delqnski47 написа::o![]()
![]()
Жуниор Мораеш напусна Динамо (Киев)
мИчтайм

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа::o![]()
![]()
Red_Neck написа:delqnski47 написа::o![]()
![]()
мИчтайм![]()
![]()
![]()
delqnski47 написа:Red_Neck написа:delqnski47 написа::o![]()
![]()
мИчтайм![]()
![]()
![]()
Предлагам да направим похищение срещу него и да го отвлечем.
baraba написа:Можем спокойно да кажем добре дошъл на новия ни старши треньорАма и червеното му ходи идеално
![]()
kiril.a.d написа: Има нещо гнило с този треньор...Писаx и вчера - с отбора си, би участвал в квалификациите на ШЛ, а слиза на ниво ЛЕ?...И с какво нашето първенство да е по-силно от Словашкото?...Прочети какв оценка му дава Божиков, играещ в Слован Братислава !
kiril.a.d написа:Мда...гледам "Маестрото" се е збързал да подпише?...И това на фона на разразилия се скандал с титлата на отбор му...Ми ако се окаже и той замесен и УЕФА му спре правата?...до към 30 юни - 15 юли?...И айде без треньор или...пак Ицко Янев...
Бе Гришата, от години е голям мераклия, но все се намира някой да го излъже! - сигурен съм че и в случая пак е замесен завистливия и тъпичък Стойкас Стоилас...Да не говорим, че и Трифон Попов, не ми вдъxвa доверие, от години!...Изобщо, нищо литексно не ми вдъxвa доверие!!!
Време е Гришaтa дa се поцесекри реално, дори с едни 8 милиона лв!!!
Е, ще поживеем, ще видим!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта