Лорис Кариус играч на мача за Реал Мадрид трябва и на него да да дадат медал.....
Много не приятно за Ливърпул в никакъв случай не беше надигран от Реал Мадрид но глупостите на Лорис Кариус решиха мача.
Тези от Реал Мадрид не знам просто имат уникален късмет срещу Ювентус заради съдийско решение се класираха срещу Байерн и двата мача бяха по-слабият отбор сега Кариус....
Ливърпул направи повече от добър сезон в ШЛ едва ли някой е очаквал ,че с този състав ще стигне до финал и да вкарат толкова много голове.Този отбор на Ливърпул трябва да се запази и да се добавят още качествени играчи като Наби Кейта и поне приличен вратар и съвсем скоро отново Ливърпул да е на финал.
Шампионска лига - сезон (2017/18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)
Кристиано намеква в интервюто след мача, че напуска Реал. Бейл също. Краят на една ера...

- insaneboy1
- Контакти:
kalo_340 написа:Жалко, жалко, стисках толкова силно палци на Ливърпул, обаче като излезе тоя Салах и бетон ли им наляха в краката, кво станааа... А дотогава Реал просто не знаеха къде се намират на терена. Това футболно недоразумение, наричащо себе си Серхио Рамос и имащо се за велик защитник, за тая смотана балтия в рамото дето направи трябва простооооо не знам... На Световното ако испанците се издънят, помнете ми думата, един от виновниците ще е той. Само ми помнете думата. А другото, още по-умопомрачително недоразумение Лорис Кариус веднага да спира с футбола и да си търси поприще в друг занаят. Едно време Никито Михайлов от Левски - дето пускаше смешни голове в ШЛ - беше 100 пъти по "не"-некадърен от тия подаръци тая вечер... Аааах, Барса Барсааа, дето се излигавихте така мощно с Рома - ако финалът беше Ел Класико, щеше да е съвсем друга бира, но уви, наште хора си бяха наумили да се лигавят... А за Роналдо просто нямам думи - цяяяяяял мач нищо не направи, нищичко... Излезе на стрелкови позиции и нищо - и този ми го сравняват с Меси......... Е, свободен свят, всеки си има право на мнение, да сме живи и здравиАйде да идва световното, че там кви изпълнения ще са сигурно скучни...
П.С. Съдията Мажич според мен се справи окей, като за балканец да свири финала на ШЛ, но това със Салах и Рамос просто за мен беше преднамерено и трябваше да го санкционира. Но пък, с това ми се изчерпва критиката към съдиите - добре че първото полувреме оня гол от засада го отмениха овреме...
Нека си се пънят феновете им. И те си знаят че титлите са им незаслужени. Затова бързат да се оправдават за ситуациите където уж не ги бутали. Срещу ПСЖ дузпа след засада и 10 човека. Срещу Ювентус срещу 10 човека и измислена дузпа. Срещу Байерн спестени дузпи. Накрая на финала що годе не ги бутаха макар да свиреше всяко побутване и докосване за тях. То оставаше и срещу осакатения отбор на Ливърпул да не могат да направят нещо срещу вратар с кашкавал и без най-добрия им футболист.
Последна промяна от insaneboy1 на 27 май 2018 00:17, променено общо 2 пъти.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
CSKA69 написа:Кристиано намеква в интервюто след мача, че напуска Реал. Бейл също. Краят на една ера...
Надали, но е най-нормалното нещо. Дадоха колкото могат, Роналдо написа всичката история, която можеше и е редно да се оттегли докато е на върха, поне що се касае до европейските терени. Ще му става все по-трудно да поддържа високото ниво, на което сме свикнали да го виждаме.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- insaneboy1
- Контакти:
CSKA69 написа:Кристиано намеква в интервюто след мача, че напуска Реал. Бейл също. Краят на една ера...
и къде ще го вземат тоя като другаде няма да може да печели титли на готово изработени му от съоборниците? ще седи в реал до 40 години. Намеквал той. Иска нов договор за повече пари сигурно
Последна промяна от insaneboy1 на 27 май 2018 00:18, променено общо 1 път.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
insaneboy1 написа:kalo_340 написа:Жалко, жалко, стисках толкова силно палци на Ливърпул, обаче като излезе тоя Салах и бетон ли им наляха в краката, кво станааа... А дотогава Реал просто не знаеха къде се намират на терена. Това футболно недоразумение, наричащо себе си Серхио Рамос и имащо се за велик защитник, за тая смотана балтия в рамото дето направи трябва простооооо не знам... На Световното ако испанците се издънят, помнете ми думата, един от виновниците ще е той. Само ми помнете думата. А другото, още по-умопомрачително недоразумение Лорис Кариус веднага да спира с футбола и да си търси поприще в друг занаят. Едно време Никито Михайлов от Левски - дето пускаше смешни голове в ШЛ - беше 100 пъти по "не"-некадърен от тия подаръци тая вечер... Аааах, Барса Барсааа, дето се излигавихте така мощно с Рома - ако финалът беше Ел Класико, щеше да е съвсем друга бира, но уви, наште хора си бяха наумили да се лигавят... А за Роналдо просто нямам думи - цяяяяяял мач нищо не направи, нищичко... Излезе на стрелкови позиции и нищо - и този ми го сравняват с Меси......... Е, свободен свят, всеки си има право на мнение, да сме живи и здравиАйде да идва световното, че там кви изпълнения ще са сигурно скучни...
П.С. Съдията Мажич според мен се справи окей, като за балканец да свири финала на ШЛ, но това със Салах и Рамос просто за мен беше преднамерено и трябваше да го санкционира. Но пък, с това ми се изчерпва критиката към съдиите - добре че първото полувреме оня гол от засада го отмениха овреме...
Нека си се пънят феновете им. И те си знаят че титлите са им незаслужени. Затова бързат да се оправдават за ситуациите където ги бутали. Срещу ПСЖ дузпа след засада и 10 човека. Срещу Ювентус срещу 10 човека и измислена дузпа. Срещу Байерн спестени дузпи. Накрая на финала що годе не ги бутаха макар да свиреше всяко побутване за тях. То оставаше и срещу осакатения отбор на Ливърпул да не могат да направят нещо срещу вратар с кашкавал и без най-добрия им футболист.
Вашите какви са ! Не те ли е срам ?
Честито на феновете на Реал Мадрид!
Категорично спечелване на турнира, което си индикираше още от победите в Париж, Торино и Мюнхен - шампионите на съответните държави.
Уникално включване на моя любим футболист Гарет Бейл, направо се размазах от кеф при головете му, все едно съм фен на Реал Мадрид(не че не бях за тях де).
[offtopic][wrapimg=][wrapimg=]http://lajmi.net/wp-content/uploads/2018/04/bale.png[/wrapimg][/wrapimg][/offtopic]
Много критики отнесе заради тази си реакция при ножицата на Роналдо срещу Юве, но явно е замислял как да направи още по-фамозно изпълнение.
Наистина ли!?? Моля ви, продайте ни го най-после!
След такива действия не ти остава нищо друго освен да извадиш чека и да се приключва!
Категорично спечелване на турнира, което си индикираше още от победите в Париж, Торино и Мюнхен - шампионите на съответните държави.
Уникално включване на моя любим футболист Гарет Бейл, направо се размазах от кеф при головете му, все едно съм фен на Реал Мадрид(не че не бях за тях де).
[offtopic][wrapimg=][wrapimg=]http://lajmi.net/wp-content/uploads/2018/04/bale.png[/wrapimg][/wrapimg][/offtopic]
Много критики отнесе заради тази си реакция при ножицата на Роналдо срещу Юве, но явно е замислял как да направи още по-фамозно изпълнение.

За финала между Реал и Ливърпул единственото сигурно(според мен) е, че ще има гол-гол.
Исторически Реал Мадрид винаги вкарват на финал, Ливърпул също, едно на ръка, че и двата отбора са офанзивно настроени и имат палави защити, общо казано все фактори, които сериозно накланят везните към тази опция.
Но вече за всичко останало...
Но все пак(структурно) Реал Мадрид имат по-добър вратар, по-добра защита, по-добра халфова линия и Роналдо(+Бейл).
Ливърпул(структурно) имат по-слаб вратар, по-слаба защита, по-слаба халфова линия и най-доброто/в топ форма атомно трио(нападение).
Опитът категорично е в полза на Реал Мадрид, но Ливърпул са в по-добра спортна форма, все пак сезонът им е малко по-добър от този на Реал Мадрид на домашната сцена.
Допълнителен бонус за Реал е, че Роналдо ще играе и "за Манчестър Юнайтед" по оста на голямото дерби Манчестър-Ливърпул.
А, бе, малко в кръга на шегата, но имам чувството, че Гарет Бейл е в ролята на някакъв талисман друид-магьосник, ха-ха, не че се е разиграл/развихрил толкова в турнира, този сезон пък изобщо, но...
Откакто дойде през 2013-2014 - 4 финала и 1 полуфинал за Реал Мадрид, включително и в родния му Кардиф!
Случайност?
Пратете ни го към Манчестър най-после, крайно време е, малко и ние да си видим хаира както се казва.
от CSKA69 » 26 май 2018 22:14
Кристиано намеква в интервюто след мача, че напуска Реал. Бейл също. Краят на една ера...
Наистина ли!?? Моля ви, продайте ни го най-после!
Манчестър Юнайтед има намерение да изпрати свои скаути за финалния мач от Шампионка лига с цел да бъдат наблюдавани действията на Бейл.
След такива действия не ти остава нищо друго освен да извадиш чека и да се приключва!

kalo_340 написа:Лорис Кариус веднага да спира с футбола и да си търси поприще в друг занаят..
И какъв ще е този занаят в който ще изкарва няколко млн и ще получава супер девойки за да играе на любима игра?

insaneboy1 написа: И те си знаят че титлите са им незаслужени.
Кога сменихме темата на ФК Барселона?

Признавам, че е много приятно да видя как някои хора умират от яд.
пп Някой да резне малко от мрежата и да прати подарък на Пике за спомен.

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
да видя как някои хора умират от яд.
Аз например си умирам от яд, че Гарет Бейл не е в Манчестър Юнайтед.

Признавам, че е много приятно да видя как някои хора умират от яд.
Напротив. Тъпо е, когато хората ''умират от яд'' за нещо, което не могат да контролират. Това е само спорт, а има толкова по-важни неща, които ни минават през очите ежедневно. Ще тръгна аз да кълна, щото видиш ли отбор, който не харесвам печели. Много важно.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]