тарикати като нас.....

1. Сигурен съм, че работата на италиански треньор е същата като работата на бразилски. Айде моля ти се, идеята е Селесао Разградеза да се окомплектова изцяло като такъв.
2. Не може да ме е срам от случващото се при повече от един собственик?
3. За Яблонски - с други думи, 'гръбнакът' се запазва, докато някой футболист ни постави условие или ни домързи да подновим нечий договор?
4. Аз не съм фен на Заря Луханск - отбор от град, столица на сепаратистка република, играещ мачовете си на няколкостотин километра от дома, с исторически единствен значим трофей една титла на СССР. Техните фенове може да са спокойни и да са свикнали, аз не искам при всяка оферта над половин милион лева да си продаваме 'гръбнака на отбора'. Така може да докараме още не 10, ами 100 години без трофей.

Това, че Спас е (може би) най-малкото зло, не значи, че не е зло.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 07 юни 2018 11:47

От "ТЪПспорт" 07.06.2018 08:37:28 часа

Ръководството на Левски е започнало преговори с вратаря на Хайдук (Сплит) Данте Стипица, твърди "Меридиан мач".

Стражът е бил определен като основен приоритет за поста под рамката от старши треньора на "сините" Делио Роси.

От "ТЪПспорт" 07.06.2018 10:50:55 часа

"Армейците" отмъкнаха вратаря на Хайдук (Сплит) Данте Стипица под носа на големия си съперник - Левски.

Сега можем да спокойно да се насладим на достоверността на информацията им. Разлика във времето - точно 2 часа 13 минути и 27 секунди. Така, че партенките на така наречените "журналЯ", са, ама много, много миризливи. И от тези партенки, някой продадоха всички футболисти на "Левски", че дори го и закриха.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юни 2018 11:51

Ето според мен един много добър евентуален "трансфер":
https://topsport.bg/dunav/ivaylo-petkov ... dunav.html
Говоря, разбира се за човек, който да е свързващо звено собственик - отбор/треньор.

Върни се в “Левски”