Дано да остане,без него Лийдс нямат шансове за влизане в ВЛБижутера написа:_RoKi_ написа:Бижутера написа:Само дано не продадат Бекфорд, той е основата на тима, без него пак ще почнат да се лутат...
Трудно ще го задържат,ако продължава с тази игра
е той ако наистина обича клуба ще остане поне да го добута до чемпиъншип...
Лийдс хвърли нова бомба за ФА Къп
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лийдс хвърли нова бомба за ФА Къп
_RoKi_ написа:Бижутера написа:Само дано не продадат Бекфорд, той е основата на тима, без него пак ще почнат да се лутат...
Трудно ще го задържат,ако продължава с тази игра
Абе Бекфорд направи този сезон доста голове, двата мача за купата се разписа 3 пъти, но като цяло това е най-слабият му сезон за Лийдс досега. Два мача на Лийдс ги даваха по телевизията и масовата публика го оценява в тези два мача. Иначе да тук общо взето не блести, отбора беше първи в класирането 4 месеца, но въпреки Бекфорд, а не заради него. Спор няма че е ключовеят ни играч, бележи, но отбора го крепят останалите футболисти.
Продажбата на Бекфорд няма да е кой знае какво зло, напротив. Ако успеем чрез този медиен шум да го продадем на отбор от висшата лига, с парите ще вземем поне 2-3 нови и млади играчи, около които да се гради бъдещето на отбора. Бекфорд е изпята песен.
- Ticha
- Контакти:
И аз мисля че една евентуална продажба на Джърмейн Бекфорд няма да се отрази кой знае колко на отбора. Като цяло са доста добре компектовани и не мисля че зависят от играта на един футболист. Лично на мен най-голямо впечатление ми прави младият халф Робърт Снодграс - рядко се среща футболист с такава техника. 

Ticha написа:И аз мисля че една евентуална продажба на Джърмейн Бекфорд няма да се отрази кой знае колко на отбора. Като цяло са доста добре компектовани и не мисля че зависят от играта на един футболист. Лично на мен най-голямо впечатление ми прави младият халф Робърт Снодграс - рядко се среща футболист с такава техника.
Уцели десятката.

- Ticha
- Контакти:
batty написа:Уцели десятката.Снодграс е номер едно. Прави играта на отбора, вкарва и голове, играе 90 минути. Бекфорд се губи често след 30-та минута. Брадли Джонсън, Килкени, Хаусън, Бекио са в основата на отбора. А най-новата звезда е Марк Градел, който вчера подписа с Лийдс. Игра няколко месеца под наем от Лестър и показа голяма класа. Определено е класа над Бекфорд.
Ти си им фен и ги следиш по отблизо. Аз в последно време съм им гледал само тези мачове за FA Cup.

Ticha написа:batty написа:Уцели десятката.Снодграс е номер едно. Прави играта на отбора, вкарва и голове, играе 90 минути. Бекфорд се губи често след 30-та минута. Брадли Джонсън, Килкени, Хаусън, Бекио са в основата на отбора. А най-новата звезда е Марк Градел, който вчера подписа с Лийдс. Игра няколко месеца под наем от Лестър и показа голяма класа. Определено е класа над Бекфорд.
Ти си им фен и ги следиш по отблизо. Аз в последно време съм им гледал само тези мачове за FA Cup.Иначе се сещам за 4-тото място на отбора на Дейвид О'Лиъри и участието им в ШЛ. Тогава загубихте полуфинала от Валенсия.
Не ми говори за Валенсия, че се разболявам.

Бяха хубави години. Бяха в елита и най-важното, играеха яко.