Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот шивача » 02 юни 2018 23:52

Кашчей написа:
шивача написа:
sin4ec написа:Шивач, помниш ли отбора на Ферарио?
Това е единственият път, когато ме е било страх, че ще сглобите отбор. Махнаха го зарад една загуба от нас с 1-2 на Армията, без никаква стойност. След това Плешич проигра всичко за няколко месеца...

Феро е много готин тип, не лош треньор, и в никакъв случай не беше треньор за нас. А Плешич го преебаха. Онея точки не ги загуби той, а бяха продадени. Просто черепа беше опекал зделката с индиеца и като бонусче продаде и титлата. Ако Феро имаше качества(като за водещ отбор) нямаше да обикаля б групата. Иначе е пичага и слуша правилната музика, учудващо за оня край :mrgreen:

Много кефите с тия продадени титли! Всички знаете, че са продадени, но никой не казва нищо повече: за колко са продадени, кога точно са продадени, кой е бил инициаторът за продажбата. Парите кеш ли са платени, или по банков път.
Гении!

Ми то на простите хора всички им се виждат гении. Следвайки тъпата ти логика, Бойко никога не крал и стотинка, щото нямам доказателства :mrgreen: Същото се отнася и за 6-7 милиона Българи и тн.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 юни 2018 23:57

sin4ec написа:
шивача написа:Феро е много готин тип, не лош треньор, и в никакъв случай не беше треньор за нас. А Плешич го преебаха. Онея точки не ги загуби той, а бяха продадени. Просто черепа беше опекал зделката с индиеца и като бонусче продаде и титлата. Ако Феро имаше качества(като за водещ отбор) нямаше да обикаля б групата. Иначе е пичага и слуша правилната музика, учудващо за оня край :mrgreen:

Пак гледате плявата, а не реалното...попитах те помниш ли отбора и как играеше?
Истината за онези 7 точки е елементарна. Ние бяхме изиграли тежките гостувания есента, а вие-трябваше да ги играете пролетта. Осрахте се отвсякъде. Плешич нито за първи, нито за последен път тогава окендза точков актив, просто си е некадърен.

Е, котка по гръб не пада. Се едно почвам с кашчей да споря. Генерал Йешич ви размазваше навсякъде, би и елиминира Леверкузен, при това в двата мача. Би Ливърпул като гост, вас ви би. Все пак тази мълва съм е чул от футболист от отбора, не като вашите митове и легенди, кой колко добър бил, кой еди как си пръднал на Герена и тн...
Футболът на Феро не струваше!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 03 юни 2018 08:04

sin4ec написа:
шивача написа:Феро е много готин тип, не лош треньор, и в никакъв случай не беше треньор за нас. А Плешич го преебаха. Онея точки не ги загуби той, а бяха продадени. Просто черепа беше опекал зделката с индиеца и като бонусче продаде и титлата. Ако Феро имаше качества(като за водещ отбор) нямаше да обикаля б групата. Иначе е пичага и слуша правилната музика, учудващо за оня край :mrgreen:

Пак гледате плявата, а не реалното...попитах те помниш ли отбора и как играеше?
Истината за онези 7 точки е елементарна. Ние бяхме изиграли тежките гостувания есента, а вие-трябваше да ги играете пролетта. Осрахте се отвсякъде. Плешич нито за първи, нито за последен път тогава окендза точков актив, просто си е некадърен.

Какви гостувания? Беласица ни разсипаха насред Армията, имах чувството, че сънувам. Моето мнение е малко по-различно. Не Божков продаде титлата. Орманджиев, лека му пръст не мелеше с Йешич. Никой нищо не продаде, типичното за нас съскане на змии.
Хайл Мусолини

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 03 юни 2018 08:07

Три титли на Полша, хич не звучи зле! Имах лошо предчувствие, че Тео ще познае за Стойчо Младенов, слава Богу размина се.
Хайл Мусолини

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 03 юни 2018 10:15

CaptainBertorelli написа:Три титли на Полша, хич не звучи зле! Имах лошо предчувствие, че Тео ще познае за Стойчо Младенов, слава Богу размина се.

И на мен ми звучи добре. Да видим какви играчи ,ще вземем.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 юни 2018 10:43

Кашчей написа:
шивача написа:
sin4ec написа:Шивач, помниш ли отбора на Ферарио?
Това е единственият път, когато ме е било страх, че ще сглобите отбор. Махнаха го зарад една загуба от нас с 1-2 на Армията, без никаква стойност. След това Плешич проигра всичко за няколко месеца...

Феро е много готин тип, не лош треньор, и в никакъв случай не беше треньор за нас. А Плешич го преебаха. Онея точки не ги загуби той, а бяха продадени. Просто черепа беше опекал зделката с индиеца и като бонусче продаде и титлата. Ако Феро имаше качества(като за водещ отбор) нямаше да обикаля б групата. Иначе е пичага и слуша правилната музика, учудващо за оня край :mrgreen:

Много кефите с тия продадени титли! Всички знаете, че са продадени, но никой не казва нищо повече: за колко са продадени, кога точно са продадени, кой е бил инициаторът за продажбата. Парите кеш ли са платени, или по банков път.
Гении!

Ако има единица мярка за наглост трябва да се казва кашчей,човекът дето обвинява ЦСКА и Ганчев във всички възможни грехове на този свят без да е показал един документ сега иска документи.Кога ще покажеш документа че Берое и Хубчев продадоха полуфинала за КБ 2016г.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 юни 2018 10:55

gihuelo написа:
CaptainBertorelli написа:Три титли на Полша, хич не звучи зле! Имах лошо предчувствие, че Тео ще познае за Стойчо Младенов, слава Богу размина се.

Неофициално , за сега са : Вратар , Централен защитник и Централен нападател ... има и още, но все още с тях се преговаря ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 юни 2018 10:57

Малииии ... с този трябва мноооого внимателската ... :)

Изображение
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 03 юни 2018 11:01

baraba написа:
gihuelo написа:

Неофициално , за сега са : Вратар , Централен защитник и Централен нападател ... има и още, но все още с тях се преговаря ;)

Тоя от Кабо Верде влиза ли в тази бройка.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 юни 2018 11:38

baraba написа:Малииии ... с този трябва мноооого внимателската ... :)

Изображение

Тука се е наточил на някоя според мене. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”