GOLEADOR написа:Ако и на 1 юни нямаме треньор значи в клуба се работи на аматьорско ниво.Чакат ни двубои в ЕКТ,а при нас нищо не е ясно,това просто е несериозно.
Е,имаме си.....Ицо Янев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
GOLEADOR написа:Ако и на 1 юни нямаме треньор значи в клуба се работи на аматьорско ниво.Чакат ни двубои в ЕКТ,а при нас нищо не е ясно,това просто е несериозно.
GOLEADOR написа:.... при нас нищо не е ясно,това просто е несериозно.
delqnski47 написа:TristaNNN написа:Добре, добре ... сега вече ми се изясни логиката ти, странно защо не се разбрахме по-горе. Да обобщим сега: Значи, според теб, злият Домус иска да кацне на Народна армия чрез отбора с число, за да не позволява на отбора с тире да процъфтява. По този начин, Лудогорец ще хегемонстват, а вие ще сте хлабави. Понеже, нали той не иска конкуренция, за да може спокойно да си гарантира титли и участия в ЕКТ. Ама вие няма да му се дадете. Според другия форумец, доколкото мога да вплета неговата логика в твоята, засега вашите хора, предвождани от рицаря от Микре, храбро са се опълчили срещу тоя делиормански дерибей, докато ония от Подуяне са свели кротко и примиренчески глава пред него за някаква там купа. Натам ли биете вярно, защото ако е така, искам да знам дали вече мога да избухна в неудържим детински кикот насред офиса?
Вас изобщо не ви коментирам.Вие 10 години сте като свободен електрон в общи линии,без да се обиждаш,разбира се.Тва вие кво правите няма много значение за нас и за нашите дела,които водим.Но ти ми приказваш някви общи приказки с някакви опити за ирония.Аз ти напомних някои работи горе,но те главно засягат поведението на Домусчиев,нищо повече.За ''напълно случайните'' връзки на Домусчиев с конкурентните фирми на Ганчев в търга за емблемата,както и за роднинските връзки на Газдов пак с член в борда на директорите пак на Лудогорец си има цял репортаж от Господарите.
https://gospodari.com/кой-се-бори-за-ем ... 27496.html
Някои неща се набиват сериозно на очи.Само идиот ще махне ей така с ръка.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:delqnski47 написа:TristaNNN написа:Добре, добре ... сега вече ми се изясни логиката ти, странно защо не се разбрахме по-горе. Да обобщим сега: Значи, според теб, злият Домус иска да кацне на Народна армия чрез отбора с число, за да не позволява на отбора с тире да процъфтява. По този начин, Лудогорец ще хегемонстват, а вие ще сте хлабави. Понеже, нали той не иска конкуренция, за да може спокойно да си гарантира титли и участия в ЕКТ. Ама вие няма да му се дадете. Според другия форумец, доколкото мога да вплета неговата логика в твоята, засега вашите хора, предвождани от рицаря от Микре, храбро са се опълчили срещу тоя делиормански дерибей, докато ония от Подуяне са свели кротко и примиренчески глава пред него за някаква там купа. Натам ли биете вярно, защото ако е така, искам да знам дали вече мога да избухна в неудържим детински кикот насред офиса?
Вас изобщо не ви коментирам.Вие 10 години сте като свободен електрон в общи линии,без да се обиждаш,разбира се.Тва вие кво правите няма много значение за нас и за нашите дела,които водим.Но ти ми приказваш някви общи приказки с някакви опити за ирония.Аз ти напомних някои работи горе,но те главно засягат поведението на Домусчиев,нищо повече.За ''напълно случайните'' връзки на Домусчиев с конкурентните фирми на Ганчев в търга за емблемата,както и за роднинските връзки на Газдов пак с член в борда на директорите пак на Лудогорец си има цял репортаж от Господарите.
https://gospodari.com/кой-се-бори-за-ем ... 27496.html
Някои неща се набиват сериозно на очи.Само идиот ще махне ей така с ръка.
Господарите, та Господарите .... Добре, хубаво, изгледах видеото, което явно се явява някаква нова опорна точка за поредната съзрята завера срещу вас. Вие си знаете, ваша си работа, но отчетете и друго - все пак, ако в действителност Домуса е искал да ви прилапа, досега щеше да го е направил с неговия ресурс. Въобще, чисто логически погледнато, не виждам защо му е тоя таралеж в гащите с петолъчна емблема и другите там работи, при положение, че си има един успешен и развиващ се проект в Разград. Сега, ако иде реч за базите, картинката придобива друг отенък, защото всеки по-мастит бизнесмен у нас е логично да има апетит към тези имоти, мисля че не е нужно да обяснявам защо. А тезата, че иска едва ли не да ви унищожи, за да има един конкурент по-малко издиша в моите очи, съжалявам. Просто преди да фалирате си ви чегараше, където ви хване, сега пак си ви чегари и не му пречите за амбициите за титлата. Просто не сте фактор, който може да пречи на неговия проект и амбиции в момента, ако и вие да си мислите друго. Е, за съжаление и Левски все още не е такъв към днешна дата, но се надявам до година-две време вече да станем.
GOLEADOR написа:@TristaNNN
Сериозно ли няма шанс ЦСКА да свали Лудите от първото място?Една грешна стъпка от тяхна страна (в треньорският пост - примерно) и проекта им ще се бори заедно с вас за място в Лига Европа.За целта обаче ЦСКА трябва да е стабилен.А корабостроителя налива доста пари това да не се случи.Къде през 1948,къде през поставени лица (в търга за тризвездата),къде през личния си фейсбук (спортал).Запита ли се как така собственика на един клуб напада треньора на съперника,че взимал много пари?Нещо да ти прави впечатление - собственик VS треньор (това ли е нивото на един собственик).Сега Делио взима в пъти повече от 100-йчо,що корабостроителя не го напада?Май щото сте безопасна игла за Лудогорец,не такова е отношението към ЦСКА,защо ли???
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:GOLEADOR написа:@TristaNNN
Сериозно ли няма шанс ЦСКА да свали Лудите от първото място?Една грешна стъпка от тяхна страна (в треньорският пост - примерно) и проекта им ще се бори заедно с вас за място в Лига Европа.За целта обаче ЦСКА трябва да е стабилен.А корабостроителя налива доста пари това да не се случи.Къде през 1948,къде през поставени лица (в търга за тризвездата),къде през личния си фейсбук (спортал).Запита ли се как така собственика на един клуб напада треньора на съперника,че взимал много пари?Нещо да ти прави впечатление - собственик VS треньор (това ли е нивото на един собственик).Сега Делио взима в пъти повече от 100-йчо,що корабостроителя не го напада?Май щото сте безопасна игла за Лудогорец,не такова е отношението към ЦСКА,защо ли???
Ами, честно казано, аз в обозримо бъдеще не виждам такъв шанс, колкото и да се натискате за това, съжалявам. Просто в Разград се светнаха, че парата е в ШЛ и като цяло действат, за да се придържат към този курс - селекция, бази, школа, технологии, качествен човешки ресурс в звената и т.н., докато вие действате на "ура-ура" с много пропаганда. Така не става тая работа, защото си личи, че към момента сте много изостанали в горните отношения от тях, а в някои отношения и от нас (ако изключим спортно-техническите резултати, разбира се). Колкото до това кой кого и как напада, преди да ми зададеш този въпрос, ти най-напред запита ли се откъде тръгна всичко и кой започна да мята камъните? Защото така даден този пример с треньор VS собственик е некоректен и заблуждаващ непредубедения читател. Пък дали ние сме безопасна игла или не, нека да се тревожим за това в нашия подфорум и да дочакаме следващите сезони, все пак. Тук темата е за вашите хора.
TristaNNN написа:GOLEADOR написа:@TristaNNN
Ами, честно казано, аз в обозримо бъдеще не виждам такъв шанс, колкото и да се натискате за това, съжалявам. Просто в Разград се светнаха, че парата е в ШЛ и като цяло действат, за да се придържат към този курс - селекция, бази, школа, технологии, качествен човешки ресурс в звената и т.н., докато вие действате на "ура-ура" с много пропаганда. Така не става тая работа, защото си личи, че към момента сте много изостанали в горните отношения от тях, а в някои отношения и от нас (ако изключим спортно-техническите резултати, разбира се). Колкото до това кой кого и как напада, преди да ми зададеш този въпрос, ти най-напред запита ли се откъде тръгна всичко и кой започна да мята камъните? Защото така даден този пример с треньор VS собственик е некоректен и заблуждаващ непредубедения читател. Пък дали ние сме безопасна игла или не, нека да се тревожим за това в нашия подфорум и да дочакаме следващите сезони, все пак. Тук темата е за вашите хора.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта