Зимната подготовка на ЦСКА/Контроли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Зимната подготовка на ЦСКА/Контроли

Мнениеот Гуу » 24 яну 2010 16:51

Край на мача, бихме с 4:0 - голове на Мигел, Орлинов, Тимонов, Костадин Стоянов.
Поне в тези проверки отборът показва доста добра резултатност, чакам с нетърпение сериозните проверки в Турция.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 яну 2010 16:58

Прави впечатление обаче факта,че почти всички голове падат слд почивката-незнам защо???Дали заради това ,че противниковите играчи са слабо подготвени физически и издържат на нашето темпо само 45 мин незнам обаче статистиката е красноречива !!

Първо полувреме-5 гола
Второ полувреме -21 гола :shock:
Изображение

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 24 яну 2010 19:09

След последната контрола на ЦСКА срещу Рилски Спортист бе обявена и групата на армейците, която ще пътува за Анталия. Йоан Андоне и неговите помощници определиха 32 имена, които ще се качат на самолета за Турция. Маркиньос обаче продължава да е контузен и все още няма яснота кога ще се появи в игра.

Прави впечатление отсъствието на Ивайло Петров, които пази в две от контролите на тима. Другите, които очаквано отсъстват са Джонатан Гомес, Уго Баес и Владимир Манчев.

Ето и групата за Анталия:

Здравко Чавдаров, Иван Караджов, Божидар Стойчев, Йордан Минев, Кирил Котев, Игор Митрески, Апостол Попов, Александър Бранеков, Иван Иванов, Павел Виданов, Костадин Стоянов ,Йордан Тодоров, Флорентин Петре, Коста Янев, Тодор Янчев, Николай Манчев, Викторс Морозс, Светослав Петров, Борис Галчев, Маркиньос, Иван Стоянов, Спас Делев, Тодор Тимонов, Мишел Платини, Дормушали Саидходжа, Руи Мигел, Димитър Илиев, Даниел Панку, Алваро Нобле, Елиот Гранден, Кристиян Велинов, Орлин Орлинов

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 яну 2010 19:58

Незнам но за пореден път се убеждавам,че това момче К.Стоянов е страшен играч.Дори и от 25 мин днес които гледах срещу Рилецо-това се видя.Просто има всичко-бори,се ,почти всяка атака минава през него,пробива добре,дава добри пасове,центрира прилично-просто за мене е истинска находка това момче.Много от вас изказват мнения,че трябвало да играе като централен защитник,но според мене най-добре е на левия бек!!!Прекалено е нисък за в центъра- а и е доста бърз и повратлив-и ако мине в центъра определено ще страда лявата ни зона -не само в дефанзивен ,но и в офанзивен план!!!
Изображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 24 яну 2010 22:46

добре де, ама..........аз имам следното питане: Защо в Анталия ще пътуват: Александър Бранеков, Светослав Петров, Руи Мигел, Орлин Орлинов - ще съм много благодарен на всеки, който ми даде смислен отговор. Мога още двама да посоча, ма......за тия 4-мата убавци хич не ми е ясно защо са в ЦСКА

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 яну 2010 22:50

k_oleto написа:добре де, ама..........аз имам следното питане: Защо в Анталия ще пътуват: Александър Бранеков, Светослав Петров, Руи Мигел, Орлин Орлинов - ще съм много благодарен на всеки, който ми даде смислен отговор. Мога още двама да посоча, ма......за тия 4-мата убавци хич не ми е ясно защо са в ЦСКА

Много просто-ти си ги гледал 100 пъти и знаеш ,че не стават(поне според тебе) докато Андоне ги вижда за първи път-откъде да знае кой ,колко е добър?
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 яну 2010 23:30

k_oleto написа:добре де, ама..........аз имам следното питане: Защо в Анталия ще пътуват: Александър Бранеков, Светослав Петров, Руи Мигел, Орлин Орлинов - ще съм много благодарен на всеки, който ми даде смислен отговор. Мога още двама да посоча, ма......за тия 4-мата убавци хич не ми е ясно защо са в ЦСКА

Орлин има огромен талант, но и огромен проблем с дисциплината. Ако успее някой да го вкара в правия път, ще сме уцелили десетката с него.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 27 яну 2010 09:59

ЦСКА замина за Анталия, Трифонов тръгва в петък

Отборът на ЦСКА заминава тази сутрин за Анталия, където ще проведе основната част от своята подготовка. В самолета се качиха 31 футболисти, като все още договореният вчера с Миньор Румен Трифонов не тръгна с отбора.

В България остава младокът Кристиян Велинов, за който предварително бе планирано да пътува. Според информация от ЦСКА, той остава заради лагера на младежите, които ще вземат участие на турнира в Албена. Една от причините обаче той да не замине е привличането на Румен Трифонов, който играе на същата позиция.

Изпълнителният директор на червените Венци Живков заяви, че предстоят разговори за личните условия на Трифонов. Според запознати, футболистът ще тръгне за Турция точно след 48 часа.

В същото време старши треньорът на тима Йоан Андоне заяви, че е гледал Трифонов в мача на Миньор Пк срещу ЦСКА, когато жълто-черните биха в София. „Трябва ни точно такъв футболист, с добър ляв крак”, каза Андоне.

Той поясни, че след края на лагера в Турция, групата на ЦСКА трябва да бъде от около 28 човека.

„Има интерес към Иван Стоянов, Костадин Стоянов и Котев. На лагера ще се решава дали ще бъдат продадени и къде”, завърши треньорът.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=114869

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 27 яну 2010 10:18

Нов директор и Манчев ще се присъединят към ЦСКА в Анталия

Нападателят Владимир Манчев и нов спортно-технически директор ще тръгнат в петък за лагера на ЦСКА в Анталия, разбра Гонг. В тази група евентуално ще влезе и Румен Трифонов, ако подпише договор с червените.

Все още обаче не се знае името на бъдещия шеф в клуба. Йоан Андоне и изпълнителният директор Венци Живков също заявиха, че не знаят кой ще е човекът, който ще се присъедини към отбора.

До момента такава длъжност в ЦСКА нямаше, тъй като предишният треньор Любо Пенев имаше желание сам да изпълнява тези функции. В момента в клуба под изпълнителния директор Венци Живков е само треньорът Андоне и административният шеф Димитър Димитров – Каубоя.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=114871

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 27 яну 2010 21:24

В Румъния ще излъчат директно 4 мача от лагера на ЦСКА в Турция --GSP TV .
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “Архив”