NBA 2017-18

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: NBA 2017-18

Мнениеот boabbb » 07 юни 2018 08:13

Drunken_Master написа:Лебедовата песен на Леброн в Кливланд приключи. Много слаб мач за него. Нямаше право да дава топката на съотборниците си в решителната 4-та част. Даде ли им я, всичко свършва. Отлично го знае, но им я даде. Все пак сега като гледам в тубата как се приземи и глезенът му се огъна, не знам този глезен от плът и кръв ли е, или от стомана? Изумително е колко много усилия хвърлиха Кавс и пак не победиха, при това един Къри нямаше ден. Но Дюрант беше за двама. Можем детайлно да анализираме защо Кливланд загубиха в този мач, но не мисля, че има смисъл. Всичко приключи, ясно е, давай им титлата, Леброн да напуска Охайо, дойде време в НБА да се противопоставят суперотбори...

ЛеБрон в Бостън и жълтите го закъсват :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 юни 2018 08:23

boabbb написа:

Мечтата на Кайри :lol:

Доста ще доминират Изтока ако стане, поне за 2-3 години.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 юни 2018 08:26

rhaegar написа:
boabbb написа:

Мечтата на Кайри :lol:

Доста ще доминират Изтока ако стане, поне за 2-3 години.

Тука обаче говориме за пейка, която излезе до финала на Изток тая година :!: Иначе е ясно, че заради Кайри няма как да стане ... Хюстън звучи интересна дестинация, но Крис Пол става леко излишен, а не вярвам да седи резерва :roll: Вярно, че Джеймс ще играе тройка, ама как ще разпределят стрелбите, или на когото му върви, на него дават :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 юни 2018 08:43

Абе ако фронт офиса на Бостън има шанс да доведе ЛеБрон, дори и да е за последните 2-3 силни години в кариерата му, са длъжни да се пробват. Кайри ще го преживее някак.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 07 юни 2018 09:24

Мислех, че възможноста Леброн да загуби на 0 е под 10%, а тя вече скача на 50%. Не го искам във Филаделфия със сигурност. Само ще пречи на Ембиид. А ако Фулз и Симънс си оправят стрелбата следващия сезон ще е за Фили
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юни 2018 09:42

Човек, не ми развивай теории как Маями не били супер отбор, събраха се 3 супер звезди, за да станат шампиони по лесния начин, взеха пример от Бостън, където врътнаха същия жалък номер. Както ти писах и по-рано, в НБА това вече е редовна практика, всеки иска максимално бързо и лесно да стане шампион и после да се бие в гърдите колко е велик. Дори и когато Джеймс се върна в Кливланд, не му стигаше Кайри, ами беше поставил условието да има още един голям и цъфна Кевинчо ..... така отново се получи супер отбор.

Това лято ще гледаме поредната серия на филма "ЛеБрон Джеймс си търси 2 Ол Стара, за да стане шампион, че инак не може". :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 07 юни 2018 10:33

Маями не бяха шампионски отбор преди формирането на голямото трио- факт! След това станаха, но ЛеБрон, Уейд и Бош тепърва трябваше да се сработват. В сезона преди формирането на голямото трио, Маями отпаднаха в първи кръг на плейофите. Това шампионски отбор ли е?
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 юни 2018 10:35

Tiberius написа:Маями не бяха шампионски отбор преди формирането на голямото трио- факт! След това станаха, но ЛеБрон, Уейд и Бош тепърва трябваше да се сработват. В сезона преди формирането на голямото трио, Маями отпаднаха в първи кръг на плейофите. Това шампионски отбор ли е?

350 пъти се опитах да му го обясня...Безуспешно все още !
Все пак при него вече годинките си казват думата... :РРРРР
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 07 юни 2018 12:19

Ако осмисли трезво нещата ЛеБрон остава в Кливланд!Направиха такива трансферни въртележки, че след тях беше под въпрос участие във втори кръг на плейофите.Шампиони на Изток и финал... А тук се говори все едно са играли ...нищо.Видно е, че Джуниър не прибави нещо към отбора,Корвър приключва,Кевин също е много надолу.Но се получихаи добри трансфери Джордж,Гриин и Родни имат потенциал.За какво трябва да се маха от Кливланд, като им трябват двама качествени...А както чувам от вас във форума модата на Драфта ще е едрогабаритни ...Кливланд са седми мисля и с малко късмет могат да си намерят добър заместник на Кевин и един дзвер на местото на Тристан... да обира и да вкарва.Кливланд има потенциал.Какво им е впечатляващото на Бостън например...Кайри и тренера.Извади ги от уравнението и на финал на Изток няма да ги видиш.Останалите са на нивото на новите момчета в Кливланд.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 юни 2018 13:35

Джейсън Тейтъм е star material, според мен :!:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kMUlrQRsTMg[/youtube]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”