Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот kiril.a.d » 03 юни 2018 12:57

Не одобрявам избора на поляк за треньор!!! - поляците са с огромно самочувствие, без покритие, поради което са кръстени "евреите на Европа" - щото действат ориенталски, на фона на географското си разположение ;) А за нас, понеже сме подобни на тяx, имат много лошо мнение!...като за себе си, което не искат да показват :lol:
Та този индивид, ще започне да променя всичко, дори и да е xубаво, просто за да бъде неговото, полското! - дори може да остави Каранга на скамейката, а за централен нападател да посочи...Кристиян Малинов!
Xaйде без поляци...
Нaй-добрия избор, пред вид учaстието в ЕКТ и малкото време зa подготовкa, беше Любо Пенев! - всеки един друг, особено чужденец, ще зaпочвa всичко отнaчaло, което е предпостaвкa зa рaнно отпaдaне от ЕКТ!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 03 юни 2018 13:37

Тоя е бил при арабите а там се работи за много пари.
Интересно каква заплата ще му дадем ние ,след като при нас най- много пари взима кондиционния треньор:) Освен при Йорданску де.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 03 юни 2018 15:39

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r5wNjl3q61c&feature=youtu.be[/youtube]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 юни 2018 15:48

Докато не се обяви официално,че поляка е новия ни треньор,аз ще се надявам ГГ да прояви здрав разум и да върне 100-йчо на "Армията".Скоржа никога не съм го чувал,визитката му не е впечатляваща,дано все пак успее да постигне нещо с ЦСКА (ако назначението му не е поредната партенка около ЦСКА).
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 юни 2018 15:54

delqnski47 написа:
baraba написа:Малииии ... с този трябва мноооого внимателската ... :)

Изображение

Тука се е наточил на някоя според мене. :lol:

Гери Никол може и да има още шансове... Поне да влезе в щаба.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 юни 2018 16:31

GOLEADOR написа:Докато не се обяви официално,че поляка е новия ни треньор,аз ще се надявам ГГ да прояви здрав разум и да върне 100-йчо на "Армията".Скоржа никога не съм го чувал,визитката му не е впечатляваща,дано все пак успее да постигне нещо с ЦСКА (ако назначението му не е поредната партенка около ЦСКА).

Е, визитката му е достатъчно впечатляваща, ама Гришата колкото пъти е вземал чужденци, толкова пъти не е уцелвал, а бяха все с впечатляващи визитки. Не знам кой му ги води, ама ме е малко страх от чужденец. Може па да е дошло вече времето традициите да не са това, което бяха.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 03 юни 2018 17:00

Аз ви показах новия треньор..вие пак щуротии пишете. :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=06y__fUll24[/youtube]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 03 юни 2018 17:39

ако го беше пуснал вчера, щеше да ми спестиш споровете с барабата...тоя си заслужава,....Бараба, спи спокойно
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 03 юни 2018 19:06

GOLEADOR написа:Докато не се обяви официално,че поляка е новия ни треньор,аз ще се надявам ГГ да прояви здрав разум и да върне 100-йчо на "Армията".Скоржа никога не съм го чувал,визитката му не е впечатляваща,дано все пак успее да постигне нещо с ЦСКА (ако назначението му не е поредната партенка около ЦСКА).

Според Уикипедия е поляка
https://en.wikipedia.org/wiki/Maciej_Skor%C5%BCa
А и гледам имат обща агенция която ги представлява с Йешич - D.P. FOOTBALL MANAGEMENT. Именно той каза още преди седмица че тренера е избран, явно има инфо. https://www.transfermarkt.com/d-p-football-management/beraterfirma/berater/3805

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 юни 2018 19:19

ЦСКА показа новата емблема, която ще бъде използвана през следващия сезон. Червените сториха това чрез официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук.

Тя е подобна на тази, с която играха през сезон 2017/18. Промяната е, че под житните класове е сложен следващият сезон 2018/19, който заменя числото 70.

Платихте тези прословути 8 млн.лв и вече сте с емблема,която отразява "цялата славна история" :lol:

Върни се в “ЦСКА”