NBA 2017-18

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Re: NBA 2017-18

Мнениеот Tiberius » 06 юни 2018 16:30

rhaegar написа:Що за обида е "тройкохвъргачи" изобщо? Да забранят стрелбата от далеч, защото имат добри изпълнители? Всеки отбор се възползва максимално от силните си страни, това е една от техните, какъв е проблемът?к

Pichichi написа:В НХЛ гледам че нещата вървят към титла на Вашингтон след като водят 3:1. Като цяло в най-слабият им редовен
сезон за последните години ще се окичат с титла. Просто не мисля че може да загубят 3 мача поред ама не се знае де!

С други думи, ужас. Цяла година ще слушаме феновете на Капс, как имали Къп. На всичко отгоре, неутралните фенове също им симпатизират. :lol:

[offtopic]Е, ама не може само пингвините да печелят. :lol: Според мен ще е срамота Вашингтон при тези играчи, които имат, да не спечелят поне една купа Стенли. А и искам да видя физиономиите на всички анализатори, които казваха, че Овечкин няма да спечели купа Стенли.[/offtopic]

Колкото до ЛеБрон- аз, ако съм на неговото място ще си бия камшика от клоаката Кливлънд. Просто този играч няма какво да прави в отбор пълен с несретници. Каквото можа- направи.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 юни 2018 16:40

Е то за Леброн въпроса май не е дали ще напусне, а къде ще избере да отиде!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 юни 2018 16:52

Заговори се дори за Хюстън.... Ако се съберат с Брадата и CP3, битката на запад ще е епична.

[offtopic]Аз лично не съм се надявал много на трета поредна, защото щеше да е не човешко усилие от страна на играчите. Но 3 за 4 години също не е лош вариант. ;)
Един финал Лайтнинг-Джетс щеше да е страхотно зрелище. Жалко, че не стана.[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юни 2018 20:28

Pichichi написа:Аз съм за Колорадо и

Демек прекръстеният и преместен Квебек ...... а иначе ходиш и се смееш на припознавачите ??! :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юни 2018 20:34

Drunken_Master написа: Закара ги на финал, което си е цяло чудо с оглед на това какъв турбулентен сезон имаха Кливланд.

Айде, айде .... чак пък чудо ....... в тая слаба конференция, където даже Бостън, които са един от малкото читави отбори там, бяха без най-добрия си играч за плейофите.

Чудо щеше да е, ако играеха на Запад и ги бе закарал на финал, щото там наистина е доста тегава конкуренцията.

Иначе нормално пак съотборниците му да са виновни .... нищо че ги смени преди няколко месеца, щото и предните ..... не ставали. :lol: :lol: На ЛеБрон все съотборниците му са виновни, да ходи за енти път пак да си намери още 2 Ол Стара, нали само така може да бъде шампион "най-комплексният играч в историята". :mrgreen: :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 06 юни 2018 21:01

Какво значи,че ги е "сменил" ? Ти там ли беше ? Да не си от някой папарашки вестник...Трейдовете които направи Дан Гилбърт не бяха за "атака на шампионската титла",защото щеше да настъпи или за Марк Гасол или за ДеАндре Джордан,които вече са почти сигурни свободни агенти.Защото основният проблем на Кавс е липсата на доминиращ играч в боята,каквито са двамата.Сега сигурно очакват Пъркинс (който иначе е страхотен защитник),да е титулярна петица,ама на тези години и след тези контузии...
И понеже бе повече от сигурно,че Джеймс ще си тръгне от Охайо,той реши,че бъдещето е приоритет и за*ба настоящето.Затова успя да договори пик от първият кръг на драфта,както и да разкара "старците" Роуз,Уейд (който направо си беше пуснат), и колебливите Краудър и Томас.На тяхно място пристигнаха младоците Лари Нанс и Кларксън.Единият само може да добавя...другият даже не се и сещам,каква функция изпълнява.В първите мачове правиха много добро впечатление,но...за кратко.
Естествено хейтърите на Брон,не пропуснаха да натъртят,че Айзея е напуснал,заради него...Истината е,че Томас просто не успяваше да се докаже толкова време,както и при езерняците по-късно...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юни 2018 21:06

Много ми е интересно, като изтъркваш от употреба тая дума "хейтъри", ти чел ли си си мненията за Голдън Стейт, за Джордан, за Коби, за Уестбруук, за Кайри и т.н., да не продължавам, че е дълъг списъкът ??!

Когато ти омаловажаваш нон-стоп другите, явно е висша форма на обективизъм, но някой ако само се осмели да напише нещо за тоя ЛеБрон, веднага го дамгосваш, че бил хейтър .... ;)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 06 юни 2018 21:32

Старчок,аз си имам мнение и си го казвам.
Уестбрук не е ли егоист,според теб ? Вманиачен е по трипъл-дабълите и по този начин закопава собственият си отбор,на който уж е лидер...Имам едно приятелче,което смяташе,че Джеймс бил егоист,а Ръс -не ! Ами не е така...Не може да си с успеваемост в редовният сезон и плейофите с по 50%,да си абсолютно винаги водещият подавач на отборът си,да си абсолютен "теглич",който да дърпа два различни отбора осем поредни години до финал И ДА СИ ЕГОИСТ ?!
Поведението на Уориърс ме дразни.Стеф Къри си хвърля протекторът за уста,дуи се при някое добро негово изпълнение и т.н.
Грийн е страхотен играч,но е "олекотена версия" на Лаимбиър.Бъркане в очите на ЛеБрон,ритане в слабите на Адамс...Онзи ден поведоха в оувъртайма и тримата с Къри и Дюрант започнаха да ръкомахат,да пляскат предизвикателно с ръце.Затова и Тристан се ядоса и му навря топката в лицето.Пачулия пък контузи Ленърд нарочно.На всичкото отгоре имаш е*ахти ростъра,а чакаш на съдиите...
За Джордан съм ти писал много и мнението ми,че спортът еволюира.
Дразня се от твърдението,че Кайри е преминал в Селтикс,заради ЛеБрон.Това просто не е верно ! Причината е,че Ървинг бе дълго време в сянката му,а и бе пределно ясно,че след изтичането на договора Джеймс ще си хване чукалата и ще се махне.Реши да го изпревари...После се появи и въпросното клипче,на което Кайри и Къри се е*аваха с ЛеБрон и ми пТадна в очите.Макар че на "мачът на звездите" не изглеждаше,че са скарани изобщо...
Коби в 50% от кариерата си беше "втора цигулка" на Дизела.После го изгони,стоя без титла четири години и добре,че бе Пау.Показах ти статистиката на двамата в последната четвърт на финалите през 2009-та и 2010-та.Коби си е чисто и просто един консуматор,който стреля постоянно.Абсолютен егоист ! С кой ли не се изпокара ? Уест,Шак,Лин,Хауърд,Байнъм...Не случайно Фил Джаксън в книгата си го нарече "ънкоучабъл"...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 06 юни 2018 22:08

Понеже чета, че преди време сте правили сравнения между трансферните ходове на Джеймс и Дюрант, реших и аз да напиша своето мнение. Впрочем, това съм го писал поне два пъти в рамките на последните две години, но повторението е ма... сещате се. Основната разлика е, че Кей Ди отиде в ГОТОВ отбор, който още тогава даваше заявки за един от най-добрите ОТБОРИ в историята на Лигата и който преспокойно можеше да стигне до Финали и без него. Само се замислете ... 73-9! Помня, че преди поставянето на рекорда, повечето анализатори смятаха, че по-скоро Ицата би проговорил на безупречен мандарин, преди някой да подобри постижението на Булс 96' ... При трансфера на Кей Ди, ГСУ изгубиха Барнс и Боугът. На практика, те 'ъпгрейднаха' отбора няколкократно на позицията на лекото крило и загубиха титулярния си център, който бе заместен от комбинация от играчи - Заза+Джавейл. В замяна получиха играч номер 2 в Лигата, като, по това време, първото място бе заето от Джеймс, а третото, по мое скромно мнение от Къри. Да не забравяме 'оу-стар' играчите Клей и Дреймонд и 'Файнълс МВП-то' Иги. Отново обръщам внимание на факта, че ГСУ си бяха напълно 'окомплектован' отбор, който запази основното си ядро + групата от супер надеждни ролеви играчи и добави Дюрант. Когато Джеймс отиде в Маями, той обедини сили с играч от Топ 3 и Топ 10-15, респективно Уейд и Бош. Тогава, поне според мен, ЛеБрон вече бе беше няколко години МВП, Коби - №2, Уейд - №3 ... Останалата част от отбора на Маями се състоеше от 'миш-маш плява' от ролеви играчи, които бяха събрани, за да "запълват дупките" в отбора, като тогава погрешно се смяташе, че цялата тежест може да бъде поета от трите суперзвезди. Все пак това бе още в зората на суперотборите. Плявата включваше Иугаускас, който броеше месеците до пенсия, 'необработен' Марио Чалмърс, понапълнял и поостарял Майк Биби, невъзпятият герой от първите два сезона на Хийтълс - Джоел Антъни, както и добрият борец и защитник, но 'тотал щета' в атака -Юдонис Хезлъм ... Да не забравяме двестакилограмовия Еди Къри ... Имаше и други, но не ги помня. Освен това, три-четири сезона преди мегатрансфера, Хийт бяха опашкари в плейофите, въпреки чутовните усилия на Ди Уейд. Та, да обобщя: ростърът на Хийт бе тотално "разкопан" и за едно лято бяха пресяти три суперзвезди и една камара буренаци, които тепърва щяха да се сработват. Връщам се на прякото сравнение между Дюрант и Крал ЛеБрон. Паралел между трансферните им ходове можеше да се прави само при условие, че, например, Джеймс бе отишъл в готовия отбор на Селтикс, който го отстрани през 2010 г. Въпреки, че между Селтикс от този период и ГСУ 2016, не може да се прави сравнение, тъй като Голямото Трио бе в зенита си, а ядрото на ГСУ бяха навлезли в 'прайм-а' си. Между другото, Селтикс от Ерата Кей Джи- Рей Рей-Истината + фамозния Рондо, бяха един от най-приятните отбори за гледане, по мое мнение.Тогава станах техен фен. Те си доказаха, че не става само с мускули, а трЕбва и акъл, като за малко не набиха канчето на Хийтълс през 2012 г.
Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 06 юни 2018 22:09

Drunken_Master написа:Гледах последното интервю на Дъ Кинг.Абсолютно е прав ЛеБрон да не му пука от приказките на хейтърите. Закара ги на финал, което си е цяло чудо с оглед на това какъв турбулентен сезон имаха Кливланд. Едва хванаха домакинското предимство в плейофите. Колкото и да е слаб Изтока, той собственоръчно елиминира шампиона и вицешампиона в редовния сезон, както и най-приятната изненада този сезон - Индиана. Няма от какво да се срамува, но виж, неговите съотборници има защо. Независимо дали искат хейтърите да признаят или не, в момента той играе със скрап и един неадекватен треньор. Ако той прави точки или създава лесни стрелби за съотборниците си, то никой друг в този отбор не прави нищо. Дано се махне от Кавс, защото просто до 2г ще е труп, ако продължава да ги влачи така и да играе по 82 мача на сезон и по 46-48 мин в плейофите. На тези години той трябва да щади усилията си. Хората сляпо мразят играч, защото смятат, че той е злодеят или просто не го харесват. Така че те използват всякакви средства, за да го разкъсат или омаловажат постигнатото от него. Но с това просто оказват излишен натиск върху копчетата на клавиатурата. Той няма какво да доказва на никого. Ще видим какво ще се случи през лятото.

Отбор като Кливлънд освен минусите си има и своите плюсове.Тези 82 си ги е искал той... Мислиш ли, че ако е искал да почива има сила, която да го спре.Всеки един от тези мачове и точки в него го изкачват нагоре в класирането на гениалните...Казвам го в добрия смисъл.Ок ще отиде къде?Хюстън?Не вярвам.Бостън?Едва ли!Торонто?Филаделфия?Вашингтон?Юта?Оклахома?Силно се съмнявам.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Архив”