В баражите стискам палци на Хихон, но ще се зарадвам и на Сарагоса, че и на тях бая кахъри им се струпаха в последните години.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Бетис привлече японски национал
Бетис обяви официално привличането на японския национал Такаши Инуи. 29-годишният халф подписа договор с тима от Севиля до лятото на 2021 година като свободен агент.
До момента Инуи беше играч на Ейбар, където през 2015 година стана най-скъпия трансфер в историята на клуба. Испанският отбор плати 500 000 евро на Айнтрахт (Франкфурт). За 94 мача в баския отбор той вкара 11 гола и направи 12 асистенции.
Източник: https://www.blitz.bg/sport/ispaniya/bet ... 02486.html
JackPackage написа:AS, Мундо деОтцепници, ABC излизат с новината че Гризман остава, ама да видим той какво ще каже![]()
insaneboy1 написа:JackPackage написа:AS, Мундо деОтцепници, ABC излизат с новината че Гризман остава, ама да видим той какво ще каже![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта