Гледа ли клиповете,които съм постнал или омразата ти към ЛеБрон е по-голяма от желанието за обективност...ако изобщо има такова.Рокетс и тях ли не ги закопаха ? Само виж как е озаглавено клипчето.Сигурно се конфронтира единствено с Лейкърс - Кингс от 2002-ра.И там ли нямаше "подпираше"?
П.С.
"Селтикс са готови да разменят Джейлън Браун и 27-ми пик от първи рунд, срещу 5-тият пик на Далас Маверикс, с който да драфтнат Мо Бамба". Не знам до колко е истина, но споделям..
NBA 2017-18
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: NBA 2017-18
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Не вярвам ... Джейлън Браун е доста класен играч, а оня кой знае какъв е маймуняк 
Леевски, оле
Аз не виждам как Кливлънд ще вземат повече от една победа в тази серия, даже доста вероятно е да паднат и на нула!
Може да бъркам доста но много сили изхаби Леброн дотук, няма помощник и дори си мисля че ако бяха оставили
Айзея Томас щяха да имат 5 %-та по-големи шансове, но пък други мислят че нямало да стигнат финал ако не бяха
направили сделките след мача на звездите.
В НХЛ гледам че нещата вървят към титла на Вашингтон след като водят 3:1. Като цяло в най-слабият им редовен
сезон за последните години ще се окичат с титла. Просто не мисля че може да загубят 3 мача поред ама не се знае де!
Може да бъркам доста но много сили изхаби Леброн дотук, няма помощник и дори си мисля че ако бяха оставили
Айзея Томас щяха да имат 5 %-та по-големи шансове, но пък други мислят че нямало да стигнат финал ако не бяха
направили сделките след мача на звездите.
В НХЛ гледам че нещата вървят към титла на Вашингтон след като водят 3:1. Като цяло в най-слабият им редовен
сезон за последните години ще се окичат с титла. Просто не мисля че може да загубят 3 мача поред ама не се знае де!
Drunken_Master написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VnRZD8tNMio[/youtube]Warriors fan here (from when we had Webber). I don't know if it was a charge, I am not a ref. But, in my opinion, there is no evidence for change the call. What I mean is: in my position, I would have call charge too on the first view (also everything happening so fast, not easy, but probably I would have gone with charge call). Watching again and again, I can not make a decision anyway. So, because there is NO EVIDENCE for change the call, I would go always for charge. (For understand better, like in the NFL). I am so angry for what happened, because that's not a great way to win.
Разбира се,че няма блокинг фаул.Краката му са долу на паркета,точно в момента на контакт няма движение на тялото.Дори да е 50-50,повече няма фаул,отколкото да има.Чак отидоха да гледат повторение и да ги бутнат.Кажи за нарушението на Дюрант срещу Леброн по-рано.И тогава ли нямаше?Кажи за мача с Хюстън.Сега като гледам мача 100% съм убеден,че феновете ще се насочат към това, което направи ДжейАр Мисс,а не това, което направиха съдииите,които бяха ужасяващи.Както стана и с Хюстън.Натърти се, че Рокетс са с 27 поредни пропуска за 3,Хардън се е скрил и тем подобни глупости,само хората с очи обърнаха внимание на моментите,в който съдиите одраха кожата на ракетите,включително и на Хардън.Значи на Корвър могат да видят лек контакт с ръката му с тялото на Клей,но на Хардън не могат да видят как му влизат при стрелба за 3 с цялото тяло.Човекът даже вкара тройка с фаул и не му я зачетоха,защото не се бил вдигнал за 3,а топката лети към коша. Изумително е просто.
Чист фаул на Леброн. Двата му крака не бяха в покой. Десния се движеше при допира му с противника. Това в реално време не се видя, но на повторението ясно го показаха. Отзад съотборника му подпря атакуващия.
- Drunken_Master
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6IHwTnUNYVY&t=95s[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Гледа ли клиповете,които съм постнал или омразата ти към ЛеБрон е по-голяма от желанието за обективност...ако изобщо има такова.Рокетс и тях ли не ги закопаха ? Само виж как е озаглавено клипчето.Сигурно се конфронтира единствено с Лейкърс - Кингс от 2002-ра.И там ли нямаше "подпираше"?
Стига с тази демагогия, клипчета и за Кливланд мога да ти извадя, постоянно пишеш за омраза към твоя идол ..... а единствената омраза, която виждам, е вашата към Голдън Стейт - не се спряхте да ги плюете и опитвате да омаловажавате успехите им - съдиите им печелели мачовете, имали много Ол Старсове, били тройкохвъргачи ....... не се спряхте.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Що за обида е "тройкохвъргачи" изобщо? Да забранят стрелбата от далеч, защото имат добри изпълнители? Всеки отбор се възползва максимално от силните си страни, това е една от техните, какъв е проблемът?
С други думи, ужас. Цяла година ще слушаме феновете на Капс, как имали Къп. На всичко отгоре, неутралните фенове също им симпатизират.
Pichichi написа:В НХЛ гледам че нещата вървят към титла на Вашингтон след като водят 3:1. Като цяло в най-слабият им редовен
С други думи, ужас. Цяла година ще слушаме феновете на Капс, как имали Къп. На всичко отгоре, неутралните фенове също им симпатизират.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Aма тия тук имат и фенове ли?
Нито ме дразнят нито са ми любимци участниците във финалите тази година в NBA и NHL.
Аз съм за Колорадо и те тази година живнаха в сравнение с предните сезони.
М/у другото Нешвил които отупаха Колорадо тази година в първи кръг на плейофите също ме радват.
Където има повечко финландски/шведски играчи отборите ме радват.
В NBA най-много ме дразнят НЙ Никс а играч Мело
В NHL най-много ме дразнят Детройт.
Нито ме дразнят нито са ми любимци участниците във финалите тази година в NBA и NHL.
Аз съм за Колорадо и те тази година живнаха в сравнение с предните сезони.
М/у другото Нешвил които отупаха Колорадо тази година в първи кръг на плейофите също ме радват.
Където има повечко финландски/шведски играчи отборите ме радват.
В NBA най-много ме дразнят НЙ Никс а играч Мело
В NHL най-много ме дразнят Детройт.
Drunken_Master написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6IHwTnUNYVY&t=95s[/youtube]
И видеото доказва фаула на Леброн.
- Drunken_Master
- Контакти:
Гледах последното интервю на Дъ Кинг.Абсолютно е прав ЛеБрон да не му пука от приказките на хейтърите. Закара ги на финал, което си е цяло чудо с оглед на това какъв турбулентен сезон имаха Кливланд. Едва хванаха домакинското предимство в плейофите. Колкото и да е слаб Изтока, той собственоръчно елиминира шампиона и вицешампиона в редовния сезон, както и най-приятната изненада този сезон - Индиана. Няма от какво да се срамува, но виж, неговите съотборници има защо. Независимо дали искат хейтърите да признаят или не, в момента той играе със скрап и един неадекватен треньор. Ако той прави точки или създава лесни стрелби за съотборниците си, то никой друг в този отбор не прави нищо. Дано се махне от Кавс, защото просто до 2г ще е труп, ако продължава да ги влачи така и да играе по 82 мача на сезон и по 46-48 мин в плейофите. На тези години той трябва да щади усилията си. Хората сляпо мразят играч, защото смятат, че той е злодеят или просто не го харесват. Така че те използват всякакви средства, за да го разкъсат или омаловажат постигнатото от него. Но с това просто оказват излишен натиск върху копчетата на клавиатурата. Той няма какво да доказва на никого. Ще видим какво ще се случи през лятото.