Muaddib написа:blue avalanche написа:Muaddib написа:
Вутов е млад все пак, аз съм готов да му дам време. Даже съм сигурен, че под ръководството на ДР ще надгради и може да се превърне в много стойностен футболист. Виж с Горанов какво се случиТова момче напави изключително силна пролет, както написах в тази тема, може би най-силния полусезон в кариерата си. Имам си надежда, дано му се получи ... Искам да остане в отбора, защото е: млад, преспективен, според мен има качества и с правилната работа ще впечатли.
"Ами още малко цифри:
Горанов изигра 30 мача под ръководството на Роси. Вутов - 28.
Сега сравни нивото на единия с нивото на другия и ще разбереш, че както казват в един български филм:" ще се развие, ама друг път!"![]()
Можеш ли да дадеш дефиниция за "перспективен", когато е свързано с Вутов? Ако не говорим с клишета" ...
Направи много силно полувреме срещу Черно Море, във Варна ... след това се издъни с този червен картон.![]()
Срещу Ботев Гълъбово ни класира? Срещу Лудогорец есента на 06.09.2017 г. направи добри неща, можеше и да вкара онова хубаво положение и да спечелим мача. Това е май на прима виста![]()
Аз много ЗА да се дават шансове на хората. В крайна сметка от него си зависи. Работа, работа и пак работа ... Ако не му се бачка, е объркала спорта.
Извинявай, обаче шансове се дават на човек, който ИСКА да се самоусъвършенства. При Горанов си личи. А Вутов просто се влачи по терена. Дори когато влиза като смяна и трябва да скъса другите от тичане! Сякаш, едва ли не, насила го карат да се занимава с футбол. С някаква досада. Просто разхожда фанелката.
Едно силно полувреме може и да го прави "цар" в Ботев Пд, но в Левски е типичната картинка на "менте".