Шампионска лига - сезон (2017/18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)
Аз не съм чувал някой да иска да контузи друг като го дръпне за ръката и да разчита, че той ще падне на рамото и ще го извади. Колко пъти изобщо виждате такава контузия на сезон? 

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Аз не съм чувал някой да иска да контузи друг като го дръпне за ръката и да разчита, че той ще падне на рамото и ще го извади. Колко пъти изобщо виждате такава контузия на сезон?
Само, че не го беше дръпнал за ръката, а я беше "заключил". И самия той падна върху рамото му без да пусне ръката му.
Хм, съдията не видя първата, но видя втората засада.
Контузиите са част от футбола , никой не е застрахован , видяхте и Карвахал също напусна с травма .
Но не го разбирам това кълнене , все едно съм на мач на Левски срещу Славия и феновете псуват по Петков .
Но не го разбирам това кълнене , все едно съм на мач на Левски срещу Славия и феновете псуват по Петков .
В много малко случаи футболистът ще задържи така ръката на другия при падане. Не казвам че е 100% нарочно, но това приличаше на хватка от ММА-а.
Въпреки че им симпатизирам - доста грозна постъпка на Рамос...развали мача

"Champions don't show up to get everything they want. They show up to give everything they have."

1914.1902 написа:Контузиите са част от футбола , никой не е застрахован , видяхте и Карвахал също напусна с травма .

- bilyaletdinov
- Контакти:
Почнаха версиите. Роналдо му пуснаха 1 метрова засада, добре че не я вкара. Ливърпул приключиха курса тук.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
И ние може да започнем да пишем, че Карвахал беше нарочно контузен. Същата логика ще е.
Harbinger написа:В много малко случаи футболистът ще задържи така ръката на другия при падане. Не казвам че е 100% нарочно, но това приличаше на хватка от ММА-а.
+1
- Балкански Орел
- Контакти:
Ами има си съдия за такива ситуации, щом е успял да го направи по правилата, евалата.Част от играта ахаха
[center]Levski & Lazio[/center]