Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот Serafim » 31 май 2018 16:34

Няма черни расисти, нещо си се объркал. :lol: Аз съм съгласен за Ренан, ама ако някой вратар ще става непотребен в Лудогорец то това ще е Владо. Освен ако не искат да си четкат реномето и да има повече българи в състава им, какво тенденция се наблюдава напоследък. Владо не е играл... колко вече? 2 години близо? Не знам кога въобще ще влезе във форма, при условие, че преди серията от контузии (и то доста преди това) бе във формата на живота си.
Тия младите не ги знам. Десния бек на Берое на мен също ми се нрави. Реално има нелоши футболисти в първенството ни, но по-скоро ще е изненада, ако вземат някой. Подобно на трансфера на Станислав Костов.
Аз викам да вземем една класика Набил Еженави. :lol:

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 31 май 2018 17:06

[offtopic]
joro5rov написа:
OGI1914RZ написа:
bilyaletdinov написа:
OGI1914RZ написа:Много бързо забравихте представянето на Хичо при последното му участие в нашето първенство! В Славия беше нещо като Вутов при нас в момента. Не мерси! От родните тимове, интересните играчи за позиции на които имаме нужда са: вратар: Аржентинеца или бразилеца от Лудогорец, в даден момент един от двамата ще бъде непотребен,защото се връща след контузия Владо Стоянов.И двамата са класни вратари и няма да сгрешим с който и да е от двамата. Десен бек: Ертан Томбак(Черно Море) или Милен Желев(Берое). Ляв бек: Омар Абуд(без отбор) флангови играч Бирсен Карагерен (Дунав) или Светослав Ковачев(Лудогорец)
Това е моя поглед над възможностите.

Тая селекция за участие във втората седмица или за Лига Европа е? Не искаш Хичо, ама искаш някой си Ковачев, дето сигурно е 9та резерва в Лудогорец...
Останалите даже не искам да ги коментирам.
Надявам се каквито и играчи да вземем да са налични за началото на подготовката.

Освен евентуалния нов вратар, всички други са за втора опция.Далеч съм от мисълта че Карагерен ще измести Паулиньо или Обертан. Томбак и Ковачев са младежки национали, и това че не си запознат с качествата им,не ги прави слаби играчи. Милен Желев, ако си гледал мачове на Берое, оперира,и то доста успешно,по целия десен фланг и е на 24г. Не ме разбирай грешно, и аз искам още 3/4 попълнения от класата на Паулиньо, но нека сме реалисти. И за Горанов миналото лято се начетох че за нищо не ставал, а се оказа че от много години насам,той бе първия вдигнал нивото си играч след подписването с Левски. Ако ще са от родното първенство, посочи ми ти по добро.

Да взимаме Стефан Христов от Витоша за нападател казвам аз :) :) :lol: :lol:

Че ние си имаме. Божката що голове направи за другите отбори.Само трябва да се научи коя е правилната врата и няма да има спирка, а и е наше момче левскарче. :mrgreen:[/offtopic]
И само Левски оле

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 31 май 2018 17:06

Живко Миланов май ще напуска Апоел, не е лоша опция дори на 34г. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 май 2018 17:30

koisa написа:Живко Миланов май ще напуска Апоел, не е лоша опция дори на 34г. 8-)

Българин е, не става. :lol:

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 31 май 2018 17:39

AzSumRazbirach написа:Зидан напуска Реал Мадрид....
Веднага без да се замисля ръководството да му предлага 20г договор. ВЕДНАГА!!!

Може и като играещ треньор, така ще падне една заплата :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 31 май 2018 17:40

Стефан Велев за заместник на Прохазка. На 29 е, така че има опит. Освен това и международен такъв, щото има 6 мача в Грузия. Едно време го лансираха като добър подавач, после разбивач. Последно време гледам играе ляв бек... :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 май 2018 17:58

Serafim написа:Стефан Велев за заместник на Прохазка. На 29 е, така че има опит. Освен това и международен такъв, щото има 6 мача в Грузия. Едно време го лансираха като добър подавач, после разбивач. Последно време гледам играе ляв бек... :lol:

Ти хубаво се шегуваш, ама ако напусне и Васко, всички ще се озъбим наесен. В смисъл... на шега го каза това, нали? :? Че нещо напоследък чувството ми за хумор дава заето... Сега трябва да изчистим Васко, Ванката Горанов и Милош, и всичко е ток. Всичкото футболист ще е наемен бездушник.

Иначе, сериозно. Вратарският пост е много важен, но не знам дали за Европа не е добре да помисим алтернативен вариант - става въпрос за връзката защитници-вратар. Да речем Пепи Иванов. Михайлов... тоя е някакъв джоук. Колко го тика татко му, ма не става. Че и големец го раздава. Други належащи трансфери не виждам. За първенството вече другите.
Божката заслужаваше да му се даде шанс и се радвам, че му се даде. Що се отнася до грешките му... Футболът е колко повече голове ще вкараш от противника. 1-0 от онова на Армията, 0-1 с Разград вкъщи, 0-0 с Витоша и кой беше там, 0-0 с Разград вкъщи... и за тези мачове ли е виновен Митрев?
Последна промяна от metodito на 31 май 2018 18:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 31 май 2018 18:06

Предполагам, че клуба работи на тихия фронт за трансферите. Без шум, напрежение и коментари по медии и социални мрежи.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 31 май 2018 18:11

Player написа:Предполагам, че клуба работи на тихия фронт за трансферите. Без шум, напрежение и коментари по медии и социални мрежи.

и на мен ми се ще да е така.
Но дълбоко в душата си се опасявам и от варианта - трансфери на пожар края на юли или началото на август и да ги чекаме да се аклиматизират до края на зимната подготовка

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 май 2018 18:13

Player написа:Предполагам, че клуба работи на тихия фронт за трансферите. Без шум, напрежение и коментари по медии и социални мрежи.

И аз вярвам, че е така. Дано. Лошото е това, че сме година на Световно. Някой с два мача за националния де е на световно, а той е останал вкъщи, ще се прави на неоправдания Роналдо. Еле мине ли групата му страна му, направо забрави.

Върни се в “Левски”