Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот terata » 06 юни 2018 14:36

koisa написа:
terata написа:Никой никого не е сменял а Херо сам напуска. Ма ти продължавай си разбиваш форумните митове. С нетърпение очаквам мига, в който ще застанеш начело на любимия ни клуб и ще си имаме и стадион и Меси и Роналдо в отбора, без дългове, с титли купи и т.н. И всичко това за по -малко от две години.

Това "напускане" е малко от вида "напусни по собствена воля, ако обичаш" но нали си в кухнята на Лудогорец и си спец по всичко, няма да споря...
Иначе за мен не се притеснявай, аз съм добре и така. Но, ако реша, че ми трябва лесно манипулируем човек, първо на теб ще се обадя. Обещавам!

А не, спецовете сте си вие с Мето. Само вие от цял форум виждате цялата картинка, само вие знаете кога се сменя треньор, къде трябва да играе даден футболист и как се управлява футболен клуб. :mrgreen: А дали съм лесно манипулируем незнам, ама поне си ползвам главата и за друго, а не само да си нося шапката.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юни 2018 14:47

terata написа:А не, спецовете сте си вие с Мето. Само вие от цял форум виждате цялата картинка, само вие знаете кога се сменя треньор, къде трябва да играе даден футболист и как се управлява футболен клуб. :mrgreen:

В смисъл? Всичко случило се в "Левски" в последните години е ток и жица и в момента сме на гребена на вълната. Бъдещето изглежда по-светло от всякога и така нататък? Футболисти, и то важни не напускат без пари? Разбиването на отбора на Стойчо и Гонзо беше правилно, както и освобождаването на Стоев, назначението на Митов, Буки, Борката, Топчо бяха правилни? Управленските фактори в "Левски" имат ясна визия за развитието на клуба? Недей така, човек. Сигурен съм, че не мислиш така.

Пък и ако никой не смърди ще се превърнем в севернокорейски форум, ебаси. :lol:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 юни 2018 14:52

terata написа:
koisa написа:
terata написа:Никой никого не е сменял а Херо сам напуска. Ма ти продължавай си разбиваш форумните митове. С нетърпение очаквам мига, в който ще застанеш начело на любимия ни клуб и ще си имаме и стадион и Меси и Роналдо в отбора, без дългове, с титли купи и т.н. И всичко това за по -малко от две години.

Това "напускане" е малко от вида "напусни по собствена воля, ако обичаш" но нали си в кухнята на Лудогорец и си спец по всичко, няма да споря...
Иначе за мен не се притеснявай, аз съм добре и така. Но, ако реша, че ми трябва лесно манипулируем човек, първо на теб ще се обадя. Обещавам!

А не, спецовете сте си вие с Мето. Само вие от цял форум виждате цялата картинка, само вие знаете кога се сменя треньор, къде трябва да играе даден футболист и как се управлява футболен клуб. :mrgreen: А дали съм лесно манипулируем незнам, ама поне си ползвам главата и за друго, а не само да си нося шапката.

Ще ми е интересно да видя мое мнение, в което съм написал къде трябва да играе даден футболисти и как се управлява футболен клуб. :lol: Но лъжата е в кръвта на някои хора и не случайно подкрепят същите като тях. :oops: Колкото до главата, с която се хвалиш във всеки втори коментар... не съм толкова сигурен, че я ползваш по предназначение, поне не си личи в последните 4107 мнения. :mrgreen: Какво да се прави, шанс... :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 06 юни 2018 14:53

blue avalanche написа:
Muaddib написа:Категорично не споделям мнението на @blue avalanche за Роман Прохазка.

Прохазка е сърцат футболист, който показа уважение към привърженици, клуб и традиции. Беше с нас в тежки периоди, през които преминахме заедно. Никога не се е крил, напротив.

Чисто футболно не се беше изчерпал, да не говорим, че е поливалентен. Имам чувството, че и централен нападател или вратар да го сложат, ще се справи. :lol: Много ще липсва на отбора, а на нас феновете още повече. Все пак беше и Капитана, макар и без лентата ;)

Защо е отрицателното ти отношение към Вутов, не се заяждам , просто питам :?:

1. Ако си избършете сълзите, свалите "сините" очила и спрете да прекалявате с термина "поливалентен" ще забележите, че Прохазка игра деф.халф, десен защитник и в мнооого малко мачове - десен външен халф. И толкоз.
2. "Поливалентен" не значи, че навсякъде се е справил. Защото, чисто и просто, не е вярно.
3. Не знам защо имаш чувството, че ще се справи като ЦН, при положение, че в нак.поле и пред голлинията беше тотална щета. А центриранията му от статични положения последните няколко мача бяха пълен провал.
4. През "тежките периоди" в отбора имаше и други футболисти. Да не е бил сам??? И те също не се криха. Този рев по Прохазка не омаловажава ли ТЕХНИЯ труд? Той Месията ли беше?
Само да попитам: според теб с всеки изминат сезон Прохазка все по-силно ли щеше да играе или все по-слабо? Преди да отговориш имай предвид, че той искаше договор за 2 години.
Що се отнася до Вутов:
1. Не само, че с нищо не беше полезен за отбора, а направо беше вреден. В офанзивен план обърка всичко, което можеше да обърка. Дефанзивна игра за него е "тера инкогнита". Това дрибъл, извеждащ пас, двойно подаване, игра с глава, плътен удар във вратата, чисто отнемане на топката - за него са китайски йероглифи.
2. От 33 мача през сезона има 3(ТРИ) мижави гола. Нали не искаш да ти казвам, че Костов има 3 гола в 11 мача, Паулиньо 8(18), Мапуку 9(26), Буш 11(37), Яблонски 9(37) и т.н.
Сега и аз да попитам: на КОЕ отгоре Вутов трябва да остане в отбора и през следващия сезон?
А...и ако можеш да ми подскажеш на КОЯ позиция ТОЧНО Вутов е кадърен, че се затруднявам да определя?

Няма как да сваля сините си очила :lol: За мен освен качества, във футбола и в живота въобще, трябват и сърце и отдаденост. Прохазка се отдаде на клуб и фенове. Ще липсва , определено. Трябва обаче да се продължи напред.

Вутов е млад все пак, аз съм готов да му дам време. Даже съм сигурен, че под ръководството на ДР ще надгради и може да се превърне в много стойностен футболист. Виж с Горанов какво се случи ;) Това момче напави изключително силна пролет, както написах в тази тема, може би най-силния полусезон в кариерата си. Имам си надежда, дано му се получи ... Искам да остане в отбора, защото е: млад, преспективен, според мен има качества и с правилната работа ще впечатли.

Но за другите неща си прав. Когато цифрите говорят, трябва да замълча.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 юни 2018 15:01

koisa написа:
terata написа:
koisa написа:

Ще ми е интересно да видя мое мнение, в което съм написал къде трябва да играе даден футболисти и как се управлява футболен клуб. :lol: Но лъжата е в кръвта на някои хора и не случайно подкрепят същите като тях. :oops: Колкото до главата, с която се хвалиш във всеки втори коментар... не съм толкова сигурен, че я ползваш по предназначение, поне не си личи в последните 4107 мнения. :mrgreen: Какво да се прави, шанс... :oops:

Ти моите 4000 и кусур мнения няма как да знаеш какви са, че тогава още не си бил тук, а и нямаш капацитета да вденеш написаното в тях. А за останалото, щом като казваш как дадено нещо не се прави така, значи знаеш кой е правилния начин. Така че, тия тъпотии с лъжите някъде другаде. Иначе ако просто си плюеш и критикуваш, без да имаш и представа как нещата могат да се случват, както на всички ни се иска, излиза че си просто едно хейтърче и си тук просто да си хейтиш, каквото всъщност правиш. Пък за лъжи не говори, че ти си тоя дет тръби как Херо е сменен, а не напуснал. Та ся очаквам да споделиш с широката общественост, кога точно се сменя треньор, след като разби незнам си къв форумен мит.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2018 15:09

Muaddib написа:
Вутов е млад все пак, аз съм готов да му дам време. Даже съм сигурен, че под ръководството на ДР ще надгради и може да се превърне в много стойностен футболист. Виж с Горанов какво се случи ;) Това момче напави изключително силна пролет, както написах в тази тема, може би най-силния полусезон в кариерата си. Имам си надежда, дано му се получи ... Искам да остане в отбора, защото е: млад, преспективен, според мен има качества и с правилната работа ще впечатли.

Ами още малко цифри:
Горанов изигра 30 мача под ръководството на Роси. Вутов - 28.
Сега сравни нивото на единия с нивото на другия и ще разбереш, че както казват в един български филм:" ще се развие, ама друг път!" :mrgreen:
Можеш ли да дадеш дефиниция за "перспективен", когато е свързано с Вутов? Ако не говорим с клишета...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 юни 2018 15:12

metodito написа:
terata написа:А не, спецовете сте си вие с Мето. Само вие от цял форум виждате цялата картинка, само вие знаете кога се сменя треньор, къде трябва да играе даден футболист и как се управлява футболен клуб. :mrgreen:

В смисъл? Всичко случило се в "Левски" в последните години е ток и жица и в момента сме на гребена на вълната. Бъдещето изглежда по-светло от всякога и така нататък? Футболисти, и то важни не напускат без пари? Разбиването на отбора на Стойчо и Гонзо беше правилно, както и освобождаването на Стоев, назначението на Митов, Буки, Борката, Топчо бяха правилни? Управленските фактори в "Левски" имат ясна визия за развитието на клуба? Недей така, човек. Сигурен съм, че не мислиш така.

Пък и ако никой не смърди ще се превърнем в севернокорейски форум, ебаси. :lol:

Не, не е ток жица. Но и десет години съсипия не се оправят от днес за утре. Освобождаването на Стоев е дело на Иво Тонев, незнам защо все го приписваш на Русев. А и половината форум смърдяхте за неговата смяна. Сега защо го били сменили? Ми нямате угодия! Разбиването на отбора е дело на ония двамцата Митов и Борето. Погледнато под друг ъгъл, Боримиров е последния ръководител при който имаме титла. Така че назначението му не е някво скандално каквото го изкарваш. Тва че се провали е друг въпрос. И се провали с неадекватното назначение на Митов за треньор. А за смърденето, ами нормално е да има различни мнения, обаче когато каквото и да направи ръководството или треньора все се мрънка, еми извинявай тва не е мнение, тва си е чисто плюене ей тъй за спорта. А и никой не казва как трябва се случват нещата. Влезе некой, издриска се тва не е ок, заклейми всички и избега. Питаш го окей, кажи как трябва се случват нещата и ти отвръща ама не било негова работа. :mrgreen:

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 06 юни 2018 15:17

blue avalanche написа:
Muaddib написа:

"Ами още малко цифри:
Сега сравни нивото на единия с нивото на другия и ще разбереш, че както казват в един български филм:" ще се развие, ама друг път!" :mrgreen:
Можеш ли да дадеш дефиниция за "перспективен", когато е свързано с Вутов? Ако не говорим с клишета"
...

Направи много силно полувреме срещу Черно Море, във Варна ... след това се издъни с този червен картон. :P

Срещу Ботев Гълъбово ни класира? Срещу Лудогорец есента на 06.09.2017 г. направи добри неща, можеше и да вкара онова хубаво положение и да спечелим мача. Това е май на прима виста :lol:

Аз много ЗА да се дават шансове на хората. В крайна сметка от него си зависи. Работа, работа и пак работа ... Ако не му се бачка, е объркала спорта.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 06 юни 2018 15:23

Muaddib написа:
blue avalanche написа:
Muaddib написа:

"Ами още малко цифри:
Можеш ли да дадеш дефиниция за "перспективен", когато е свързано с Вутов? Ако не говорим с клишета"
...

Направи много силно полувреме срещу Черно Море, във Варна ... след това се издъни с този червен картон. :P

Срещу Ботев Гълъбово ни класира? Срещу Лудогорец есента на 06.09.2017 г. направи добри неща, можеше и да вкара онова хубаво положение и да спечелим мача. Това е май на прима виста :lol:

Аз много ЗА да се дават шансове на хората. В крайна сметка от него си зависи. Работа, работа и пак работа ... Ако не му се бачка, е объркала спорта.

аз пък съм раздвоен за Вутов. Както казваш, има и добри мачове. Ама ебати непостоянството. И започвам да се питам това непостоянство ли е, или лимит на качествата. Пък недай си боже да е и двете заедно.........

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 юни 2018 15:28

terata написа:Ти моите 4000 и кусур мнения няма как да знаеш какви са, че тогава още не си бил тук, а и нямаш капацитета да вденеш написаното в тях. А за останалото, щом като казваш как дадено нещо не се прави така, значи знаеш кой е правилния начин. Така че, тия тъпотии с лъжите някъде другаде. Иначе ако просто си плюеш и критикуваш, без да имаш и представа как нещата могат да се случват, както на всички ни се иска, излиза че си просто едно хейтърче и си тук просто да си хейтиш, каквото всъщност правиш. Пък за лъжи не говори, че ти си тоя дет тръби как Херо е сменен, а не напуснал. Та ся очаквам да споделиш с широката общественост, кога точно се сменя треньор, след като разби незнам си къв форумен мит.

ЗаБавен си, признавам... Добре са те научили да извърташ нещата и да обръщаш темата в друга посока, основно към личността на опонента като избягваш въпроси, но искаш отговори на собствените си измислици. (Все едно споря с люляк, похвати типични за тях)
Щом изискваш отговор за широката общественост, която едва ли се интересува, но сигурно си й вожд... Първо ще трябва да покажеш къде съм писал как се управлява клуб. Колкото до разбиването на митове... Ако можеше да мислиш докато четеш щеше да забележиш, че никъде не се споменава да съм разбивал нещо. Казах, че още един форумен мит беше разбит, което се подразбива от истината. Та, в този случай това как не си ползваш главата само за носене на шапка също олекна. :oops:

П.С. За смяната на Херо се говореше и пишеше още преди началото на пролетта.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”