Честита 13-та. Макар да не е толкова сладка след такъв каръшки мач за Ливърпул.
Бяхме по-добрия отбор, но не се наложи да го показваме, при всичкия този мал шанс за тях.
Шампионска лига (финал): Реал Мадрид - Ливърпул - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Шампионска лига (финал): Реал Мадрид - Ливърпул - 3:1 FT
Само един ник имам :О
Все едно да се кефиш вчера , че Локо отпаднаха за сметка на Витоша..
Така се чувствам аз

Така се чувствам аз
Бейл вкара един гол, страхотен гол и сега хвърля камъни по Зидан. Не му прави чест.
Васкес и Асенсио много повече заслужаваха да са титуляри вместо него.
Васкес и Асенсио много повече заслужаваха да са титуляри вместо него.
e4sy написа:Просто защото бях фен на Реал,ама после ми стана неудобно ( всеки мач да играем с 13 човека ) да се подиграват с мен навсякъде.
По същата причина вече не съм фен и на ЦСКА(да ме гъбаркат че съм от Ловече ) .. И те така
Sisi, ти ли си ?
stoper написа:Бяхме по-добрия отбор, но не се наложи да го показваме, при всичкия този мал шанс за тях.
Във всички 90 минути бяхме по-добрият отбор. Не знам как за теб не сме го показали. Може да не сме доминирали както ни се иска, но и този прагматичен стил се оказа ефективен. Във втори пореден финал не натискаме в първите минути, а в края противникът няма зъби. Оставям на теб да си помислиш защо и дали всичко не е заучено.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
paceto написа:Хайде да спрете 1-2 човека да пишете от 5-6 ника и да провокирате и да се опитвате да накланяте везните към уж неутралните фенове. Няма да казвам кои са, те си се знаят, ама е адски грозно и детинско това.
Щом и теб успяха да подразнят, кой знае какви глупости са писали... и все пак това е триумфална вечер...странно е, че точно ти не приемаш нещата с повече усмивка, особено след такава вечер.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- paceto
- Контакти:
e4sy написа:Само един ник имам :О
Така се чувствам аз![]()
Не визирах теб.
Furious_Monk написа:paceto написа:Хайде да спрете 1-2 човека да пишете от 5-6 ника и да провокирате и да се опитвате да накланяте везните към уж неутралните фенове. Няма да казвам кои са, те си се знаят, ама е адски грозно и детинско това.
Щом и теб успяха да подразнят, кой знае какви глупости са писали... и все пак това е триумфална вечер...странно е, че точно ти не приемаш нещата с повече усмивка, особено след такава вечер.
Какво да гледам с усмивка като 1-2 човека тук през целият мач провокират и постоянно излизат съобщения за провокативните им мнения. Човек мача не може да гледа така и най противното е че влизат тук с други никове и казват как не сме заслужавали титла и ей такива все заучени фрази. Търпях, търпях ама всичко си има граници и не им се размина само с триене на мнения.
За капак дори си се самоцитират, за да има повече тежест.
Както и да е.
Честито на всички фенове , сега ви се е паднало - празнувайте!
Леееко тактично се извинявам за горните мнения , да не ме приеме за някой тролец.
Честито на всички фенове , сега ви се е паднало - празнувайте!
Леееко тактично се извинявам за горните мнения , да не ме приеме за някой тролец.
sapio0o написа:stoper написа:Бяхме по-добрия отбор, но не се наложи да го показваме, при всичкия този мал шанс за тях.
Във всички 90 минути бяхме по-добрият отбор. Не знам как за теб не сме го показали. Може да не сме доминирали както ни се иска, но и този прагматичен стил се оказа ефективен. Във втори пореден финал не натискаме в първите минути, а в края противникът няма зъби. Оставям на теб да си помислиш защо и дали всичко не е заучено.
Играхме си зле,сбъркахме толкова пасове.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Не знам дали ни се е паднало точно сега. Такъв успех не може да се оцени в момента. Може би след 10 години. Със сигурност докато сме живи няма да станем свидетели на подобна серия от друг клуб. Може пък и никога да не се случи отново. В КЕШ - да, в ШЛ - не.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]