Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

rane
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот rane » 06 юни 2018 17:39

koisa написа:
rane написа:Пак празни приказки!

Кое е фантазия? Че Гомес, Обертан, Паулиньо, Нашименто и Тиам са в Левски ли?
Фантазия ли е, че дълговете на клуба са от времето на Батков и Тонев? Или ти си мислиш, че са натрупани по времето на Русев?
Фантазия ли е, че взимаме лиценз и този въпрос не стой на дневен ред като проблем, както беше при предните двама?
Фантазия е, че Левски избираше между 3 треньора? Че А. Грант дойде на крака в София ли?
Фантазия е, че ще играем с Бока?
Фантазия е, че Роси още ни е треньор ли? Такова нещо нямаше как да се случи при Батков. След него щяха да са се изредили поне още 2, дори 3 треньора от ранга на Кокал, Кълка, Сух, Мокър и все от сорта!

Само за сведение - още фантазии предстоят, ако се вярва на слуховете ;)

А ти, както обикновено само си ляляш :!: И ще продължаваш да го правиш.

Добре :lol: пак ще си говорим след няколко месеца... 8-)

В смисъл? Че нещо от по-горните неща ще се промени ли? Например, че в Левски не играят посочените футболисти а техни двойници ли? Или пък, този дето е дошъл в София ще се окаже близнака на Грант?

Или ти, както обикновено, пак си ляляш?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 06 юни 2018 17:52

koisa написа:Добре :lol: пак ще си говорим след няколко месеца... 8-)

Да те питам теб , няколко пъти се заканваш , че щели сме да видим след няколко месеца ?!?!
Какво да видим ... Трагични резултати ? ... Смяна на треньор ? ... Фалит ? .... Литекс-София , да се върне в Ловеч ?
От изброените ще си доволен ли ? Какво се заканваш бре човек , какво ?

Мето , моите уважения но защо не си даде (CV) за треньор на Лудогорец ?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юни 2018 17:55

Извинявай, rane, да не би да си случайно Краси Иванов, че толкова убедено твърдиш неща от кухнята? Моля те, без фалшиви новини!

А особено този фейк с Мъри... е, немам думи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юни 2018 17:58

OGI1914RZ написа:Мисля да взема страна и отношение в спора за работата на президента и ръководството. Всеки има своята истина! Тук има хора, които ще кажат добри думи за управлението на клуба, само и единствено ако сме шампиони,хегемони и финансово подсигурени. Тази част от колегите във форума, (според мен) могат да бъдат определени, като "глорихънтъри" и песимисти.
Държа да споделя с Вас, че миналото лято,по това време, мои познати фенове на "мъртвеца" искаха да се обзаложим, че догодина(визирайки това лято 2018г.) ще последваме тяхната съдба, ще фалираме,ще прекратим дейност, ще купуваме лицензи,ще припознаваме...... тогава не посмях да се обзаложа.
Мислите ли че съществуваше такъв вариант?
Днес ни има, и да не сме най добрия отбор в България,в това си състояние сме фактор и определено имаме по добра изходна позиция, сравнено с миналогодишната. Имаме сработен гръбнак на отбора.
Щяхте ли да сте по щастливи ако се бяхме хванали за палците като припознавачите, обаче "Герена" да е с козирка?
Обмислял ли е някой възможността, привличането на чужд екип специалисти в "Лудогорец" да е провокирано от видяното,като ефект от работата на нашия спортно технически щаб?
Не сте ли горди с факта, че най популярното треньорско име, и играчът достигал най високо ниво в кариерата си, са част от Левски?
Дали на Спас Русев,нямаше да му е по евтино,по лесно да мине по пътеката отъпкана от Гриша Ганчев?
Един "оранжев" търговски трик, щеше да даде възможността, едни 25/30 млн. да бъдат заобиколени и използвани за избиване на комплекси,козирки,титли..... НО! Щяхме ли да сме по щастливи и доволни от Спас Русев?
Истината никога не е само бяла или само черна! Не сме най подредения клуб,но сме с една идея по подреден от предходни години.
Да се замислим също така, кой друг освен Спас имахме като вариант?!!

Така убедено, както го заявяваш, ще гарантираш ли, че знаеш кой и какъв е СР в "Левски"? Мисля, че няма как да си сигурен за доста неща. Аз не говоря по този въпрос нарочно.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 юни 2018 17:58

rane написа:В смисъл? Че нещо от по-горните неща ще се промени ли? Например, че в Левски не играят посочените футболисти а техни двойници ли? Или пък, този дето е дошъл в София ще се окаже близнака на Грант?

Нека да си лялям сега, после други ще лялят скрити или ще наглеят с нови заучени оправдания, както беше след финала за купата. :oops: Има си време за всичко, не бързай!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 юни 2018 18:17

Kotooshu написа:
Да те питам теб , няколко пъти се заканваш , че щели сме да видим след няколко месеца ?!?!
Какво да видим ... Трагични резултати ? ... Смяна на треньор ? ... Фалит ? .... Литекс-София , да се върне в Ловеч ?
От изброените ще си доволен ли ? Какво се заканваш бре човек , какво

Къде видя закани? Няма такова нещо. Просто съм реалист и не живея във фантазии и заблуди.
И не, няма да съм доволен при пореден провал, както не бях след загубената купа, и както няма да бъда докато не видя, че Левски е на прав път. Но няма да излъжа, ако кажа, че очаквам точно това да се случи. Дано да греша този път... Друго?

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 06 юни 2018 18:23

koisa написа:
Kotooshu написа:
От изброените ще си доволен ли ? Какво се заканваш бре човек , какво

Къде видя закани? Няма такова нещо. Просто съм реалист и не живея във фантазии и заблуди.
И не, няма да съм доволен при пореден провал, както не бях след загубената купа, и както няма да бъда докато не видя, че Левски е на прав път. Но няма да излъжа, ако кажа, че очаквам точно това да се случи. Дано да греша този път... Друго?

Като ти гледам усмивките и кефа , какво ще стане след няколко месеца ... имам усещането , че го искаш :roll:
Това , е !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 06 юни 2018 18:42

koisa написа:..................................
.......................................................... Просто съм реалист и не живея във фантазии и заблуди.

koisa, тези който пишем тук сме левскари и вярваме в "Левски". Много огорчения изпитахме последните десет години. С всеки нов състезател, треньор, ръководител, а те бяха мноооооого, връщахме ВЯРАТА си. Сега, малко или много, тръгнахме по-малко по различен път от досегашните. Отново имаме малко от малко вяра в прогреса на нашата любов. Ние не сме големите специалисти, а привърженици ( фенове - на "българси" език " ) на отбора. Ако ти си спец, представяй твоята програма тук и ако я одобрим, то вкупом тръгваме след теб. Всеки от нас може да бъде лош пророк и след това да допълни: "Дано да греша този път... " Важна е вярата. Ако няма вяра, нама да има и огорчение, а ще има безразличие, което означава, че не е имало и любов !!!
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 06 юни 2018 19:02

metodito написа:Извинявай, rane, да не би да си случайно Краси Иванов, че толкова убедено твърдиш неща от кухнята? Моля те, без фалшиви новини!

А особено този фейк с Мъри... е, немам думи.

Кое е фейк с Мъри?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jCiv9x4WjKk[/youtube]

Пусни си видеото между 24:00 и 25:20 и ми кажи кое е фейк?

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 06 юни 2018 19:05

koisa написа:
rane написа:В смисъл? Че нещо от по-горните неща ще се промени ли? Например, че в Левски не играят посочените футболисти а техни двойници ли? Или пък, този дето е дошъл в София ще се окаже близнака на Грант?

Нека да си лялям сега, после други ще лялят скрити или ще наглеят с нови заучени оправдания, както беше след финала за купата. :oops: Има си време за всичко, не бързай!

И пак не написа конкретно, кое от е фантазия?
Упорито избягваш да го направиш!
Нали се сещаш това какъв те прави да изглеждаш в очите на другите ;)

Върни се в “Левски”