Рафаел Надал - Тореадорът от Манакор
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Рафаел Надал - Тореадорът от Манакор
Но на 1/2 финал може да е Чилика или Кулата

Изпитанието пред Надал и екипа му този сезон е Уимбълдън. Моя трябва да докаже, че може да има принос. Измина година и половина от партньорството им, а Рафа все още има най-слабото подаване в топ 300.
Дори вчера Пея навъртя десетина пъти повече асове от него докато наш Рафа си пускаше сечения сервис.
Пак ли ти?
Викаш с по-тежък жребий си отиваше, никакъв шанс на РГ с тези някакви 10 титли къде има, a? 
kingofpop написа:тоя път до полуфинала изглежда по-нереален и от оня на Андерсон от ЮС Оупън
Пак ли ти?
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Моя каза, че работят по втория сервис. Не знам защо се надяваш, че първия ще се подобри
Да бута топчето в полето пък после ще го мисли.
sapio0o написа:Изпитанието пред Надал и екипа му този сезон е Уимбълдън. Моя трябва да докаже, че може да има принос. Измина година и половина от партньорството им, а Рафа все още има най-слабото подаване в топ 300.Дори вчера Пея навъртя десетина пъти повече асове от него докато наш Рафа си пускаше сечения сервис.
kingofpop написа:тоя път до полуфинала изглежда по-нереален и от оня на Андерсон от ЮС Оупън
Пак ли ти?Викаш с по-тежък жребий си отиваше, никакъв шанс на РГ с тези някакви 10 титли къде има, a?
не съм го казал, но поне да имаше 1 по тежък опонент в половината му, за да има интрига.....че сега гледаемостта е в долната част, едва ли някой гледа мачовете на Рафа след като резултата е предварително ясен, а и самите двубои са супер бавни заради ритуалите му при сервиз
понеже съм почти сигурен, че отдолу финал ще играе Тийм ще сравня неговите опоненти с тези на Рафа.....Тийм ще премине през Нишикори, Зверев(ако не отпадне от Качанов) и Ноле/Гофен........а Рафа ще се разходи срещу пенсионера Гаске, който му е взимал сет последно преди десетилетие и после Мартерер/Зоп + Чорич или Шварци....на полуфинала Чилич/ДелПо, които едвам ходят на клей
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:понеже съм почти сигурен, че отдолу финал ще играе Тийм ще сравня неговите опоненти с тези на Рафа.....Тийм ще премине през Нишикори, Зверев(ако не отпадне от Качанов) и Ноле/Гофен........а Рафа ще се разходи срещу пенсионера Гаске, който му е взимал сет последно преди десетилетие и после Мартерер/Зоп + Чорич или Шварци....на полуфинала Чилич/ДелПо, които едвам ходят на клейгаврата е пълна
Моля ти се, погледни на бърза ръка какво точно стори Тийм срещу Надал на миналогодишния РГ.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
sapio0o написа:kingofpop написа:понеже съм почти сигурен, че отдолу финал ще играе Тийм ще сравня неговите опоненти с тези на Рафа.....Тийм ще премине през Нишикори, Зверев(ако не отпадне от Качанов) и Ноле/Гофен........а Рафа ще се разходи срещу пенсионера Гаске, който му е взимал сет последно преди десетилетие и после Мартерер/Зоп + Чорич или Шварци....на полуфинала Чилич/ДелПо, които едвам ходят на клейгаврата е пълна
Моля ти се, погледни на бърза ръка какво точно стори Тийм срещу Надал на миналогодишния РГ.Нишикори и Гофен даже няма да ги коментирам. Джокович.. Джокович го видяхме в Рим, а ако иска още един шанс ще трябва да играе финал. Така е отредил жребият.
напълно си прав, но Рафа е много под нивото от миналата година, а Тийм навлезе във форма, така че мачът им този път няма да е толкова еднопосочен.....в това съм убеден(ако Тийм стигне финала, в което съм почти сигурен).....иначр Гофен по принцип не го харесвам но играе адски силно до момента гледам му мачовете и е сериозна заплаха за Джокович на 1/4
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
На претъпкан Шатрие и с правостоящи Рафа победи Гаске 6-3 6-2 6-2. Хубави разигравания имаше в мача, Рафа можеше да направи още по- категоричен резултата, но в един момент леко загуби концентрация. Двамата са връстници с разлика от 15 дена и 2005 ненавършили 19, играят полуфинал на МК. Преди това Ришар е победил Федерер, а след полуфинала Рафа печели титлата срещу големия клейкортър Кория. По онова време французите залагат големи надежди на Ришар, но..désolé.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=F8srgu4dNVs[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=F8srgu4dNVs[/youtube]
Да е жив и здрав наш Рафа, който днес става на 32! С пожелание за много бъдещи успехи.
Жив и здрав да е Матадора. Да продължава да изпитва радост от играта