NOMER14 написа:icemanbg33 написа:Ако някой има статистика от мача с нарушенията на чм ще съм благодарен.
Ъгловите са 7:1.
26 на 23
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:icemanbg33 написа:Ако някой има статистика от мача с нарушенията на чм ще съм благодарен.
Ъгловите са 7:1.
Neron написа:По-нататък ще стане ясно, че в този мач е трябвало да играят два зелени отбора, но ще почакаме за този пореден цирк.
Честито левскари! Очакваме европейските мачове с нетърпение! Нека пожелаем успех на Холмар на Световното!
DrAvalanche написа:Следващия мач ще го свири Стиви Уондър. Със сигурност ще се справи по-добре от леката жена Кабаков.
Появиха се слухове от хора, които са в кухнята на отбора, които твърдят, че Спас Русев се е амбицирал още повече след провала за Купата. Сега се говори, че няма да са само 2 играчи, които ще привлечем, а повече.Най-важното е, че споменават че ще се търси качество. Дано е така и да докарат още играчи, като Обертан, Тиам, Паулиньо, Холмар, Гомес, Яблонски.....Обичам Левски написа:Вратар и да кешнат поне някой лев за голмайстор и сме топа![]()
![]()
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Гранде Роси.
Спаси сезона.
Предполагам(без да съм чел темата) пак литнахте в облаците, и ще доминиране в следващото първенство, с едно две нови попълнения
Отбора играе страхотен футбол и само късмета не е на ваша страна.
Честито класиране......
veni__85 написа:Neron написа:По-нататък ще стане ясно, че в този мач е трябвало да играят два зелени отбора, но ще почакаме за този пореден цирк.
Честито левскари! Очакваме европейските мачове с нетърпение! Нека пожелаем успех на Холмар на Световното!
По правилата на "умното" БФС ,бараж между два зелени отбора нямаше как да има.
Миналата година , ако бяхме изгубили на дузпи, в Европа щяха да играят Верея и Дунав.
К*р за БФС.
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, Testa_di_Legno и 22 госта