NBA 2017-18

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: NBA 2017-18

Мнениеот rhaegar » 06 юни 2018 22:17

Може да заповяда в Лейкърс. Ще отлична притегателна сила за друга звезда и ментор на младите таланти в отбора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 06 юни 2018 22:30

Любимият му отбор по американски футбол е Далас Каубойс. Дано това изиграе роля и да подпише с моите хора от Маверикс.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 юни 2018 22:41

Tiberius написа:Любимият му отбор по американски футбол е Далас Каубойс. Дано това изиграе роля и да подпише с моите хора от Маверикс.

Нали си за Предатърс ве, трябва и от Тайтънс да си.

Ще го бъде ли Дак, или беше само one hit wonder?

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 юни 2018 23:31

Отиване на ДеАндре Джордан в Кливланд, според мен, ще ги прати в съвсем друга орбита, все пак говориме за един от топ-петиците в Лигата ... По-добър избор от него изглежда само, за мен диаманта на този пост в НБА, Карл-Антъни Таунс. Това момче с малко насоки ще стане доминатор под коша в цялата Лига, въпреки наличието на машини като Казънс, Дръмънд и Джордан.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 юни 2018 23:34

:lol:
1982 написа:
Pichichi написа:Аз съм за Колорадо и

Демек прекръстеният и преместен Квебек ...... а иначе ходиш и се смееш на припознавачите ??!

:lol: :lol: :lol:
Прекръстен и преместен Квебек ама с всичките му дългове и приходи. :mrgreen:
Отделно си платиха и за "лиценза" :mrgreen:
И накрая не фалираха и да обединят 2 отбора от АХЛ за да се получи 3-ти такъв с име Ню Йорк тире Рейнджърс.
Да не говорим че играчите на Квебек си отидоха в Колорадо. Петер Форсберг ми беше любимеца- много голям.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 06 юни 2018 23:44

rhaegar написа:
Tiberius написа:Любимият му отбор по американски футбол е Далас Каубойс. Дано това изиграе роля и да подпише с моите хора от Маверикс.

Нали си за Предатърс ве, трябва и от Тайтънс да си.

Ще го бъде ли Дак, или беше само one hit wonder?

[offtopic]Ако не се лъжа визираш Дак Прескот и отговора ми е... нямам никаква идея. Друго имах предвид.[/offtopic]
Имах предвид, че любимия отбор на ЛеБрон в НФЛ е Далас Каубойс и ако може това някак си да помогне за да подпише с Далас Маверикс (отборът в НБА, който аз подкрепям), ще е перфектно. Това обаче е малко вероятно. Усилията ще бъдат насочени към Буги.
[offtopic]Иначе си подкрепяме Тайтънс в НФЛ, много ясно. 8-)[/offtopic]
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 юни 2018 00:33

Написал си "любимият му", аз чета "любимият ми", ту мъч биър съм поел явно. :lol:

Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 07 юни 2018 05:57

Родни за сега ме изненада приятно. Всичко ще се решава в последната четвърт и както казах нежвиждам да ни размазват. Равен мач.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 07 юни 2018 06:29

Зверски мач на Дюрант. Издърпа ги за победата.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 юни 2018 08:10

Лебедовата песен на Леброн в Кливланд приключи. Много слаб мач за него. Нямаше право да дава топката на съотборниците си в решителната 4-та част. Даде ли им я, всичко свършва. Отлично го знае, но им я даде. Все пак сега като гледам в тубата как се приземи и глезенът му се огъна, не знам този глезен от плът и кръв ли е, или от стомана? Изумително е колко много усилия хвърлиха Кавс и пак не победиха, при това един Къри нямаше ден. Но Дюрант беше за двама. Можем детайлно да анализираме защо Кливланд загубиха в този мач, но не мисля, че има смисъл. Всичко приключи, ясно е, давай им титлата, Леброн да напуска Охайо, дойде време в НБА да се противопоставят суперотбори...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Архив”