Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Muaddib
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот Muaddib » 06 юни 2018 13:34

Категорично не споделям мнението на @blue avalanche за Роман Прохазка.

Прохазка е сърцат футболист, който показа уважение към привърженици, клуб и традиции. Беше с нас в тежки периоди, през които преминахме заедно. Никога не се е крил, напротив.

Чисто футболно не се беше изчерпал, да не говорим, че е поливалентен. Имам чувството, че и централен нападател или вратар да го сложат, ще се справи. :lol: Много ще липсва на отбора, а на нас феновете още повече. Все пак беше и Капитана, макар и без лентата ;)

Защо е отрицателното ти отношение към Вутов, не се заяждам , просто питам :?:
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 юни 2018 13:36

helic написа:
koisa написа:Не виждам някой да е писал, че е грешка да се сменя треньора след шампионски сезон преди ЕКТ, но иначе било грешка да се сменя след загубена купа и изоставане на 24 точки от първото място. Не се заяждам, просто констатирам размисли от предишни дискусии...
П.С. Знам, че сега ще ми кажете: ...и баба си да сложа за треньор в Лудогорец, ще стане шампион. :geek:

не че нещо, ама като смениш Херо за печелил два пъти купа Либертадорес е едно, а да уволниш Роси, за да докараш Вили Вуцов или някой от сорта е друго :)
мислиш ли, че някой би имал нещо против да уволнят Роси и да назначат Зидан или Венгер :)

А, къде е казано, че трябва да уволниш Роси и да докараш Вуцов, Митов или Коце Лаптопа?
И тук изобщо не намеквам за смяна на Роси. Просто коментирам глупостите, които се пишеха тогава. Как треньор не се сменял на 8 месеца или след като стане шампион... тем подобни бла-бла. Трябвало да провали поне 2 години. :lol: Ето, че още един мит във форума беше разбит.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 юни 2018 13:38

blue avalanche написа:На играчи като Панайотов едно време им викаха "конник без глава". А сега - егати и супермегазвездата! Тц, тц, тц... Някакъв Дунга, едва ли не... Фернандиньо... И то защо? Защото, според един мегаразбирач, можел да тича като улав 90 мин. :shock:
И стига с тоя Прохазка вече!!! Един футболист, който още през зимата започва преговори с ДРУГ отбор е РЕШИЛ да си тръгва. И никакви преговори, разговори, кандърми и т.н. не могат да го спрат.
Този форум се превърна в БГ МАМА!!!
Сълзи, сополи, циврене, скубане на коси...
Сърцето на Левски си тръгнало...Малеее
И по сърцати футболисти са си тръгвали. И два пъти по-кадърни от Прохазка! Бардон, Томашич, Драгич...да не изброявам още. И кво?
А Реал М беше напуснат от много по-големи легенди и сърца на отбора: Раул, Касияс...
Да не би някой да се самоуби?

Без минимум трима лидери в състава тип Прохазка си го отписвай отбора.Нема смисъл.В тоя спорт(а и в останалите) не става само с фотосинтеза и сладки приказки от сорта на ''моя отбор е над играчите''.Трябва да има лидери и сила.Играчите правят клуба,а без тях последното е нещо имагинерно,въображаемо,фиктивно.Това са фактите,виждаме го по стадионите :arrow: празни седалки и т.н. Всичко извън теа рамки са некви празни приказки.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 06 юни 2018 13:42

koisa написа:
helic написа:
koisa написа:Не виждам някой да е писал, че е грешка да се сменя треньора след шампионски сезон преди ЕКТ, но иначе било грешка да се сменя след загубена купа и изоставане на 24 точки от първото място. Не се заяждам, просто констатирам размисли от предишни дискусии...
П.С. Знам, че сега ще ми кажете: ...и баба си да сложа за треньор в Лудогорец, ще стане шампион. :geek:

не че нещо, ама като смениш Херо за печелил два пъти купа Либертадорес е едно, а да уволниш Роси, за да докараш Вили Вуцов или някой от сорта е друго :)
мислиш ли, че някой би имал нещо против да уволнят Роси и да назначат Зидан или Венгер :)

А, къде е казано, че трябва да уволниш Роси и да докараш Вуцов, Митов или Коце Лаптопа?
И тук изобщо не намеквам за смяна на Роси. Просто коментирам глупостите, които се пишеха тогава. Как треньор не се сменял на 8 месеца или след като стане шампион... тем подобни бла-бла. Трябвало да провали поне 2 години. :lol: Ето, че още един мит във форума беше разбит.

тя една грешка обикновено се вижда че е грешка след после. Ако се провалят с гръм и трясък във втория предварителен кръг, няма ли да се отчете като грешка? Да не говорим че вече с треньор-чужденец изядоха веднъж големия

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 06 юни 2018 13:43

delqnski47 написа:Трябва да има лидери и сила.Играчите правят клуба,а без тях последното е нещо имагинерно,въображаемо,фиктивно.Това са фактите,виждаме го по стадионите :arrow: празни седалки и т.н. Всичко извън теа рамки са некви празни приказки.

Така е. А сега ще дадешли по 40 хил. евро на месец да му плащаш заплатата? И ако отговора е не :lol: тогава :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 юни 2018 13:52

Аз споделям мнението, че Прохазка бе важен и бе лидер на отбора, без да блести с особени футболни качества. И честно казано не вижам други лидери в отбора, в момента, но това отнема време и изграждане на авторитет. Има кандидати, но ще видим. Колкото и да му се иска на Божката, не е този лидер и авторитет. Но няма какво да го обсъждаме Прохазка и да леем сълзи. Поема си по своя път, пожелаваме му успех и всичко най-добро. Вярвам, че предстоят добри новини в най-скоро време.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 юни 2018 14:00

koisa написа:
helic написа:

Никой никого не е сменял а Херо сам напуска. Ма ти продължавай си разбиваш форумните митове. С нетърпение очаквам мига, в който ще застанеш начело на любимия ни клуб и ще си имаме и стадион и Меси и Роналдо в отбора, без дългове, с титли купи и т.н. И всичко това за по -малко от две години.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2018 14:21

Muaddib написа:Категорично не споделям мнението на @blue avalanche за Роман Прохазка.

Прохазка е сърцат футболист, който показа уважение към привърженици, клуб и традиции. Беше с нас в тежки периоди, през които преминахме заедно. Никога не се е крил, напротив.

Чисто футболно не се беше изчерпал, да не говорим, че е поливалентен. Имам чувството, че и централен нападател или вратар да го сложат, ще се справи. :lol: Много ще липсва на отбора, а на нас феновете още повече. Все пак беше и Капитана, макар и без лентата ;)

Защо е отрицателното ти отношение към Вутов, не се заяждам , просто питам :?:

1. Ако си избършете сълзите, свалите "сините" очила и спрете да прекалявате с термина "поливалентен" ще забележите, че Прохазка игра деф.халф, десен защитник и в мнооого малко мачове - десен външен халф. И толкоз.
2. "Поливалентен" не значи, че навсякъде се е справил. Защото, чисто и просто, не е вярно.
3. Не знам защо имаш чувството, че ще се справи като ЦН, при положение, че в нак.поле и пред голлинията беше тотална щета. А центриранията му от статични положения последните няколко мача бяха пълен провал.
4. През "тежките периоди" в отбора имаше и други футболисти. Да не е бил сам??? И те също не се криха. Този рев по Прохазка не омаловажава ли ТЕХНИЯ труд? Той Месията ли беше?
Само да попитам: според теб с всеки изминат сезон Прохазка все по-силно ли щеше да играе или все по-слабо? Преди да отговориш имай предвид, че той искаше договор за 2 години.
Що се отнася до Вутов:
1. Не само, че с нищо не беше полезен за отбора, а направо беше вреден. В офанзивен план обърка всичко, което можеше да обърка. Дефанзивна игра за него е "тера инкогнита". Това дрибъл, извеждащ пас, двойно подаване, игра с глава, плътен удар във вратата, чисто отнемане на топката - за него са китайски йероглифи.
2. От 33 мача през сезона има 3(ТРИ) мижави гола. Нали не искаш да ти казвам, че Костов има 3 гола в 11 мача, Паулиньо 8(18), Мапуку 9(26), Буш 11(37), Яблонски 9(37) и т.н.
Сега и аз да попитам: на КОЕ отгоре Вутов трябва да остане в отбора и през следващия сезон?
А...и ако можеш да ми подскажеш на КОЯ позиция ТОЧНО Вутов е кадърен, че се затруднявам да определя?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2018 14:23

terata написа:Никой никого не е сменял а Херо сам напуска. Ма ти продължавай си разбиваш форумните митове. С нетърпение очаквам мига, в който ще застанеш начело на любимия ни клуб и ще си имаме и стадион и Меси и Роналдо в отбора, без дългове, с титли купи и т.н. И всичко това за по -малко от две години.

А във форума има един, който, след като разгроми Мурсия("Бедоя на крилото") и Роси, подхвана и Венгер("Йозил на крилото"). Явно се е взел много насериозно.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изобщо "треньор до треньора, мила моя майнольо..." :lol:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 юни 2018 14:30

terata написа:Никой никого не е сменял а Херо сам напуска. Ма ти продължавай си разбиваш форумните митове. С нетърпение очаквам мига, в който ще застанеш начело на любимия ни клуб и ще си имаме и стадион и Меси и Роналдо в отбора, без дългове, с титли купи и т.н. И всичко това за по -малко от две години.

Това "напускане" е малко от вида "напусни по собствена воля, ако обичаш" но нали си в кухнята на Лудогорец и си спец по всичко, няма да споря...
Иначе за мен не се притеснявай, аз съм добре и така. Но, ако реша, че ми трябва лесно манипулируем човек, първо на теб ще се обадя. Обещавам!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”