Alonso_Massa написа:От къде се взе този трансфер? Браво така се прави. За сега двама нови идват за халфовата линия, което за мен е нещо супер. Всички знаят, че Хендерсън и Вайналдум въобще не ми се нравят и въпреки че направиха силна серия в края на сезона е само въпрос на време пак да започнат да късат нервите. Лемар и Фекир едновременно? Хм... Може би това означава че Салах си тръгва... Дано не е така, но по пътя на логиката... Не ми се вярва въобще Хенри изведнъж да е решил да дава по 250-300 милиона за трансфери, защото ако ще се взима Алисон (60-80 милиона), Фекир (60 милиона), Лемар (60-80 милиона), вече уредения Фабиньо (45 милиона), а и със сигурност още няколко трансфера за по-малки суми от рода на Робъртсън, Соланке то най-вероятно отнякъде ще влязат големи пари и едва ли ще са 70-те милиона от ШЛ или оставащите 70 милиона от Коутиньо. Искрено се надявам да не продадем Салах, но просто историята от последните години е все същата...
Или Фекир, или Лемар - няма да са двамата. А много вероятно е да не вземем нито един от тях - когато вземе много да се пише за даден футболист обикновено сделка няма или го взимат Челси, Юнайтед или Тотнъм.