vaskonti написа:GOLEADOR написа:vaskonti написа:GOLEADOR написа:100 дни!
Тео му дава 5 години....
Все тая де, важно е Ганчев какво ще каже, вие ще одобрите всичко.
Всеки има право на своите 100 дни,знам,че не ме разбираш,ти не би дал шанс на човека да се докаже.Е,аз му давам.Има моята подкрепа 100 дни,след това каквото сам си е надробил....
Дали ще му дам 100 дни или не и дали ми пука колко време ще бъде треньор на ЦСКА-София, това са неща, които сам решавам. Докато "твоята" позиция зависи от това какво решение ще вземе Ганчев, както и кога ще го вземе. И каквото и да е то, ти ще дойдеш тук да обясняваш колко е прав Ганчев да постъпи така, както е постъпил.
Гледам, всички които плюят по ЦСКА си мислят,че като мажат по Ганчев и на мен ми пука. ОбъркАл си рейса, пич.Може да си го храниш колкото искаш,само не закачай ЦСКА!Разбира се,ако споря с някой за ГГ , няма да му спестя нищо лошо, но няма да позволя да му се приписват и неща които не са верни.Пример:
1.Ганчев е мутра.
2.Ганчев фалира ЦСКА
За т.1 ОК,за т.2 мога само да се изсмея и да помоля човечеца който го твърди да не пише повече глупости.
Толкова за мантрата :" И каквото и да е то, ти ще дойдеш тук да обясняваш колко е прав Ганчев да постъпи така, както е постъпил."
Надявам се бях ясен!
100 дни,толкова е подкрепата ми за Ел Маестро,след това зависи какво е показал човечеца.
П.П.
Ако твърдението ти за мен бе истина,нямаше да му давам 100 дни,просто щях да обяснявам същите тези простотии дето си ги написал!