Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
За новия спортен директор от никъде не изтича информация 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:За новия спортен директор от никъде не изтича информация
Значи всичко е добре уплътнено
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
-
Serafim
- Контакти:
metodito написа:Извинявай, rane, да не би да си случайно Краси Иванов, че толкова убедено твърдиш неща от кухнята? Моля те, без фалшиви новини!
А особено този фейк с Мъри... е, немам думи.
„Мъри Стоилов е първият треньор, с когото аз съм се срещнал, откакто дойдох в Левски. Той имаше официално предложение. Той си постави финансовите искания, които аз приех. Роси получава една трета от това, което Мъри Стоилов пожела. Въпреки това аз ги приех. Но той предпочете да остане в Казахстан. Аз го приемам, той има право на избор. В добри отношения сме с Георги Марков. Аз съм направил опит и съм провел разговор с Мъри Стоилов”, обяви Русев.
Да, ще седнес бай ти Спас да лъже в национален ефир, след като веднъж вече се изхвърли, като кифладжия с празни обещания. И то не срещу кого да е, а срещу един от хората с най-голямо его в нашия футбол, дето обича да си дава оценката от позицията на авторитет. Представи си какво щеше да стане, ако това всичко бе лъжа. Каква реакция щеше да има от Мъри. Да поискаш три пъти повече от италианеца, да ти кажат "ОК", но ти все пак да откажеш. Това ако бе лъжа, Мъри щеше през ден да дава интервю, заплахи за съд за лъжа и тн.
- metodito
- Контакти:
rane написа:metodito написа:Извинявай, rane, да не би да си случайно Краси Иванов, че толкова убедено твърдиш неща от кухнята? Моля те, без фалшиви новини!
Кое е фейк с Мъри?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jCiv9x4WjKk[/youtube]
Пусни си видеото между 24:00 и 25:20 и ми кажи кое е фейк?
Ей, приятелю, нали знаеш какво можеш да направиш с това видео и с гуру Срас? Вярваш на мръсен комунист? Продължавай, никой не те спира! Но не представяй думите му като Пътя и Истината. Нека са твоя Път и твоята Истина. Щом те кефи. Я кажи ти за "табло, титла, козирка". Така ли беше?
- metodito
- Контакти:
Serafim написа:metodito написа:Извинявай, rane, да не би да си случайно Краси Иванов, че толкова убедено твърдиш неща от кухнята? Моля те, без фалшиви новини!
„Мъри Стоилов е първият треньор, с когото аз съм се срещнал, откакто дойдох в Левски. Той имаше официално предложение. Той си постави финансовите искания, които аз приех. Роси получава една трета от това, което Мъри Стоилов пожела. Въпреки това аз ги приех. Но той предпочете да остане в Казахстан. Аз го приемам, той има право на избор. В добри отношения сме с Георги Марков. Аз съм направил опит и съм провел разговор с Мъри Стоилов”, обяви Русев.
Да, ще седнес бай ти Спас да лъже в национален ефир, след като веднъж вече се изхвърли, като кифладжия с празни обещания. И то не срещу кого да е, а срещу един от хората с най-голямо его в нашия футбол, дето обича да си дава оценката от позицията на авторитет. Представи си какво щеше да стане, ако това всичко бе лъжа. Каква реакция щеше да има от Мъри. Да поискаш три пъти повече от италианеца, да ти кажат "ОК", но ти все пак да откажеш. Това ако бе лъжа, Мъри щеше през ден да дава интервю, заплахи за съд за лъжа и тн.
Кого ще гоним сега с партиен билет в ръката?
Предложението към Мъри не е фейк , на Мъри вече спрях да броя колко пъти искаме да се върне но все си намира причина и не идва , а и не го обвинявам , де .
Точно цялата стратегия е била , Люпко да положи основите и след това да се завърне Мъри .... историята си я знаем , но това с Мъри на мястото на Роси не е лъжа !
Точно цялата стратегия е била , Люпко да положи основите и след това да се завърне Мъри .... историята си я знаем , но това с Мъри на мястото на Роси не е лъжа !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
Хора, осъзнайте се! Според мълвата, на Роси заплатата е 25000 €. Значи Мъри с лека ръка е отказал... сметнете сами колко. Мъри, Херо, Тройчо и Балъков са треньори от друг ценови сегмент, навлезли са в друга финансова орбита. Заслужили са си го, доказали са се. Намирам за нормален стремежа им да вървят нагоре. Ако за нас, простосмъртните, заплата от 75000 € звучи невероятно, граничи с фантазията, за хора от тяхната категория изглежда крайно недостатъчна. Психика, нагласа, мироглед, манталитет. Наречете го както искате. Всяка жаба да си знае гьола. И да си квака от там. Да не мислите, че бургазлията, ужким левскар, напразно се заиграваше с Левски. Причината да не е на Герена най- вероятно не е "инж." Г.А.И. По- скоро Левски бе използван като своеобразен трамплин към Казахстан. Сега, закичен с делиорманските успехи човекът ще квака отново от познатата дестинация, но вече на съответстващата на новия му имидж заплата. Или както беше писал колега от форума- каквото и да говорим, става въпрос за много пари. Другото е камуфлаж. Нещо средно между фалшиви новини и успокоение за първосигнални наивници. Не вярвайте на "аз много искам да се върна, но причината не е в мен". КОЙТО ИСКА- НАМИРА НАЧИНИ, КОЙТО НЕ ИСКА- НАМИРА ПРИЧИНИ. Хайде лека вечер. И не въздишайте по минали неща. Левски си има собственик, треньор и футболисти. Каквито- такива. Дано живецът в последните няколко мача бъде стил от новия сезон. Ще доживеем, ще видим.
rane написа:mikata написа:За новия спортен директор от никъде не изтича информация
Значи всичко е добре уплътнено
Знае се,че е чужденец с италиански паспорт
Яблонски минава прегледи в клуб от Италия?
https://www.sportal.bg/news.php?news=728581
https://www.sportal.bg/news.php?news=728581
-
Serafim
- Контакти:
Малко се съмнявам, честно казано. Не за друго, ами нали уж се стяга селекция да се стигне колкото се може по-далеч в ЛЕ, пък е противоречиво. В тоя ред на мисли дори и оферта от 1млн. евро е малко за него.