Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Captain Stottlemeyer написа:Мисля, че Пармалат е напълно прав - ще се загуби малко от магията на играта. Една от причините, според мен, футболът да е толкова популярен, е неговата консервативност в най-добрия смисъл на тази дума - минималните промени в правилата за повече от 100 години.Може би на първо време във всички турнири трябва да се приложи вариантът с петима съдии. Иначе, ако един съдия реши да даде рамо на даден отбор (а това може да стане по много тънък и ефикасен начин) и 100 камери да има на терена - все тая
![]()
![]()
Тенисът е не по-малко консервативен спорт, но там вече има Ястребово око и по мои наблюдения тази система работи доста добре
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Messinho написа:Жалко ми стана... Реал няма да види титла
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
USL написа:Трябва наистина да се въведат видеоповторенията. Пресен случай отпреди 10-на минути - на мача Алжир - Кот д'Ивоар, при резултат 3:2 за Алжир, малко преди края на продълженията Кот д'Ивоар изравниха с редовен гол, но страничния вдигна засада. Повторението беше перфектно, чист гол си беше и отиваха на дузпи. Как ли ще се почувстват след като видят повторението, просто не е справедливо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта